Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:30:16
|
|
|
|
Puli
|
book majo jel frajer pava
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:30:38
|
|
|
|
maja
|
moš' mislit, ali meni je ok ta serija, nisam gledala baš sve sezone, a ovo mi paše vrijeme prikazivanja!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:31:37
|
|
|
|
maja
|
ne spava još, tek je jeo u 8, pa smo bili vani do sad, još se moramo okupati, pa će onda u krevetac!Ma on ti ide spavat ko veliki
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:34:42
|
|
|
|
Puli
|
suuuuper a ja se čudila kako ste jutros potegnuli do 11 moja u 8 tražila krevet vani u kolicima već bila nervozna čim ju legla curka zaspala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:36:04
|
|
|
|
maja
|
ma jeo on ujutro u 8, ali je meni to rano za dizanje pa potegnemo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:38:25
|
|
|
|
Ruža
|
Majo bok! Znači nitko neće Hanibala gledati? Evo curke javila se Kokita, sve vas puno pozdravlja. Nadaju se kući sutra... Držimo fige!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:38:32
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ira to je svarno dosta, pogotovo kad odjednom tako naglo poraste bez nekog razloga. Jeste zvali službu za korisnike? Da odgovorim na pitanje; zvala, pisala prigovore na račune, ali njihova je zadnja - VI STE TAJ PROMET NAPRAVILI. Ne skidam ništa sa interneta, Bože dragi imam ga preko 6 godina i svjesna sam da sve nosi određen broj megabajta. Internet nam služi za pročitati i poslati e-mail, MM-u za pročitati dnevni tisak, Meni za poplaćati račune jednom mjesečno preko int.bankarstva i druženje s Vama.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:41:12
|
|
|
|
Ruža
|
Za to i nama služi. Da neće i nas tako ušokirati? Nadam se da neće... Ma bezobrazni su...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:41:42
|
|
|
|
maja
|
čini se da si se previše družila sa nama ko zna koliko ove druge imaju računa
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:42:18
|
|
|
|
Puli
|
jesu jesu baš bezobrazni grrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:42:48
|
|
|
|
maja
|
Nisam ni skužila da je tako puno sati, pa vas napuštam za danas! Laku noć!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:43:40
|
|
|
|
Ira_
|
Da bar jesam Majo, onda mi ne bi bilo žao, jer bi znala za što plaćam!!! Ružo nije vrag da i ti imaš homebox ?!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:44:50
|
|
|
|
Ruža
|
Majo, Majo pa kojom ti brzinom zbrišeš.... Idem i ja gledati Hanibala-kanibala.... Kad već nitko drugi neće...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:45:24
|
|
|
|
Ira_
|
Puli pa ti si stvarno vrijedna, ima li više od 5 zvjezdica ? Nadam se da ima, zaslužila si !
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:46:19
|
|
|
|
Puli
|
i ja se pridružujem bijegu pod tuš pa na humorističnu seriju
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:46:47
|
|
|
|
Ruža
|
Nemam Ira, ja sam preko t_coma. Ali imam Vipovu pretplatu za mob i do sad su bili o.k.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:47:05
|
|
|
|
Puli
|
nema ira to je maximum neće me biti neko vrijeme pa sad još guštam s vama
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:48:45
|
|
|
|
Ira_
|
Puli jel' ti to želiš reći da ideš na more ?!?!?!?!? Ružo, za Vip kao mobilni operater ne znam kakvi su, ali u ovome se nisu baš iskazali !
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:51:27
|
|
|
|
Ruža
|
Vdim da nisu... Odoh taman počinje!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 3.7.2008 21:53:34
|
|
|
|
Ira_
|
Laku noć Ružo i ostale cure, fino mi pajkite i Vaši anđelćići zajedno s Vama ! Idem i ja gledati film iako mi je to 5 put da ga gledam! Ako uspijem, čujemo se sutra ! PUSA !!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 7:24:41
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dobro jutro budnima....sladak san spavalicama! Vidim da ste aktivne ovdje, kad god dodjem, stranica+10....sto znaci da me bas nema cesto! Ali nadoknadim ja to...jednog dana Evo pored mene, posao ispred mene...ali svrljanje forumom se ne moze izbjeci .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 7:46:23
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro svima! Welcome back Iva Piva! Danas nisam baš u najboljoj formi. ujutro me probudila ... Nekako ću izdržati, a sutra će biti već bolje... Mali mi još spava...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 7:54:01
|
|
|
|
tiha
|
cure dobro jutro svima odma rano ujutro mi treba praksiten ima mozda tko? uf ubila bi nekog koliko sam ljuta...denissa se rano digla i otkad se digla samo mi nereda pravi i dere se bez razloga ni sama nezna sta bi radila tu mi je po tepihu jogurt prosipala. uf! i jos kaze vidi samo se prosipalo uf pukla bi samo zato sto mi to nikad neradi ....uf sva sam jadna i neispavana uzas a mm dosao iz nocne i naravno da spava!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 8:02:59
|
|
|
|
mirna
|
Tiha dođe ponekad takav dan.. vladimir je jučer bio u sličnoj fazi... obično su takvi kad su nenaspavani, a i ovo teško vrijeme utječe na njih... ne valja se previše živcirati.. sutra je novi dan.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 8:03:07
|
|
|
|
Puli
|
dobar jutar evo curka još spava digla se u pol sedam pa u pol osam nastavila ja se probudila u 6.20 i nema šanse da zaspim curku uspavala ponovo a sebe nikako
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!