PinkyFunkyBirdy -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (2.1.2019 10:57:30)
|
Drage moje, želim vam sve najbolje u novoj 2019. godini!!! Neka vas prati obilje zdravlja, sreće, ljubavi, dječjeg smijeha, novaca i svega što si same poželite! [sm=smiley1.gif] Malo sam si spojila dane da pobjegnemo kod rodbine za blagdane, a usput je i D uz pomoć antibiotika prebolio prehladu, no sad smo mi ostali neki šmrcavi i kašljavi. [sm=smiley1.gif] Danas smo poslali klince u vrtić (dobro je prošla primopredaja djece tetama), a MM i ja smo na poslu. Lidac, bravo za lijep napredak tvoja slatkice! [sm=bravo.gif] Jako je medena i baš se rastopim svaki put kad staviš njezine slikice. [sm=zz_wub.gif] Kako napreduje tvoj dečko bez pelene? Dal ćeš i njega ženiti s pelenom? [sm=smiley36.gif] Joj kad se samo sjetim da me to opet čeka s D. [sm=zz_help.gif][sm=zz_giggle.gif] Snjeguljice, i moji dečki su bili dugo budni za doček. Bili smo kod kumova i vratili se doma malo prije ponoći kako bi M vidio vatromet, a začudilo me da je D bio dosta dobro raspoložen, ali pošto još ne kuži o čemu je riječ njega sam pospremila spavat 10min do ponoći pa uživala u vatrometu s M i MM. [sm=smiley1.gif] A za alkoholom sam u trudnoći (i nakon) najviše žalila kad bi MM otvorio pivo, no kako sam prestala dojiti prije 2 tjedna ovaj doček sam napokon malo popila alkohola. [sm=smiley1.gif] Kako tvoja noga? Dal čarape stoje? Kad ideš k doktoru? [sm=zmeden.gif] Hipo, nasmijala si me s opisom kako je TM odveo malu k pedici. [sm=smiley36.gif] Moj D je isto tako dugo kašljao i na kraju kad je pedica vidjela koliko sluzi mu se skuplja u grlu morao je piti antibiotike i srećom pa je prošlo. Sad mu još samo malkice curi nos. Joj, to je super da vam je pedica tehnološki napredna. Naša je koma po tom pitanju - koliko puta sam znala doći i poljubiti vrata jer je na GO, a nigdje ne mogu provjeriti nego kad osobno dođem. I još k tome ih je skoro nemoguće dobiti na telefon jer sestra makne slušalicu da mogu u miru obavljati sistematske preglede. Ma ... bolje da ne pričam jer se samo ljutim. [sm=smiley36.gif] Belina, za AD ti je najbolji lijek vrijeme - ovo suho i hladno vrijeme često pojačava reakciju i samo trebaš mackati kremama i čekati toplije vrijeme. Znam da bi voljela da to što prije prođe, ali neka ti bude barem mala utjeha ako je samo na obrazima i da nije jače rašireno. Bude to prošlo. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Katy, kako je na GO? Dal uživaš? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|