PinkyFunkyBirdy -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (4.10.2018 13:06:56)
|
Drage moje hipo, Snjeguljice i Katy tako mi je drago da su vam trudnoće uredne i da bebači napreduju kako treba! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Snjeguljice, bebica je preslatka!!! [sm=zz_inlove.gif] Hipo, pa linija ti je za 10! [sm=smiley1.gif] Lidac, tvoja slatkica je tako medena [sm=zz_wub.gif] da bi i ja odmah još jedno. [sm=jezicek.gif] Ja isto kao i belina ne stižem skoro ništa. I još mi je k tome bio baš neki stresan period tako da nisam htjela dolaziti pa samo jadikovati. [sm=smiley13.gif] Moj D će za 15 dana imati 1.g! Vrijeme je proletilo. [sm=smiley1.gif] Vrtić najprije nisam dobila tamo gdje mi ide i M, ali jučer sam saznala da će ipak biti primljen tamo. [sm=smiley1.gif] Inače je D dobra beba - uporan, rijetko plače, puže, hoda dok ga držimo ili mi ili dok se sam drži za nešto, počeo je razumijeti neke stvari, a bracu gleda kao Boga. U jaslice kreće krajem 10.mj. [sm=smiley1.gif] M ide u vrtić i jako mu bude tamo lijepo. Tete kažu da je odličan i to mi je jako drago. Još ima faze bezrazložnog plakanja, ali vjerujem da će proći ta faza. Stalno radimo i na njegovo strahu od nepoznatog što ga jako sputava u isprobavanju novih stvari (neće bicikl, neće na trampolin, nije htio u igraonicu na rođendane, ....). MM brine da ako dođe takav pekmezast u školu da će nadrljati od vršnjaka, ali ja vjerujem da ima još vremena da se promijeni, a i ako ne prije onda će volju za neke stvari dobiti kad će D htjeti to sve jer vidim da je D puno slobodniji. [sm=smiley1.gif] O MM neću ni pisati. [sm=smiley35.gif][sm=smiley36.gif] A ja sam tako umorna u zadnje vrijeme da je to prestrašno. Nisam još dobila mengu (znači da je željezo vjerojatno ok), pijem i neke A-Z vitamine i noću se D budi 1-2 puta pa uspijevam i nešto odspavati, ali do navečer ja sam za ništa. Jedva držim oči otvorene kad dojenjem uspavljujem D oko 21h, pa zaspim na stolcu kraj M kad ide spavat oko 22:30 i onda se probudim za cca pol sata i ne mogu ništa već se odgegam do kupaone i pravac krevet. NE, nisam trudna [sm=smiley36.gif], ali ne znam dal je do vremena ili čega već, ali ako se ovako nastavi neću moći funkcionirati na poslu (vraćam se sredinom 11.mj.). Sad bi najradije malo legla, no već čujem da se D javlja. [sm=smiley1.gif] Grlim vas sve i veselim se lijepim vijestima o vašim trudnoćama i bebicama! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|