Ivana0710 -> RE: Proljetne bebe 2017. (11.6.2017 10:34:09)
|
Mimo cestitam na sincicu [sm=bravo.gif] Moj doji svakako [sm=smiley36.gif] nekad samo iz jedne po podoju, nekad iz obje, nekad izmjenjujem kao i fiona i tako, svakako [sm=smiley1.gif] Moj mali se stvarno jako puno znoji tako da kad su bili dani da je bilo po 30 C oblacila sam mu samo bodi kratkih ili brz rukava. Danas je npr,u bodiju kratkih rukava, dolje hlacice i carapice. Nocu samo u ljetnoj pidjami, kratkih rukava i dolje na nogicama kratko. Jest da mi svi pametuju ali ja najbolje znam kako mi je djetetu, s njim sam stalno i najbolje ga poznajem, tako da ga oblacim po nekom instiktu. Neki misle kad je u kolicima, kao u hladu je, hladnije mu je, ali bome nije, u kolicima je bas sparina. Ja ti se nisam drzala tih 40 dana. Kad sam ja rodila bio je pocetak 3.mj i nije bilo bas toplo ali sam ga u pocetku svaki dan po par min.iznjela van. A nakon 2.tj.smo se malo poceli setat Stvar je samo u tome sto ja nisam jos bila spremna. I setnje su bile kratke jer je on bio dosta placljiv ali su me svejedno od setanja bolila ledja. Ali sad je puno toplije i ako si ti spremna samo budite na zraku. Meni je i doktorica bila rekla ako hoce da bude vani, samo da budemo sto vise, ali ne na suncu naravno. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|