hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (18.12.2018 9:34:06)
|
TSH je 1,5. U ovoj trudnoći mi je tako stalno 1-2, ne može bolje. Prošli put mi je rekla da je za drugo i treće tromjesječje skroz ok i ako je malo poviše 2. U prošloj trudnoći smo sto put mjenjali terapiju. Lidac sretno s papom! nek sve bude ok. Stiže mi brat, ima nekog posla u Zagrebu pa da se malo usput vidimo. Pripreme ajme ne pitaj. Prošla dva vikenda mi sve nizbrdo krenulo. Prošli sam bila sva nikakva od prehlade, a ovaj nisam mogla i da sam htjela. Mi smo pred hipicino rođenje napravili novu kuhinju, al nismo neke detalje stavili (neke ukrasne panele na bokove isl) i sad smo to sve naručili i montirali. Tako da sam u zaostatku sa čišćenjem u prvom redu, a o kuhanju i kolačima da ne govorim, jer će bit još posla za montirat ove dane. Muž je jako pedantan (čitaj spor) + obaveze na poslu + domijenci = bit će montaže i za vikend. Bit će kako bude, neću se nervirat, nešto ću već ispeć od kolača, jednog kojeg on voli, drugog za nju. Budemo pekli janjetinu, juhu ako ne stignem budem odledila[sm=jezicek.gif] juhe barem uvijek imam na zalihi [sm=jezicek.gif] u frizeru. Snjeguljice, jesi ga probala trackat kakvim kremicama, možda mu je samo suha koža. Hipici se ne zacrveni, al osjetim pod rukom da je suha, pa je natrackam pred spavanjac. Centralno i ova hladnoća isuše kožu. Nadam se da je samo to, da nisu nikakve alergije i dermatititsi. A opet ako jesu, bolje ga ne mazat bilo čim, pa ne znam što ti je pametno. Za ogtt sam išla privatno u jedan labos kojeg mi je prošli put preporučio socijalni ginekolog jer je načuo od svojih pacijentica da im nakon pićenca tamo ne bude muka. Tako sam ga poslušala zadnji put i išla sad jer je sokić ko malo slađa cedevita od limuna. Koliko sam bila gladna, popila bih rado 4 čaše toga [sm=jezicek.gif] Ja sam došla oko 8, a zapravo što dođeš prije manje gladuješ jer prije budeš gotov. Njihova preporuka je da se ne jede i pije od večeri prije od 11 h. Samo voda. Ujutro sam popila terapiju za štitnjaču i dufić. Prvo dala urin, oni umoče trakicu, ako šećer nije povišen vade krv, popiješ, i onda još 2 puta vade krv, svakih sat. Nalaz za 3 sata gotov. Po domovima zdravlja i bolnicama sam čula da ženama može biti bljak, znam jednu koja se srušila, nekoliko njih koje su povraćale, pa me to odbilo da tamo idem. Al svako drugačije reagira, nekome je sigurno i tamo ok. katy, ajme prehlada. Grozno, kud se od trbuha ne možeš namjestit, kud još i nos. [sm=smiley13.gif] koliko bude malena doma? tjedan? dva? Ja sam uzela 2 tjedna GO da je ne šaljem dok su zamjenske tete i spojene grupe, a i da malo pauzira od vrtića. Bude ovako više išla van na zrak, u vrtiću ih odvedu sad jednom ako i to, ljeno je tetama pazit jesu se svi obukli. Onda se čude što su djeca živčana. Noćas sam se sto puta probudila nikako se namjestit. Škemba me svrbucka užas, mažem se dva put na dan, navečer nakon tuša uljem, ujutro kremom, al mislim da ću oba puta uljem jer evo već me škemba češka a namazala sam se jutros. Ove dane radim nešto u paru s kolegicom nešto što nije vezano uz komp, pa ako se manje javim, to je radi toga. MOramo stisnut ove dane, jer u četvrtak firma ima domijenak kojeg glupo namjeste u 11 da ne možeš ništa napravit taj dan nego nešto sitno ujutro. Pa kome se jede odojak u 11 ujutro.
|
|
|
|