PinkyFunkyBirdy -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (13.12.2018 11:38:20)
|
Ojla moje ženskice! [sm=smiley1.gif] Dal se sjećate mene? [sm=smiley36.gif] Ne znam od kud početi kad me dugo nije bilo. [sm=smiley36.gif] Drage moje hipo, Snjeguljice i katy, jako mi je drago da vaše trudnoće i bebači napreduju kako treba. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bušice koje sam vidjela su preslatke i baš da znate da vam zavidim - i ja ponekad mazim svoju nakon što se fino najedem jer izgledam kao da sam neka 4 mj. trudna. [sm=smiley36.gif] Krenula sam da ću vježbati, ali stalno imam neki izgovor pa je fino ostala viseća škemba koja se malo podigne kad ju napunim. [sm=jezicek.gif] Lidac, baš ste jako lijepa obitelj i mala Beata je slatkica i pol! [sm=zz_wub.gif] A velika curka je već tolika da ćeš ju ubrzo udavati. [sm=smiley1.gif] I, da, svaka ti čast na organiziranju tako posebnog krštenja. Skidam kapu. [sm=smiley1.gif] Snjeguljice, sviđa mi se ime! [sm=smiley1.gif] Kako tvoji klinci reagiraju na bušu? Dal te maze i paze? [sm=smiley1.gif] Hipo, super da je na pregledu sve bilo super i da miom ne pravi probleme. [sm=smiley1.gif] Vidim da je vama stalno zabavno s hipicom - nema dosade s njom. [sm=smiley36.gif] Katy, napokon sloboda od svekića! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja sam ovaj tjedan počela raditi. Trebala sam prije mjesec dana, ali smo morali najprije odraditi kozice. Prvo je M pokupio u vrtiću pa za 2 tjedna dobio i D. Sad je treći tjedan da je D krenuo u jaslice i mogu reći da je dosta dobar. Danas je čak mahao meni i M kad smo ga ostavili. [sm=smiley1.gif] Kažu tete da lijepo papa i lijepo spava pa sam odmah mirnija. Jedino što je cijelo vrijeme balav i kašlje pa kad ga pokupim ostatak večeri ga pokušavam osposobiti da može drugi dan opet u vrtić. Još uvijek malo sisamo, ali samo tijekom noći, no počeo je zadnje dvije noći spavati ljepše pa moguće da ćemo ubrzo prestati jer ionako mislim da su mi sise prazne pa je to više neka utjeha nego hranjenje. [sm=smiley1.gif] M mi je sve veći i sve pametniji - počeo je puno pisati slova i brojeve te čak malo i čitati pa se nadam da ga neće pustiti dok dođe do škole (ipak mu je samo 4.g.). MM me zna ljutiti kao i prije [sm=smiley36.gif], ali barem se malo iskazao pa pošto ja ujutro ostavim dečke u vrtiću on ih popodne pokupi prije nego odu u dežurstvo. [sm=smiley1.gif] E, da, prošli tjedan mi je stigla prva menga od poroda (skoro 2. g. od zadnje menge prije trudnoće) i mogu vam reći da mi uopće nije falila. [sm=smiley1.gif] Eto, valjda ćemo se sad malo češće dopisivati dok sam na poslu. Mazite bušice i ljubite dječicu! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|