hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (27.9.2018 12:51:52)
|
Katy, sretan rođendan maloj velikoj djevojčici!!!! Super su mi ti krevetići u obliku kućice. Ja sam se hipici iselila iz spavaće (spava na madracu 160_x_200 na podu/podnicama) kad smo došli s godišnjeg, tjedan dana se bunila po noći iako je po danu pričala da je velika i sama spava, al valjda dok joj je sjelo. Nadam se da će se i tvoja brzo prilagoditi. lidac, ja navikla na deranje po ulici, ne dira me više ni najmanje, susjedi me samo tješe, i njima je tako bilo ili je još uvijek, al ono, budemo ko u kazalištu, cijela zgrada na prozorima i balkonima, ona leži na štengama na ulazu i tako....nadam se da tvoj mali neće postat modno osviješten ko ova moja napirlitana kokoš. snjeguljice sretno sutra, nek sve bude za pet!!!! lagertha, super za novi posao, uživaj i super mi je kad si tako pozitivna!!!! Lidac, dala mi u apoteci plivadon extra, kao ima malo kofeina unutra, čak je malo i pomoglo, nije prošlo, al barem mogu radit. Sjeva mi samo tu i tamo i malo mi je mutna lijeva polutka. jutros je tako bolilo da mi se povraćalo od boli. Šefa još uvijek čekam da me primi na poklonstvo tamo,aaaaaa mrzim čekat!!!
|
|
|
|