RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 10:42:04)

E sjećam se nakon intenzivne da mi je sestra donjela šaku voltarena i brufena, kao poslao mi doktor pa da si uzmem kad me boli [sm=jezicek.gif] Ja gledam, koje je to doziranje, dobro da nisam narkomanka, mogla sam od jednog puta pocucat [sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 10:51:50)

[img]http://yoursmiles.org/tsmile/kids/t61003.gif[/img]

[sm=nosecka.gif]
[sm=rozica.gif]Katy 18.03.2019.[sm=9nebesa.gif] [sm=modricrtici.gif]
[sm=rozica.gif]Iv91 23.03.2019.[sm=9nebesa.gif][sm=modricrtici.gif]
[sm=rozica.gif]Hipo 02.04.2019. (-2 tjedna radi CR) [sm=9nebesa.gif][sm=modricrtici.gif]
[sm=rozica.gif]Snjeguljica 08.04.2019.[sm=9nebesa.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 10:58:47)

A vidi nam listu!! 😍 Dečkića kao u priči. A ja ću vjerojatno zaroziti listu.😄
Da vam se pohvalim! Znate da sam muku mučila s pranjem zubiju svom malcu. Ali ok, našli smo metodu pa ide to. Puno sam mu pričala da će E ići kod zubarice, kako to izgleda, da ću ići i ja... i da će ići on. Uglavnom, jučer je sjeo na stolicu kod zubarice i otvorio ŠIROM USTA bez pogovora. Pregledala je zube, a on i dalje želi pregled, drži usta otvorena! 😄 Jako sam zadovoljna!🙆Međutim, i on će vjerojatno morati nositi aparatić, baš kao što u E to očekuje... Ah...😒

Snjeguljica_83 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 11:00:03)

Iv, odakle su, ako nije tajna?

Lagertha -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 11:17:00)

☺️☺️☺️ bas su me oraspolozile i razdragale hipicine dogodovstine. Cestitam ti na luleku i ja!Ja se sjecam da smo na taj pregled koji je otkrio spol isli u rodnom gradu mog muza kod nekog prastarog doktora. On je okrenuo monitor od mene i samo s muzem pricao kao da ja ne postojim. Uglavnom su se oni dvojica dogovorili da je to sto vide izmedju nogu pišonja, a mene nisu ni pitali za misljenje. Meni je samo rekao da sam debela. 😂😂😂 

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 12:27:53)

Snjeguljice super za pranje zuba. Nama se pranje isto popravilo od posjeta zubaru.

Lagertha, ajme strašno. Pa sram ih bilo! Jučer je dr premjestio muža i malu s druge strane tako da ja mogu gledat jer se muž naravno stao na drugu stranu, samo što nije fotelju i kavu tražio za show program.

Iv91 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 14:05:42)

Snjeguljice rodom iz Bosne (posavina) , ali vec 5 god sam u Ljubljani.. Ja sam sa prvom malom u porodilistu dobijala Nalgesine i to od 550 mg za bolove od epi i sivanja. Sad mi je rekla da za glavobolju mogu isto Nalgesin do 26 tjedna poslje samo paracetamol. 😑😏Svugdje drugacije govore.

Mama.Nina -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 18:07:08)

Bok mame,i one koje će to tek postati. 😀Evo i mene,termin mi je 04.03.2019 i očekujemo curicu (da vam pokvarim prosjek) 😉😊

lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 19:05:47)

Snjeguljo, bravo za pranje zuba i zubara 😊, ja svog nisam jos voda, a zube oduvijek da prati... Iskreno navijam za roze crtice kod tebe 😁

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (11.10.2018 21:17:58)

Super mama. Nina, dobro nam došla!
Mi razbijamo glavu kako nazvat malog. Ja bi nesto kratko da ne lomim jezik, pogotovo kad treba vikat na njega 😂 jer ako ce bit ko sestra 🤣🤣 necemo samo tepat 😁

Snjeguljica_83 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (12.10.2018 8:07:00)

Hipo, zato je naše ime Noel dušu dalo! Ovo NO u startu zvuči kao NE! Zvučno je, efektno, Milina!😂 Doduše, nismo se povodili za tim, već da bude kratko, malo neuobičajeno i da nema nadimka. Mada se i iz njega svašta može izvući...😶 Kao što je i bivalo.Ajde, smislite nešto opako! 😂😂

lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (12.10.2018 8:11:52)

Hipo,sad će ti malac bit totalna suprotnost-nisu ti ti muški tak navudreni ko cure...ja sam uvijek svojoj govorila da je trebala bit dečko kakav je bila harambaša,a kad smo dečke dobili-ja reko sa njima svima manje posla nego s njom jednom [sm=jezicek.gif]...
Samo su dečki i manje samostalni,oni samo nekaj čekaju odmah odmalena(da ga nahraniš,da ga obuješ,da mu dodaš...)-bit će da je genetski urođeno muškom rodu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
A imena...moj muž je od svih samo jednom sinu ime dao i to kad sam ja bila uvjerena da je cura pa nam je mjesec dana prije termina pokazal luleka i jajca [sm=smiley36.gif].Ostala su bila moja želja imena...ak se i nije slagao u početku,složio se do poroda kolko sam bila zapela [sm=jezicek.gif].Za Beatu je iso gunđo i gunđo-da kakvo je to ime,da je to njemu ko za neku bakicu bla,bla,bla...a ja zapela za to ime još od M(da je bil curica tak bi se zvao).E onda kad je došla tokoliza,bolnica i frka,onda sam im doma rekla da me opće ne zanima ničije mišljenje ida će se ona tak zvat jer će samo uz Božju pomoć proć sve ok kak je krenulo i za to će bit Beata(u prijevodu blažena,sretna).I da kad si oni svi rode djecu da nek im daju imena-a ovima koje ja nosim i patim se i mučim ću ja [sm=smiley36.gif].Odgovor je bio:"A doooobro,nek ti bude"[sm=jezicek.gif]

Mama.Nina -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (12.10.2018 19:55:35)

Mi smo isto bili više za kratka imena.Sin je Teo, curku (koja nažalost nije s nama👼) smo nazvali Mia. I sada bi treće isto neko kratko.Tako da isto primam savjete i ideje. 😊Osim Tea nam je bilo u užem izboru Leo,Tin, Nik i sva ta kraća imena. Ali je bilo ipak po mome pa je Teo.😁 Muž je htio Mateo,što mi isto nije loše. 

Snjeguljica_83 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (13.10.2018 6:52:53)

Jutro!Mama Nina, dobrodošla! Već nas je više!!😆Lidac, i ja mislim da mi mame polažemo više prava na odabir imena. I odlično da si se izborila za predivno ime Beata, to je više od imena!😍Nina, muž ti je htio ime Mateo, na kraju si ti odabrala Teo, što je skraćeno. Baš ste se našli.😊

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (13.10.2018 21:48:47)

Svekin komentar na vijest da je decko: tek sad cu bit prava baka!Heloooouuu ludjakinjo, sto si do sad bila! Sad mi ne da dignut tanjur, moram mirovat 🤮🤮🤮🤮 bljuje mi seeeeeee, sva je divna i krasna i zabrinuta kako sam. S hipicom ni blizu tako. Bljuc bljuc. Svekac ako se i veseli vise, bar je to zadrzao u sebi i rekao da je najvaznije da sve bude ok, nije važno sto je. Nisu oni svijesni koliko je moja hipica super. Bit ce ona zenska za uzdrmat svijet. Ljuti me sto ne znaju cijenit kako imaju super unuku. 

lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (13.10.2018 22:00:44)

Hipo, svekrva ti je za ubit se 😑... Joj kak mrzim to starinsko zatucano-musko, musko 😤... Tsk ti je i moj svekar, ono nastavit ce se loza i te fore, ma daj me ne hebi... Ko da su majke ti neke plave krvi. Ufff, bas mrzim takve stavove 😒

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (13.10.2018 22:17:55)

Ma da, jos se mislim pa ti si zensko, sta ti mislis da si manje vrijedna od ovih gotovanskih, blentavih muzjaka oko sebe? 

lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (14.10.2018 7:35:34)

Ma to su ti zatucani prastari stavovi,ono nasljednik loze i te fore...mrzim to [sm=smiley35.gif]
Mi prijavljujemo prospavanu noćicu [sm=bravo.gif]-zaspala sinoć u pol 12,probudila se jutros u pol 7 [sm=bravo.gif]...neću se veselit još da se ne ureknem [sm=jezicek.gif].Zadnji put kad je odspavala od 12-5 ujutro ja se poveselila,a ono iduću noć buđenje u 3 [sm=smiley29.gif].

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (14.10.2018 7:55:09)

Bravo Beata, to se tako radi, samo ti spavaj lijepo!Hipica sinoc otisla u sobu i legla. Gledam ja jel idemo spavat  kaze ona da. Mislila sam da me zeza 😂Oprali zube, pidzama i spavanac. Nocas ce sigurno bit neka kazna za to. Borba do 10 isl. Cekam da se probudi da sve pobacam u kofer, dorucak i bjezimo dalje. Moram muzu jos dat upute koje vrece mora donjet u Zagreb za malca, i koju opremu da mi ne bi doso s robom za jednogodisnjaaka. 

Mama.Nina -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (14.10.2018 12:53:46)

Cure evo kako smo baš ušli u 20tj trudnoće čitam svakakve portale i trudnoću po tjednima...pa piše: 
Možda već možete pratiti faze budnosti i spavanja ploda koji sada ima približno isti ritam spavanja i budnosti kakav će imati kao novorođenče. 
Hm....odmah se zamislim. 😅😂Znači po udarcima mogu zaključiti da će moje dijete biti budno oko 9-10h, pa ponovo oko 13h, oko 18h i onda svaku večer obavezno ritanje oko 23h čak i malo kasnije.  Do sada to nisam pratila(sada imam više vremena za svašta pošto sam doma)😁😂 Dali ste osjetile udarce? Ja ih osjećam već nekih 3tj. Baš me zanima kakve simptome imate (ja piškim  barem 3 puta po noći) i takve sitnice pa ako vam se da pišite. 😊😊  P.s.-u srijedu smo bili na anomaly scanu,sve je ok,bebica se uredno razvija,pao mi je kamen sa srca. 😊Pozdravljam vas i želim ugodnu nedjelju

Mama.Nina -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (14.10.2018 12:59:05)

Joj da se nadovežem na svekra i svekrvu....ista stvar je i kod mene. Kada sam rekla da nosim curicu bilo je samo: ah ok, šta će ti žensko a njima samo problema (svekar) 🙄nema veze... a kada sam bila trudna s Teom bilo je veselja,skoro se jeb..... janjac okrenuo. Tako da razumijem. To vam je takva generacija vjerojatno. Moji su inače dragi ljudi,da bi riječ rekla,ali zatucani u p.m. ponekad im se fakat čudim 😳

Lagertha -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (14.10.2018 14:33:46)

Kod mene su svi bili malo razočarani što nije curica. Meni je bilo svejedno, iako iskreno... kad se sjetim sebe u pubertetu [sm=smiley13.gif] Moja mama je čak rekla da je ona bila sigurna da je curica jer sam ja došla prije brata i muž ima stariju sestru. [sm=smiley36.gif] Svekrva bi ja mislim isto radije da je mali bio curica jer ima 5 unuka i 1 unučicu. Muž je isto navijao za curicu. Svekra na žalost nemam, a moj stari ne doživljava svijet oko sebe.

belina -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (14.10.2018 23:40:49)

Moram uletit Hipo palac 👎 za tvoju sveki! Sram je bilo i to zena da tako kaze, ma bas nek je sram🤬 ljudi moji di mi zivimo

hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (15.10.2018 7:10:57)

Hvala zene na podrsci. Moj tata isto ne zna vise nista, ako i ima momente da zna di je i tko smo ne zna to pokazat rjecima. Nakon skoro pola godine dogodilo sr ovo ljeto da me pogledao, nasmijao se i zvao po imenu, svi smo bili u soku. Mama mu je vise puta rekla da sam trudna, al on to nista vise ne kuzi. Za deset_ak dana cu ga vidjet, on bi se tako veselio jos jednoj prinovi. Hipicu obozava, kad mu dodjemo u posjet razveseli joj se jako. Demencija je odvratna. Unistila ga je skroz. Bio je tako divan covjek, sad je samo kost i koza, i siroce u nekom svom filmu. 
Ja sam sutra 16 tjedana. Prosli put sam bebu osjetila sa 17. Negdje oko 20.je postalo cesce i pravilnije, nesto svaka tri sata me lupkalo. Sad samo probavu osjetim. 😂Po noci 1 put idem na wc. U prosloj trudnoci sam cesce, sad mi se cini da vise nosim bebu pa mozda zato. 
Kod svekaca sam se nahladila, nos se zacepio, bas mi to sad na terenu treba. Muz je jos danas tu, onda se vraca doma, a stize moja mama da cuva hipicu. Hipica ce imat drustvo, tu je sin od kolege pa ce im bit zabavno. 
Malo c emi bit guzva zbig terena i mame koja puno prica, pa ne znam hocu li se moc cesto javljat. Vi pisite da imam sto citat. 😂

lidac0605 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (17.10.2018 19:45:23)

Kud ste se sve razbjezale 😳😳😳?!?! Mi obavilidanas uzv kukova, sve ok... Sutra sam ja trebala ginekologu na kontrolu nakon poroda al sam jucer dobila 😈... Bila sam ljuta ko pas,ko da nine mogla pricekat jos koji dan da to obavim, grrrr. I tak, ginic prebacen za 29.🙄. Kak ste trudničice? Kaj je novoga? Snjeguljo jel pao mozda kakav uzv? Da cujemo ko se u tvojoj busi skriva 😀

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>