Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlika u simptomima 4.10.2013 13:02:00
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Naišla sam na jednu zanimljivu stranicu sa simptomima trudnoće (testićima i sl.) po danima nakon O (dpo) pa možete malo istraživati i uspoređivati. http://www.countdowntopregnancy.com/dpo/iam.php?dpo=5
|
|
RE: Razlika u simptomima 13.10.2013 15:39:07
|
|
|
|
NinaNana
|
Pozdrav drage trudilice i novopečene trudnice! Dugo vas peatim ali prvi puta pišem. Dobro bi mi došla podrška i koji savjet, te podjela iskustava. Mi smo nažalost u ožujku imali missed u 8. tjednu. Tada smo ostali trudni odmah prvi mjesec, na moje veliko iznenađenje. Sada se trudimo 4 mjeseca i čekamo , nadam se uskoro. Danas nam je 6 dpo, do jucer sam imala prilična probadanja s lijeve strane i bijelkasto-žućkasti iscjedak. Grudi još nista, temperaturu ne mjerim. Mislim da se svaki dan testiram osjećam li nešto novo, sama sam sebi smiješna Ako će nekom pomoći, jer vidim da pišete kako je implantacija najranije 6. dpo. Ja sam u 3. mj imala implantacijsko već 4dpo i ginica mi je rekla da tu zbijla nema pravila. Trajalo je samo jedno brisanje. Tada sam imala sve žive ikad spomenute simptome. Implantacijsko, sunčani iscjedak, nabrekle grudi, bolne bradavice, voda je doslovno curila iz mene a probadalo me iz svih, u svim smjerovima :). Štoviše, oko mene su svi trudni, počela sam biti ljubomorna, iako me sve te male bebice neizmjerno vesele. Nadam se da ćemo si uzajamno pomagati i svima uskoro želim malu
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.10.2013 8:27:31
|
|
|
|
perlica55
|
Ninanana dobro došla i čim prije dobila Pridruži nam se na odbrojavanju za listopad, tu se najviše družimo, mi koje čekamo
|
|
RE: Razlika u simptomima 22.10.2013 9:22:03
|
|
|
|
lili22
|
evo moji simptomi. prvo radila san test 5 dana prije(nestrpljivica) naravno bi je negativan. pa san ga radila 2 dana prije i crta je bila jedva vidljiva, danas dan prije crta je tamnija ali i dalje svijetla. vec 2-3 dana iman osjecaj da mi dolazi , prsa su mi otekla i bolna ali to je i inace prije . i to je za sad to.
|
|
RE: Razlika u simptomima 10.11.2013 23:18:39
|
|
|
|
sandra999
|
Bok curke, javljam se prvi puta :) Radimo na bebici vec par mjeseci... Ovaj puta M kasni ( nikada nije, bar od kada pratim) :) Bolovi su kao pred m makar kroz dan nestanu tu i tamo.... Bas se jaaako nadamo nekakvom plusicu. citam po forumima pa vidim da se svi zale na bolne grudi koje uopce ne osjecam sada.... Ovi dani su mi kao godine......... :)
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 9:40:12
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Sandra, dal si piškila testić? Javi nam rezultat! Navijam za plus!
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 11:01:25
|
|
|
|
bjonda
|
Da i ovdje napisem svoje siptome, pliz dajte mi neki savijet!!! Evo meni kasni M skoro 5 dana prije dva dana sam radila test bio je negativan . Inace imam siptome bolne grudi, dole me zateze i tako malo naduvena.Brinem se jer sam imala u sredini ciklusa jako malo smeckastog iscjetka i to mozda dan dva i proslo. Sad evo dobila jednu poruku da to to smede nije dobro, jeli jos tko imao takvo nesto?
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 13:16:14
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga bjonda, dal znaš kad je točno bio taj smeđi iscjedak? Prije koliko dana? Moja pretpostavka je da ti je tada bila O. Ne znam zašto misliš da je loše imati smeđi iscjedak u sredini ciklusa? Nije dobro imati svaki mjesec nekoliko dana prije menge (jer je vjerojatno onda progesteron nizak) ili imati duže razdoblje između dvije menge jer to može pokazati da imaš neku upalu, ali ako ti se sad prvi put desilo i trajalo je dan, dva mislim da nema mjesta panici. Takvi iscjedak ti može biti od O, od implatacije (ako je nakon O), ili može biti da si imala neku cisticu koja je pukla pa se čistiš. To je sve normalno. Pričekaj još koji dan (ako je bila kasnije O) pa ponovi testić, a ako bude negativan odi do ginića da vidi gdje je zapelo.
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 13:30:02
|
|
|
|
bjonda
|
Prvi put mi se ovo pojavilo…pa kad procitas po netu svega i svacega. Neznam tocno kad je bilo….pa sigurno prije tri tjedna. Negdje u vrieme ovulacije. A ja se pondala . Najbolje za par dana ako ne dode M ponoviti test. Mislila sam mozda je netko imao slicno iskustvo….
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 13:43:20
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Sve ti to ovisi od žene do žene tako da ne možeš nikad znati. Neke imaju implatacijski iscjedak, većina nema ... neke imaju sve moguće i nemoguće simptome pa nisu trudne, dok druge nemaju niti jedan pa budu trudne, .... nekima pokaže testić plus i 4 dana prije dana M, dok drugima treba i tjedan dana nakon dana M, .... Gledaj to ovako: M ti kasni ili jer je u buši ili ti se malo zbrčkao ciklus pa ćeš kasnije dobiti M ili će se skroz preskočiti jedan ciklus (to se događa svim ženama s vremena na vrijeme). Navijam da je ovo prvo u pitanju! Obavezno nam javi!
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 13:50:15
|
|
|
|
bjonda
|
Tocno tako…Hvala na lijepim zeljama , naravno da cu javit sta bude
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 13:56:46
|
|
|
|
anamiha
|
bjonda... ja mislim da to nije zabrinjavajuce, jer se taj iscjedak nije nastavio... mislim da je to tzv probojno krvarenje, koje se javi par dana poslje menge, jer za vrijeme menge nije izaslo sve sto bi trebalo. U svakom slucaju ako se nastavi, trazi misljenje strucne osobe. ja osobno imam dosta iskustva sa tim iscjedkom. imala sam ga u 5 mj prosle god, poslje menge, 7 dana, konstantno, menga u 6 mj mi kasnila 13 dana, onda kad sam mislila da sam dobila, zapravo nisam, samo taj smedji iscjedak... i et dg je bila endometrioza, isla na laparoskopiju, odstranili mi desni jajnik, pila sam kontr. cerazzete 8 mj, i od njih sam 6 mj svaki dan imala smedi iscjedak , poludila sam... te sam ih odlucila prestat pit, i na nagovor roditelja, radim na bebici :) nadam se da ce bit uspjesan mj... a ak ne..ne predajem se :) eto ukratko moje iskustvo sa tim iscjedkom... :/
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 14:02:37
|
|
|
|
bjonda
|
Nadam se da mi nije nesto tako..uh. Pojavilo se poslije M nakon mozda sedmicu dana.. jako malo. Nikad prije niti poslije, jedino sto mi sad kasni M. Dali si imala neke druge siptome uz to???
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 14:11:03
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ne znam detalje oko endiometrioze, ali znam da su s njom jaaaaaako bolne menge - jer je to tkivo stijenke maternice na mjestima na kojima ne smije biti - jajnici, crijeva i sl. pa i to u isto vrijeme krvari kad i maternica i to izaziva strašne bolove.
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 14:20:08
|
|
|
|
anamiha
|
ma ne vjerujem da je to kod tebe, jer sam ja stalno imala taj iscjedak... endometrioza se moze dijagnosticirati samo laparoskopijom, onda su mi ti cistu slali na PHD analizu, gdje je potvrdjena endom. od simptoma sam imala jako bolne odnose, bolne i obilne menstruacije, bol u zdjelici.... ta cista je rasla i rasla , dok sam ja mislila da je to sve normalno... e kad je poceo taj iscjedak, i kasnjenje menge , koja mi nikad nije kasnila tako dugo, uplasila sam se... osla kod dokt kad ono cista 9 cm... odma na operaciju, jer ta cokoladna cista ne puca, morala se kiruski sanirat, i s njom desni jajnik. ne zelim nikoga plasit, al mislim da je dobro podjelit iskustva, i obratit veliku paznju na ono sto se dogadja... ja npr nisam znala za tu bolest, i koji su simptomi, a da sam ranije osla kod dokt taj rast ciste bi se sprijecio...lijekovima ... al eto ne informiranost, ne obaziranje ... zanemarivanje boli, me dovelo do toga.... nazalost. :(
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 14:31:15
|
|
|
|
bjonda
|
Bas si se napatila , nadam se da ti je sad bolje. Ne mislim da mi je to, jer sam bila kod ginekologa na kontrolu i napravila papu, u polovici rujna i sve je bilo uredno. Ja se jos nadam da sam …
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 14:40:16
|
|
|
|
anamiha
|
bome jesam...al izdrzala sam sve...:) jos samo da mom dragom rodim, zivo i zdravo dijete... ak ne uspije ovaj mj, ne odustajem... glavu gore, novi mj nova nada... al ak sam sad trudna to ce nam bit najljepsi poklon za Bozic ;) ja se isto nadam da jesi...zelim ti to od srca, i svim trudilcama :)
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 14:51:12
|
|
|
|
bjonda
|
Hvala draga, i ja tebi zelim jednu zdarvu , i svim curama isto tako
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 15:13:56
|
|
|
|
sandra999
|
hej, evo ja danas napravila test i bio je negativan :( Ali M i dalje nema.... Nadam se da je test pogrijesio
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.11.2013 17:14:22
|
|
|
|
anamiha
|
Sandra999 koliko ti kasni M? imas li kakvih simptoma?
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 13.11.2013 8:39:01
|
|
|
|
sandra999
|
anamiha eto nisam se javila zadnjih par dana, bili su skroz turbulentni.. Naime ovako, dan kasnije opet sam napravila test (M je kasnila 4 dana) Test pozitivan!!!! Sreca velika, ne moram uopce objasnjavati... Nakon toga u popodnevnim satima ja dobim M..... Zvala ginekologa odmah, rekli su mi da sam test napravila prerano??????????????????? Svugdje pise radite ga na dan kad trebate dobiti, a ja radila 4. dan kasnjenja i bio pozitivan Eto, tako da ne znam sta bi mislila, osim da sam ocito i ostala trudna, ali plod jednostavno nije ostao.... I ovo za prerano napravljen test mi nikako nije jasno....... Ima li tko takvo iskustvo mozda???? BTW- nikada mi nije bila toliko bolna, i nije manje obilna nego inace, bas onako...
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 13.11.2013 11:48:38
|
|
|
|
anamiha
|
ma ne znaju ni oni sami sta govore, kako moze bit prerano, ako ti je kasnila 4 dana? jel jos krvaris? jel to uopce bila menga?
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 13.11.2013 12:28:23
|
|
|
|
sandra999
|
D,da, jos uvijek... Meni izgleda kao prava, kazem cak i bolnija i jaca nego inace....
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 13.11.2013 12:45:46
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Sandra, na žalost imala si biokemijsku trudnoću. Stvarno mi je žao. Kao što si napisala - došlo je do trudnoće, ali nešto nije bilo dobro i prokrvarila si. Ovo je tzv. prirodna selekcija kada tvoje tijelo samo prepoznaje čak i kromosomske probleme pa na vrijeme čisti organizam. No, možeš već sljedeći ciklus ponovno raditi na bebici i često sam znala čitati da je veća uspješnost zatrudnjivanja nakon biokemijske. Drži se!
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.11.2013 13:19:55
|
|
|
|
bjonda
|
Evo mene ipak nista, dosla …. Eto a ja imala skoro sve siptome , ne trebe im vjerovat. Valjda cu iati srece drugi mjesec .
|
|
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!