Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.11.2013 13:36:32
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Bjonda, potpisujem. I meni je tako bilo u studenom. He.
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.11.2013 9:48:32
|
|
|
|
anamiha
|
bjonda.... jako mi je zao, sto si dobila mengu :( glavu gore, i poslje menge u akciju :) svaki mjesec, nova nada :) meni je tako vec 8 mj.. :/ al ne gubim nadu, jednom ce uspjet. Ne treba previse razmisljat o tome, stres, nervoza...sve to utjece na nas organizam... :* svima :)
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.11.2013 15:44:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Pozdrav, nova sam tu i dosta zbunjena. Ne znam da li se nalazim na pravom mjestu, ali ono što tu mogu primijetiti je da ste sve pune podrške jedna za drugu. Ne radim na bebi, u vezi sam skoro 5 godina i kao'' zaštitu'' koristimo prekinuti snošaj. Na negdje sredini ciklusa sa imala spotting i sad mi M kasni 2 dana. Znam da dva dana nije baš neko kašnjenje , al do sada sam bila ko švicarski sat. Piškim ko luda, a simptomi pms ni na vidiku. Ništa me ne boli iako inače umirem od bolova par dana prije i za vrijeme M. I da imam neku ludu temperaturu 37,1, a nisam bolesna. Jel iskusnima zvuči zabrinjavajuće ili nije? Znam da je najjednostavnije uzeti test, ali meni se čini kao da nedjelja nikad neće proći pa sam morala s nekim podijeliti ovo.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.11.2013 18:20:16
|
|
|
|
perlica55
|
Pozdrav A Spotting na sredili ciklusa je vjerojatno ovulacijsko krvarenje.. Normalna je povišena tempica u drugom dijelu ciklusa, tak da, nema druge nego trk u ljekarnu po testić Na testću nek bude, ono što si želiš, obzirom da ne radite na bebi
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.11.2013 20:09:47
|
|
|
|
petrapan
|
Definitivno idem po testic sutra, nekako se nadam da ce biti plusic ... Hvala puno na odgovoru
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.11.2013 22:10:51
|
|
|
|
perlica55
|
navijam onda za debeli Javi rezultat, obavezno
|
|
RE: Razlika u simptomima 25.11.2013 22:41:40
|
|
|
|
petrapan
|
Negativan test i jos je glupa vjestica dosla, smrc
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.11.2013 8:10:38
|
|
|
|
perlica55
|
Petrapan draga, žao mi je zbog menge Drži se... Ak se želiš dužiti s nama na RR, javi nam se na Odbrojavanju za prosinac. Možeš ostaviti datum kad NE očekuješ iduću , i tipkati s nama do tog dana Jedini uvjet koji se mora poštivati, je taj da se OBVEZNO javi dal je stigla il
|
|
RE: Razlika u simptomima 10.12.2013 14:41:04
|
|
|
|
zvekanka
|
Ja simptome nisam nikakve imala, pa je prošlo puno vremena do čarobnog štapića.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.12.2013 15:13:55
|
|
|
|
bubi13
|
Ja sam prestala piti kavu, to je bio moj jedni pokazatelj trudnoće.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 11.12.2013 15:14:34
|
|
|
|
bubi13
|
Sve drugo je bilo u iščekivanju mjesečnice sa svim njezinim pojavama.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 25.12.2013 12:39:28
|
|
|
|
RIBICA241
|
Pozdrav drage ringerašice! Evo mene nakon dugo dugo vremena i to s Kasni mi tjedan dana i dva testa su pokazala od simptoma mi je povišena temperatura, lagani grčevi, žuti iscjedak i ništa više. Mučnina nemam nikakvih, kad bi trebala ginekologu? Što očekivati? Iskustva molim
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 25.12.2013 12:45:20
|
|
|
|
Marti83
|
Čim prođu ovi blagdani javi se obavezno ginekologu koji će te vjerovatno naručiti za nekih 2 tjedna jer bi se tada trebalo nešto već vidjeti ako je sve u redu.Pitati će te kada je bila zadnja m i po tome će se i ravnati kada da te naruče.Do tada nemoj se puno naprezati,mučnine ti ne bi trebale doći još nekih mj.dana ali to je sve individualno. Da li ti je ovo 1 trudnoća?Koliki su ti bili ciklusi? I čestitam naravno na
|
|
RE: Razlika u simptomima 25.12.2013 12:48:54
|
|
|
|
RIBICA241
|
Zadna m je bila 21.11. inače su zadnja dva bila 27 dana, a prije toga 28 ili 30, uglavnom u prosjeku 28. Prva mi je trudnoća i to sam iznenađena jer se nisam niti nadala. Počelo je s nekom tamnom crtom kad da se žilica vidi iznad usne i po vratu izražene vene, nakon toga odjednom bolne bradavice i žile na aureolama. Mama mi je rekla da niti ona nije imala klasičnih mučnina do 5 mj. trudnoće i da nije niti znala. Kolika je mogućnost da su dva testa pokazala krivo? Plusići su bili jako tamni i to odmah.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.12.2013 10:34:38
|
|
|
|
perlica55
|
Ribica draga, čestitam ti na lani smo zajedno odbrojavale neko vrijeme.. Jako mi je drago da ti se želja ispunila!! Ako nemaš krvarenje, ne žuri kod G.. Pričekaj da ti kasni 10-ak dana pa odi na pregled.. Mislim da ranije, dr neće ništa vidjeti, pa se budeš nervirala nepotrebno Fino se opusti i uživaj
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.12.2013 12:48:25
|
|
|
|
RIBICA241
|
Hvala ti perice! Baš sam iznenađena i zbunjena odjednom Danas mi je 10 dana da kasni, a ionako prije ponedjeljka neću moći. Neznam dal da idem svojoj ili privatno ili da promjenim jer mi je moja prošli mjesec rekla na pregledu da mi ne vidi jajnik i da nisu baš u dobrom stanju te da neću baš lako moći zatrudnjeti i eto ga na.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.12.2013 22:37:36
|
|
|
|
perlica55
|
Ako nisi zadovoljna G, možda bi bilo dobro pronaći novog soc. G?! Možeš otići i privatno na prvi pregled, al svakako bi bilo dobro u trudnoći imati soc. G Dal ste ciljali plodne dane?? Jeste često bili u akciji?? Jako mi je drago da je testić pozitivan.. S nama si odbrojavala tamo negdje u siječnju, ne?! Pa si nestala budemo te dodali na listu kao ponosnu
|
|
RE: Razlika u simptomima 27.12.2013 15:34:50
|
|
|
|
Fiona0802
|
stigla...
|
|
RE: Razlika u simptomima 27.12.2013 15:35:47
|
|
|
|
Fiona0802
|
Uf, na krivi forum sam napisala.....
|
|
RE: Razlika u simptomima 27.12.2013 20:19:13
|
|
|
|
daxy
|
RIBICA241 čestitam! Dodala sam te na našu listu. Javi nam se svakako.
|
|
RE: Razlika u simptomima 27.12.2013 21:01:36
|
|
|
|
nadamse
|
Ribica241 čestitke i od mene, od srca ti želim ugodnu i školsku trudnoću!!!
|
|
RE: Razlika u simptomima 2.1.2014 10:17:55
|
|
|
|
RIBICA241
|
Hvala vam drage moje. Evo danas mi je prvi radni dan nakon ovih praznika. Osjećam se dobro. Mučnine nemam, malo mi smeta miris kave i to osobito u popodnevnim satima. Zvala sam G rekla je da se javim drugi tjedan. Cicke i dalje bujaju, tu i tamo me primi grč i ništa više. Perlice nismo planirali niti gledali plodne dane, jednostavno nisam razmišljala o tome uopće hoće li nešto biti ili ne. Neznam niti sama kako se primilo. Ali eto, nadam se da će biti sve ok. Malo sam napeta zbog čekanja kod gin. Dal trebam vadit krv? Doktorica mi je rekla da je to potrebno kad se radi o rizičnim trudnoćama ili nejasnim testovima. Moji su oba bila + odmah i to tamna.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 2.1.2014 10:32:32
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
RIBICA misliš na grč u trbuhu?
|
|
RE: Razlika u simptomima 2.1.2014 10:48:30
|
|
|
|
RIBICA241
|
Tako je Snjeguljice, u trbuhu! Krivo se izrazih
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 3.1.2014 22:42:38
|
|
|
|
perlica55
|
Ribica draga, pokušaj se opustiti i uživati Tvoj testić je lagani grčevi su normalna stvar.. Nemoj se forsirati previše, šetaj, čitaj... Nisam bila trudna, al cure kažu ak nema krvarenja niti jakih bolova, da ne treba žuriti na pregled.. Navodno je najbolje čekati 6 tjedana, računajući od zadnje menge.. Kasnije se s G budeš dogovorila dal uzimati folnu il neke druge vitamine... Ma biti će sve super, uopće nema potrebe vaditi krv prije pregleda.. Javi nam kak je prošlo
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!