hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (9.10.2018 10:11:46)
|
Katy, super za dobar pregled i čestitam na dečku! Snjeguljice, mislim da je bilo fotkano kroz jutro, inače ne vidim neku razliku tijekom dana, osim što osjećaj da ću eksplodirat bude veći navečer. Ali i to se smanjuje, nekako se probava smirila. Iv91 dobrodošla! Samo ti hodaj u trapericama, najvažnije da je nama udobno![sm=smiley36.gif] Evo me u uredu u tajicama i zaboli me što će netko mislit! Sutra nam je pregled. Nekidan sam sanjala da smo na pregledu: došao muž u ordinaciju i da je umoran, malo je prilegao na stolac za pacijentice i zahrkao. A brukeee [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] a doktor kuka kako je umoran i ide mu se doma i na kraju me nije pregledao[sm=jezicek.gif] nadam se da će pregled sutra bit bolji[sm=jezicek.gif] Danas smo 15 tjedana. Jedva čekam osjetiti bebine pokrete! Prošli put sam sa 17 tjedana prvi put posumnjala i kada se počelo isto ponavljati znala sam da je to beba. Sad ćemo vidjet, posteljica je sprijeda, nešto više škembnog sala nego prošli put... Hipica je počela svima u parku govorit kako je mami beba u trbuhu i pitat dugu djecu jel i oni imaju nešto u trbuhu[sm=smiley36.gif] Zapravo mi je super što mi se škemba ovaj put vidi jače jer je mužu počelo napokon sjedat u glavi da sam trudna. Ko da prije nije baš shvaćao da se to stvarno događa. Jučer gleda, ajme to je stvarno tu!!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|