|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
23.6.2008 14:36:20   
Florijan Jakov
mi bili vani oko podne s autom..išli uzet mjeru z ačepiće za uha i brzinski u dućan, zato vrijeme je klima klimala i sad tražim apartman za odmor i sve mi se ne da u kuhinju jer ću se oznojiti čim uđem u nju user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1651
23.6.2008 14:37:08   
Florijan Jakov
majo, je li stigao paketić...

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1652
23.6.2008 14:37:51   
božica
e znaš kaj sam se sjetila
konjić na kojem se može ljuljati-to je stvarno posebno

moja viki ga obožava-kada odemo doktorici koja ga ima ona se uvijek poslije pregleda baci na ljuljanje-kad idemo doktorici uvijek ju podsjetimo da će se ljuljati pa jedva ćeka pregled

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1653
23.6.2008 14:39:17   
maja
nije još, možda će sutra, vruće je pa poštari ne nose baš svima poštuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1654
23.6.2008 14:48:57   
maja
ajde cure još malo budite samnom, evo skuhat ću vam kavu! I vi nove smijete svratiti i napisati koju!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1655
23.6.2008 14:51:12   
tonkica
Vratih se ja, pristavila sam ručak, pa se mogu dalje družit s vama. I piti user posted image !!!
A kakvu sobu ti ima nećakinja? Da joj kupiš neku fora posteljinu možda???

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1656
23.6.2008 14:51:42   
BUMBIKA
user posted image Bok Majo i ostale cure! Evi ja se borim sa sinom da zaspe, pa da i ja malo odmorim i popijem kavu na miru!user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1657
23.6.2008 14:56:16   
maja
Kupila moja mama neki danuser posted image Uzeti ću joj Maju i možda nešto za obući i neku didaktičku igračku, znači opet ja u TL, mogla bi se zaposliti tamo koliko često idem, opet se MM bude ucviljao od čekanja, jer ja kad tamo uđem mene nema sto godina!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1658
23.6.2008 14:58:37   
tonkica
I mene moji nećaci izlude kad im je ročkas, ne znam šta bi kupila!
Sreća, ove godine mi je stariji pomogo, htio je kopačke koje mu pašu uz dres koji je već imao, pa je to i dobio. user posted image  I nitko sretniji od njega. user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1659
23.6.2008 15:01:03   
maja
Mene inače izlude rođendani, taman kad sam maknula ove starije da se više ne slave, došli sad dječji, već smo na 3 pozvani, komauser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1660
23.6.2008 15:01:30   
tiha
i moja necakinja ce 13.7 godinu dana isto neznam sta da joj kupim.....uzas!!!!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1661
23.6.2008 15:02:31   
maja
Kad vidim šta je ova moja nadobivala javim ti da ti dam ideju!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1662
23.6.2008 15:04:33   
tiha
hvala majo strasno mi je to kad su tako mali...jer se ivka javila kome???

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1663
23.6.2008 15:04:42   
BUMBIKA
Kad ste na rodjendanima i ja sam na mukama. Mali kumić mi ima rodjenad za 3 dana i nisam još ništa kupila.-To mu je 1 rodjošuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1664
23.6.2008 15:07:29   
tonkica
Svi su u istim mukama dakle! Sezona rođendana, poklona i torti. user posted image  
Za Ivku znam da se javlja Koki i Ruži i da su se vratile doma. user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1665
23.6.2008 15:08:14   
maja
he,he, pomogla bi ti da mogu!!! Evo sad ću ja nabrajati, pa ti se možda nešto svidi: odjeća, didaktička igračka, slikovnica, pribor za jelo( tanjur, zdjelica, vilica, žlica- u TL jako dobar izbor), bicikl, cipelice, tenisice, bazenčić i ne znam više!

Došao MM, idemo papat i bježim ja s kompa, pa se pišemo kasnije!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1666
23.6.2008 15:11:13   
tiha
nasa necakinja ima vlakic koji baca loptice fora je i zanimljivo kupljeno u turbolimacu...jesam vam pomogla....ili onu guralicu...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1667
23.6.2008 15:12:47   
tonkica
Ili onaj vlakić Tom koji pušta balončiće! user posted image  Fora, a klinci su tak i tak ludi za tim bablsima!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1668
23.6.2008 15:25:27   
maja
evo me već se vratila s ručka! Sutra ću ići u Limač pa ću valjda nešto izabrati!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1669
23.6.2008 15:28:11   
tonkica
Nisam ti stigla reć ni dobar tek, a već si se vratila. user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1670
23.6.2008 15:29:49   
Ruža
Jel kuha tko kavicu? Evo ja se budila, malo sam zakunjala na kauču...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1671
23.6.2008 15:30:02   
maja
vuće me na jaju, čak i kavu pijem s vama, neću s mužem, a to mi je odmor dok Noa spava! 

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1672
23.6.2008 15:30:53   
maja
evo Ružo kavica za tebe, jesi se odmorila barem ili si strgana sad? Ja nisam navikla spavati preko danauser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1673
23.6.2008 15:34:49   
Ruža
Hvalaa Majo!user posted image
Ma i ja izbjegavam to odmaranje jer se probudim gora nego što sam legla. Danas sam nekih pola sata samo. Sad ćemo vidjeti kad popijem kavicu.
Vidim vi se pravo podružili dok me nije bilo..user posted image  Majo kad će se Noa buditi?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1674
23.6.2008 15:41:31   
maja
Evo Ružo upravo se probudio, idemo se motati i hraniti, pa se vratim!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!