hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (15.10.2018 7:10:57)
|
Hvala zene na podrsci. Moj tata isto ne zna vise nista, ako i ima momente da zna di je i tko smo ne zna to pokazat rjecima. Nakon skoro pola godine dogodilo sr ovo ljeto da me pogledao, nasmijao se i zvao po imenu, svi smo bili u soku. Mama mu je vise puta rekla da sam trudna, al on to nista vise ne kuzi. Za deset_ak dana cu ga vidjet, on bi se tako veselio jos jednoj prinovi. Hipicu obozava, kad mu dodjemo u posjet razveseli joj se jako. Demencija je odvratna. Unistila ga je skroz. Bio je tako divan covjek, sad je samo kost i koza, i siroce u nekom svom filmu. Ja sam sutra 16 tjedana. Prosli put sam bebu osjetila sa 17. Negdje oko 20.je postalo cesce i pravilnije, nesto svaka tri sata me lupkalo. Sad samo probavu osjetim. 😂Po noci 1 put idem na wc. U prosloj trudnoci sam cesce, sad mi se cini da vise nosim bebu pa mozda zato. Kod svekaca sam se nahladila, nos se zacepio, bas mi to sad na terenu treba. Muz je jos danas tu, onda se vraca doma, a stize moja mama da cuva hipicu. Hipica ce imat drustvo, tu je sin od kolege pa ce im bit zabavno. Malo c emi bit guzva zbig terena i mame koja puno prica, pa ne znam hocu li se moc cesto javljat. Vi pisite da imam sto citat. 😂
|
|
|
|