|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Izbori - drugi krug
7.1.2010 21:19:46   
mirna
i ja bi koku, ona ce srediti jorasa...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 176
7.1.2010 21:59:43   
mišica 666
Al kad sam danas procitala da Thompson podrzava Bandica, onda sam tek shvatila u koja gov_a smo ugazili user posted image

potpisujem

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 177
7.1.2010 22:08:38   
lee
sad ih gledam na novoj...više neznam za koga bi glasala...baš si dobro napisala tikice...više ništa ne kužim još me muči taj daljinski upravljač...tko tu koga  , zašto zbog čega...neznam više..najbolje da jedan bude predjednik za rh a drugi za europu...i sve rješeno...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 178
8.1.2010 10:09:35   
Vjeverica ST
AJME SVI SU MI SE ZGADILI....DOK bANDIĆ NIJE POČEO VRIĐAT CRVENE U KOJIMA JE KJUČER BIO....AJME JADNI TI SMO..IZAĆ ĆU I PREKRIŽIT SVOJ LISTIĆ

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 179
10.1.2010 17:52:07   
Duve
Jeste glasale danas? Ja se maloprije vratila i obavila to...za Bandića

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 180
10.1.2010 17:56:13   
monte
IZVORNA PORUKA: mišica 666

Al kad sam danas procitala da Thompson podrzava Bandica, onda sam tek shvatila u koja gov_a smo ugazili user posted image

potpisujem

ja volim i Thompsona i Bandića!user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 181
10.1.2010 18:03:23   
Zvonki
Obavljeno user posted image Glasala sam za Josipovića. Ako ništa drugo, čovjek se zna kulturno razgovarati, obrazovan je i pedantan. Smiješno mi je da se neka persona poput Bandića uopće imala obraza kandidirati. Moje mišljenje.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 182
10.1.2010 18:04:38   
osobno
ja sam obavila svoju građansku dužnost, unatoč tome šta me boli ka da ću dobit stvari (a pouzdano znam da nećuuser posted image ) cili dan.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 183
10.1.2010 18:06:17   
riDoris

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Obavljeno user posted image Glasala sam za Josipovića. Ako ništa drugo, čovjek se zna kulturno razgovarati, obrazovan je i pedantan. Smiješno mi je da se neka persona poput Bandića uopće imala obraza kandidirati. Moje mišljenje.

Dijelim isto mišljenje

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 184
10.1.2010 18:07:28   
MILLA
IZVORNA PORUKA: monte

IZVORNA PORUKA: mišica 666

potpisujem

ja volim i Thompsona i Bandića!user posted image

user posted image user posted image ...a ja volim bandića a od thompsona mi se riga!user posted image .....kako smo svi drugačijiuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 185
10.1.2010 18:08:53   
Duve
Ja nemam ništa protiv Thompsona...Naravno da smo drugačiji, svatko ima svoj stav i mišljenje user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 186
10.1.2010 18:11:43   
Puli
Obavljeno user posted image Glasala sam za Josipovića. Ako ništa drugo, čovjek se zna kulturno razgovarati, obrazovan je i pedantan. Smiješno mi je da se neka persona poput Bandića uopće imala obraza kandidirati. Moje mišljenje.

potpisujem Zvonki

i ja sam isto tako napravilauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 187
10.1.2010 18:13:36   
monte
kad sam rodila mm je po cjele dane pjevao onu njegovu
ooooo siiine moooooj user posted image user posted image user posted image i tako 3 mjesecauser posted image

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 188
10.1.2010 18:13:56   
lee
glasala i ja user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 189
10.1.2010 18:14:11   
Bebys
thompsona obozavam i to jako a glasala ni za jednog  bandic mi je seljacina ali ipak bolji nego josipovic ....mi je sav u rukavicama i to nevolim smatram da puno mulja bas zato...mozda je i bolje onda bandic bar je iskreniji...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 190
10.1.2010 18:17:21   
monte
IZVORNA PORUKA: osobno

ja za josipovića osjećam užasnu averziju...dovoljno mi je bilo čut kako odgovara na pitanje šta je za njega obitelj..."obitelj je institucija ispod države..."čovik daje definicije...
bit će da je ovako reka ženi kad mu je rekla da je trudna:
"dakle, trudna si, što po članku 8 zakona o blabla znači da ćemo dobit dijete..."
user posted image user posted image user posted image user posted image

e ovo se ni  meni nije nikako svidjelo pa sam se zato odlučila ipak za Banditićauser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 191
10.1.2010 18:19:08   
Bebys
a sto se tice crkve...i njih svi ostalih...JADAN BOG...sta sve ljudi rade u njegovo ime...NAZALOST...

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 192
10.1.2010 18:20:41   
anaxx
nisam glasala i neću, nisam u svom gradu i nije mi palo na pamet da prekidam  malome uživanje u snijegu radi ove sramote, s jedne ili druge strane...
možda sam u krivom, ali...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 193
10.1.2010 18:22:51   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: monte

IZVORNA PORUKA: osobno

ja za josipovića osjećam užasnu averziju...dovoljno mi je bilo čut kako odgovara na pitanje šta je za njega obitelj..."obitelj je institucija ispod države..."čovik daje definicije...
bit će da je ovako reka ženi kad mu je rekla da je trudna:
"dakle, trudna si, što po članku 8 zakona o blabla znači da ćemo dobit dijete..."
user posted image user posted image user posted image user posted image

e ovo se ni  meni nije nikako svidjelo pa sam se zato odlučila ipak za Banditićauser posted image

Ja bi imala mnogo toga napisati o Milanu Bandiću, ali kako sam pročitala pravila foruma, znam da to ne smijem učiniti. Pa ću komentare ostaviti za sebe. A izbacit ću ih iz sebe večeras u 00:00 user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 10.1.2010 18:23:10 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 194
10.1.2010 18:23:35   
Domy
Za Bandića ..a Thompson je zakonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 195
10.1.2010 18:23:42   
boba125
ni ja nisam glasala
iako jesam gradjanin rh ne zivim vise tu,pa mi je bezveze odlucivati za ljude koji se moraju nosit onda s tim svaki dan
mozda je to krivo ali tak mislim user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 196
10.1.2010 18:25:21   
osobno

IZVORNA PORUKA: Bebys

a sto se tice crkve...i njih svi ostalih...JADAN BOG...sta sve ljudi rade u njegovo ime...NAZALOST...

Nama je doša pop na blagoslov za tri kralja i nakon šta je skupio kuvertu, brzinski se pomolio, pita nas je za kog ćemo glasat...mislim ono, popi.dila sam, para mi je na uši izlazila, bez obzira na to šta sam zaokružila bandića, njega se to ne tiče, nije bija u stanju zapamtit ni naša imena, osim mm, koji je vjećnik pa mu se ulizuje, odvratno, ništa bez para neće radit, sram ih bilo, da ne živimo u ovakvoj sredini, ne bi im dala ni da mi dite krste, mislim strašno je to. Crkva je postala najjača firma na svitu, odnija me vrag ako se ne bi sutra u njih zaposlila bar bi mogli dobit kredit.user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 197
10.1.2010 18:26:20   
lee
uf a ja bi mogla o Josipoviču napisati puno toga ali neču....jer bila sam na fakultetu pravnom u zagrebu...neču dalje...

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 198
10.1.2010 18:26:47   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: boba125

ni ja nisam glasala
iako jesam gradjanin rh ne zivim vise tu,pa mi je bezveze odlucivati za ljude koji se moraju nosit onda s tim svaki dan
mozda je to krivo ali tak mislim user posted image

Sad upravo čitam da je u BIH izašlo duplo više građana na izbore nego u prvom krugu. Pa, vidiš, ne dijele svi isto mišljenje. user posted image Ne znam, jednim dijelom razumijem tvoju odluku. Ne znam kako bi ja razmišljala u tom slučaju. Vjerojatno isto. Iako vjerojatno znaš neke informacije koje su ti prenijeli oni koji ovdje stanuju (skoro sam napisala žive, ali bilo bi to pogrešno, više preživljavaju user posted image ) pa bi možda na osnovu njih glasala user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 199
10.1.2010 18:28:13   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: lee

uf a ja bi mogla o Josipoviču napisati puno toga ali neču....jer bila sam na fakultetu pravnom u zagrebu...neču dalje...

A što ćemo lee. Nema nam druge nego igrati ruski rulet. Pa tko živ, tko mrtav user posted image Da je idealno, nije. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!