katy1503 -> RE: Zimske i proljetne bebe 2019. (10.9.2018 10:54:29)
|
ne pitaj, meni je pocetak koma , kasnije uzivam kao trbuh raste :) ajoooj, naadm se da nece biti migrene vise - koma mi to - pomaže neofen ali sad ga kao ne smijem, lekkl mij bombon.. i dalje kucka glava... K nema sistemstski do 4 godine a ljedece cjepljenje je sa 4 godine - ako govoris o sisematskom u doktora. kad vi imate? pisala si nest na zimskim kakvi su trogodisnjaci -- - hihi, zavisi o danu .. kod K sve je "jos malo", " ne ne tako", nista nece od prve ali ne posustajem ...neki dan je htjela piti vode časa na stolu, ja lezim ona pored mene i kaze meni da joj donesem ... reko nema sanse, možeš do toga,, ckad je krenula cvilka, a ja hladna ko spricer (bilo mi muka pa nisam imala snage za derati se), da bi nakon 10 min dercine, otisla sama popila vode i dosla meni da kaze - ljutila sam mamu, i poljubila me ... kao da nista nije bilo - testiranje granica na maximum... srecom nemamo problema sa spavanjem, zaspemo obje za 5 min - nema citanja, nema pjevanja - kaze mama mazi malo i gotovo :)
|
|
|
|