čizmica -> RE: Proljetne bebe 2017. (12.11.2016 18:24:35)
|
Bok cure, evo da se i ja prijavim, iako i ja spadam pod ljetne, tek sam na saaaamom početku, test napravljen, prvi pregled 07.12. to bi već bio 8.tj. a po ovim pustim kalendarima, prema prvom danu posljednje menstruacije, termin bi bio 15.7. [sm=smiley1.gif] malo nas je iznenadilo, nismo baš sad planirali,al dobro - super, sad samo iščekujemo prvi pregled i da bude sve ok...a planovi su ionako da se izjalove [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] 2012.sam imala spontani, pa zatim uredna trudoća i imamo već dječaka od 2,5god. tako da...bit će veselo.... od simptoma osjećam bol u leđima (inače u prošloj trudnoći su me leđa jaaaako boljela, i radi užasno jake boli sam i išla u bolnicu i rodila,jer ni nisam imala trudove), grudi su mi već sad natečene, a i malo osjećam boluckanje u dojnjem dijelu trbuha... u prošloj trudnoći sam dobila oko 30kg [sm=smiley13.gif] pa ću se sad probat baš kontrolirat pa da vidimo [sm=jezicek.gif] kad sam zvala dr za pregled, sestra mi je rekla da krenem piti Elevit prenatal, i evo danas sam počela... pozdrav svima i sretno nam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|