|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
7.7.2008 17:31:39   
maja
bolje da nisam ništa rekla, evo probudio se, pokušat ću ga još malo uspavatiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1776
7.7.2008 17:32:55   
Puli
probaj majo

kod moje popodne upalilo

bilo pola sata spavanja

pa malo akcije

pa još pola sata spavanja

ako ništa bar sam se odmorila malouser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1777
7.7.2008 17:38:05   
maja
idem se ja spremiti do kraja, pa ćemo kod dr., vratim se kasnije!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1778
7.7.2008 17:38:56   
Puli
pa pa maja
sretnouser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1779
7.7.2008 17:40:45   
Puli
odosmo i mi vani na kavicu
pa pakiranje završim kad cura zaspi
pa se javim

pusa

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1780
7.7.2008 17:41:22   
Ruža
Pravim punjene tikvice za ručak-večeru. Svega sam natrpala i sad me baš zanima dali će ispasti jestive. Vidjet ćemo kad mm stigne.user posted image
Joj vjerujem vam da bi ih stalno gnjavusali, meni dosta da ih vidim na slikicama i već poludim...user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1781
7.7.2008 17:42:04   
Ruža
Svi odoše?user posted image  

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1782
7.7.2008 17:47:09   
tonkica
Puli uživajte vani!
Ja ipak kuhala, skuhala krumpir i zamjesila sad tijesto kad se ohladio, pa ću ga samo malo na ulju popržit i eto večere. Samo me zanima kaj bu mm reko na to kad stigne s posla. Njemu nema jela bez mesa. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1783
7.7.2008 17:50:36   
Ruža
Tonkica ni moj nije puno bolji...user posted image  Sve bez mesa je desert. A kad jede ribu, obavezno ide popraviti malo pola sata poslje ručka.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1784
7.7.2008 17:55:08   
Elena
cure ipak moram da idem sve njbolje do posle,bokicuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1785
7.7.2008 18:01:33   
tonkica
Bokić Elena!
Takvi su valjda svi muški. Nema do mesa, i za mog buraza i za muža. Svima je samo mesno konkretno. user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1786
7.7.2008 18:13:30   
tina1602
bok curke, nisam vam mogla prije javiti....
doc kaže da ima ječmenac s nutarnje strane kapka.....
dobili smo kremicu i sad smo namazali

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1787
7.7.2008 18:15:48   
Wukovarka
kad god ja uspijem navratiti, birc prazan...joj, joj! user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1788
7.7.2008 20:17:44   
maja
o cure, ja mislila bit će za čitati, a vas nigdje! Dok mi se kuha večera, evo da vam kažem da je cjepljenje prošlo sa jednim kme! Teški smo 6100 i dugački velikih 66cmuser posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1789
7.7.2008 20:27:13   
Ruža
Bravo za Nou!user posted image  Pravi je dečko!
Što nam finog kuhaš Majica?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1790
7.7.2008 20:28:11   
maja
hrenovkeuser posted image , napravila sam si hot dog i pijem mlijeko koje ni u trudnoći nisam pilauser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1791
7.7.2008 20:33:16   
Ruža
Ma tako i treba Majica. Tko je vidio nakuhavati puno po ovoj vrućini.user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1792
7.7.2008 20:34:27   
maja
dobro da si me sjetila, idem izvaditi pile za sutra, da MM ne bude opet bez ručkauser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1793
7.7.2008 20:37:11   
Ruža
E ja sutra ne kuham, ostalo punjeni tikvica od danas, a mm_u ću izvaditi gulaš iz zamrzivača.
Joj večeras stvarno moram peglati....user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1794
7.7.2008 20:42:56   
maja
e ja te sad ostavljam, Noici se aja, a moramo se još kupati i papati, a i nadam se da ću i ja moći zaspati jer noćas nisam mogla do 12, ne znam zašto, a umorna sam!

Puli, mila, želim tebi i Cvijeti sretan put i lijep odmor i javite nam se!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1795
7.7.2008 20:47:27   
Ruža
Hajde Majica onda na kupanac i u krpe. Mirni snovi!user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1796
7.7.2008 21:05:09   
ZVRK
hi ekipo.da li je neka za paštetu i prepečenac???ja se upravo častim

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1797
7.7.2008 21:11:11   
božica
samo daj zvrk-papajuser posted image

ja sam upravo maznula tri kockice nove milka čokse sa okusom narančeuser posted image

A Majo btw pa danas je tvom suncu 4mj-jel ti vrijeme brzo prošlo-meni moja lutkica raste ko travauser posted image

Puli-Puli sretan ti put za sutra i misli na nas i lijepo se provedi sa obitelji user posted image user posted image user posted image user posted image

Rosita dobila sam slićke danas-veeliko hvala-nadam se da ču ti poslati već jednom -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da da i ja sam malo navrnula u ledeni kutak---al nemam snage ovih dana tako sam strgankauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1798
7.7.2008 21:14:08   
ZVRK
božice,papam ja papam ali kile ne rastu nego padaju.sada imam 65-prije 68.nego zašto si stala na SAAAAAAAAAMO tri kockice???ti treba pomoć?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1799
7.7.2008 21:16:21   
Ruža
Super Božica!user posted image  Drago mi je da su stigle!
Zvrkić samo se ti časti....Sad imaš dobar razlog.user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!