hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (28.12.2018 18:01:31)
|
Snjeguljice, ja uizmam multivitamine od Novalaca, twinlab mi je tesko padao na zeludac. Njega sam uzimala u pocetku, pazila da nije na praxan zeludac, al mi je smetao. Al nismo. Svi isti, mozda tebi bude ok.Za novalac mi je teta u apoteci rekla da je ti neka nova varijanta koja se lakse podnosi za zeludac, ne samo radi zeljeza. Ima i folat, iako to sad nije bitno kao u prvom tromjesjecju. Uglavnom. U proslij trudnoci sam uzimala heferol od drugog tromjesjecja do poroda, sad su mi nalazi ok, pa jos ne moram. Heferol sam uzimala sa C vitaminom. Kad su mi vadili krv u rodilistu rekli su da jos nisu vidili rodilju s tako dovrim zeljezom 😂 Ljdac bas mi je drago da Beata tako dobro napreduje! Nakon sve muke u trudnoci i na pocetku, skroz je posteno da zenska napreduje ko mali zmajic. Snjeguljice kako je bilo na klizanju? Ja skuzila da pedijatrica radi, nike na go, pa poslala muza s malom da vidi radi tog kaslja. Preko dana sve 5, po noci samo sto se ne udavi.Kako on nema pijma o nicemu osim sto cuje da kaslje, ispisala sam cijelu stranicu od kad, kako, koliko, sto joj dajem.... Da mi je bit muha na zidu u ordinaciji.
|
|
|
|