Ivana0710 -> RE: Proljetne bebe 2017. (18.6.2017 11:01:03)
|
Anandi suosjecam se sa tobom, moj mali je prvih mjesec, mjesec i pol plakao kad god je bio budan. A spavao je u danu mozda u jednom komadu 2,3h, ovo ostalo je prevristao. I meni bi bilo lakse da sam bila sama, ovako su od muza roditelji na svako njegovo kme trcali u sobu i ispitivali me sta mu je, da je gladan bla, bla. Vise sam psihicki bila lose zbog njih nego zbog maloga. Samo su mu se iscudjavali.. I muke sa dojenjem imali katastrof. Neki dam naidjem na video gdje sam ga snimala kako je sisao i vristao, nije zapravo mogao uhvatit bradavicu. Vec sam bila i zaboravila kako je to bilo. Sad kad vidim mislim da to nebi opet mogla prolaziti, ali vrijedilo je. Sve ce to proci (napokon da i ja to nekom mogu reci [sm=smiley36.gif]) Nymeria kucu smo ove god.sazidali i sad bas stavljamo stolariju, uvodimo struju i ostalo ali nevjerujem da cemo ove god.useliti. Zbog te kuce i trpim, da ovdje trebam ostat cijeli zivot odavno bi se spakirala. Koliko god sa se netko slaze sa svima, smatram da je na muzi i zeni da zive sami sa svojom djecom, jer ovo je nalik tome kao da smo on i ja brat i sestra. Neki dan smo mm i ja kad je mali zaspao izasli proset_at da rijesimo sve jer stvarno nisam tako mogla dalje i mislim da smo rijesili sve, za sada.je okej. Malo se i on trgnio kad sam mu sve pojasnila, i nije mi problem to trpiti samo da znam da je on uz mene, a i privremeno je, hvala Bogu.
|
|
|
|