hipo -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (27.9.2018 9:43:30)
|
opet migrena [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] ostala bi doma ležat da nemam sastanak sa šefom danas. Hipica se od 3 budila i sanjala drame iz vrtića, stalno se svađa s tom nekom Irinom, Irina je jednom ugrizla i od tada stalno je sanja, uvijek nešto, neee, neee uzela mi jeeee. Jučer joj je najbolja frendica dala "parfem" šta ja znam, valjda neka igračka, pa je Irina to uzela, i eto ti noćne more od 3-5 ujutro. Već sam naučila da ako u 3 krene noćna mora, to će potrajat do jutra pa se preselim kod nje jer mi je to lakše nego šetat amo tamo. Imamo dramu s cipelama i dalje, neće u ničemu hodat osim u gumenim čizmama za kišu. Neće kupit ništa, po dućanima me sramoti i radi cirkus, tenisice koje sam kupila neće jer se duri što sam ih kupila bez nje. Bože pomozi, šta sam ja skrivila da imam ovakvo čudovište. Danas mi jedna mama kaže da i njena šeta samo u tim gumenim čizmama, al da su njene neke stare, naslijeđene, pokidane pa nek budem sretna što su ovoj bar nove i imaju gore onaj štrik za zategnut da pjesak ne ulazi kad su u dvorištu u vrtiću. Eto, može bit i gore. A jučer mi druga mama kaže da njen hoće samo čizme sa žnirancima, a tete su na to alergične jer mali neće sam se obuć pa moraju one, a to im uzima vremena i lakše je kad je na čičak. Zabavna dob nema šta.
|
|
|
|