|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte
6.5.2009 14:45:13   
ivanaa
ja svoje rijetko vodim u birc al ak neko hoce zaso nebi?to je osobna procjena svake majke..a pametni lkjudi ionak nece dimit kraj klinaca

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 76
6.5.2009 16:37:22   
Candy
Ja sam danas svoju kavicu i cigareticu popila i popušila na terasi user posted image ...
E sad,kad dođe zima user posted image ?

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 77
6.5.2009 18:55:39   
pikachu
Ma mislim da je ovo dobro tempirano od datuma kada ugostitelji i službeno mogu izbaciti svoje terase user posted image ... Tako da neće biti baš pretjerane halabuke do zime... A onda, k'o zna...
Kod mene u firmi je stupila zabrana već i onda kada su javne ustanove uvele zabranu tako da su se ljudi već privikli stajati ispred zgrade, tako da tu nema nekih promjena... Mislim da je poslodavac to pametno napravio jer sada ljudima nije šok jer se svi već pola godine pridržavaju toga...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 78
6.5.2009 19:06:22   
tikica_69
Ja se uopce ne slazem da ce nam turizam patiti zbog zakona o nepusenju. Naime, masa turista dolazi iz zemalja gdje je to sasvim normalna stvar i navikli su na takav zakon. Cak su i statistike u tim zemljama pokazale da nije pao ni promet ugostiteljima jer tko ce htjet popiti kavu ili pivu, popiti ce je s cigaretom ili bez.Takodjer na svijetu je puno vise nepusaca nego pusaca, pa mora valjda i zakon vecine nekad prevagnuti kao koristan i pametan. Eto, tako su sinoc rekli na jednom dnevniku, pa onda valjda nije sve tako crno kako se vidi u prvi tren.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 79
6.5.2009 22:17:50   
Viky
Meni se čini da ovdje svi raspravljaju o pušačima,a gdje su nepušači?Gdje su njihova prava?Ja sam nepušač i ne vodim malu po bircu,ali gušt mi je doći u neki kafić i popiti  kavicu,a da pritom ne kašljem od dima i smrada.Trebali su napraviti neku podjelu,kafići za pušače i nepušače...ne znam...možda jesam sebična,ali ovaj zakon mi se sviđa.Bivši sam pušač i razumijem muke pušača.Cigarete sam bacila ispred bolnice,kad sam saznala da mi draga osoba boluje od bolesti koju je uzrokovalo pušenje.Ponavljam...ovaj zakon ima smisla i temelji se na zdravim razlozima.

< Poruku je uredio Viky -- 6.5.2009 22:18:26 >

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 80
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 23:00:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 81
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 23:01:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Viky)
  Neposredna veza do poruke: 82
6.5.2009 23:04:39   
novamama
više ne pušim, šetam i ne visim po kafićima pa me nije brigauser posted image

evo jedva sam odgovorila na ovu temu, a samo zato jer piše komentirajte, a ja sam poslušnauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 83
7.5.2009 6:34:03   
božica
Bivši sam pušać i ne smeta mi kada netko puši u mojoj blizini

a sada dali će se to primjenjivati -ZABRANA  u svim javnim prodtorima
Bumo vidli

idem micat rit...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 84
12.5.2009 16:22:00   
pikachu
Morala sam se vratiti na ovu temu jer sam jutros bila u Avenue mall-u u kojem sam često jer mi je u susjedstvu...
Uglavnom, zabezeknula sam se kada sam ušla unutra, a ono baš lijepo taman klimatizirano, a sve do jednog kafića zjape sablazno prazni (znam kako je bilo do zabrane, jer sam gotovo svakodnevno tamo, jedva si nalazio mjesta, primjerice, gore u Lotusu)... Jedino što je bilo puno su terasa ispred glavnog ulaza i od Fifty-fifty-a gdje se može pušiti...
Mene sada zanima gdje su tih 2/3 nepušača koji su jedva čekali novi zakon... Ili se solidariziraju sa pušačima...user posted image user posted image user posted image
Ja sam bivši pušač da ne bi bilo zabune...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 85
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!