Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 21:21:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Glasala i to za Bandića! Malo moram OT - nisu mi baš bistre ove izlazne ankete - kako je moguće da se na modelu ca 10000 birača daju rezultati izlaznih anketa koje kasnije variraju +/- 5% u odnosu na rezultate DIP-a. Nevjerojatno mi je da "ankete" pokazuju realno stanje stvari.
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 21:22:09
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Naravno,glasovala sam...Za Josipovića...Zašto? Ne znam,ne pitajte,valjda mi je kemijska taj tren pala na njega...Izbor i nije baš neki
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 21:28:22
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Glasala i to za Bandića! Malo moram OT - nisu mi baš bistre ove izlazne ankete - kako je moguće da se na modelu ca 10000 birača daju rezultati izlaznih anketa koje kasnije variraju +/- 5% u odnosu na rezultate DIP-a. Nevjerojatno mi je da "ankete" pokazuju realno stanje stvari. da i ja sam se to zapitala...a isto ko i ona ispitivanja kaj rade...uzmu odredjen broj ljudi, odredjene dobne skupine pa na osnovi toga zakljuce npr. ko se voli kak hehhee...
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 22:38:03
|
|
|
|
mišica 666
|
ni ja nisam glasala iako jesam gradjanin rh ne zivim vise tu,pa mi je bezveze odlucivati za ljude koji se moraju nosit onda s tim svaki dan mozda je to krivo ali tak mislim user posted image svaka čast da netko tako msli
|
|
RE: Izbori - drugi krug 18.1.2010 9:30:56
|
|
|
|
Bebys
|
toliko sam RAZOCARANA GLUPOSTIMA I ISPADIMA OVOG uffffff neznam kako da ga nazovem sto ce biti predsje. toliko mi se GADI.od prvih recenica pa nadalje...fuj povjerovat cu jos da je postavit od strane masonerije...jer sve sto govori upucuje na to...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.1.2010 9:33:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 18.1.2010 9:33:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
meni na prvu uopce nije los,bar je obrazovan
|
|
RE: Izbori - drugi krug 18.1.2010 12:01:19
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: mišica 666 ni ja nisam glasala iako jesam gradjanin rh ne zivim vise tu,pa mi je bezveze odlucivati za ljude koji se moraju nosit onda s tim svaki dan mozda je to krivo ali tak mislim user posted image svaka čast da netko tako msli ne bi se bas slozila s time..za mene svi znaju da sam hrvatica..i kazu a tvoj predsjednik a kad mi to kazu KOSA MI SE NA GLAVI DIGNE...jer on kao treba mene predstavljat negdje..bogme ovaj me ne predstavlja..nikako
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 18.1.2010 13:09:58
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: mišica 666 ni ja nisam glasala iako jesam gradjanin rh ne zivim vise tu,pa mi je bezveze odlucivati za ljude koji se moraju nosit onda s tim svaki dan mozda je to krivo ali tak mislim user posted image svaka čast da netko tako msli ne bi se bas slozila s time..za mene svi znaju da sam hrvatica..i kazu a tvoj predsjednik a kad mi to kazu KOSA MI SE NA GLAVI DIGNE...jer on kao treba mene predstavljat negdje..bogme ovaj me ne predstavlja..nikako ne kužim kaj ti je kriv, a i kak je netko rekeo , mislim da je bez veze da ti koja živiš vani i vani plačaš poreze i podliježeš zakonima zemlje gdi živiš tak oštro sudiš o tome čovjeku malo mi je to glupo
|
|
RE: Izbori - drugi krug 18.1.2010 13:14:34
|
|
|
|
adryosijek
|
nisam ni ja glasal jer mi isto se pise ko ce bit voda hrvatske kad su svi isti i zaduzili hrvatsku .eo onaj suker dize kredite i dalje nas zaduzuju a sebi pune dzepove ma sramota .. zaduzit ce nass tolko da ce uvest porez na zrak cc
|
|
RE: Izbori - drugi krug 18.1.2010 21:16:39
|
|
|
|
evanda
|
IZVORNA PORUKA: Bebys toliko sam RAZOCARANA GLUPOSTIMA I ISPADIMA OVOG uffffff neznam kako da ga nazovem sto ce biti predsje. toliko mi se GADI.od prvih recenica pa nadalje...fuj povjerovat cu jos da je postavit od strane masonerije...jer sve sto govori upucuje na to... Mila, ajd malo objasni tko su ili što su ti tvoji masoni....
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 10:03:25
|
|
|
|
evanda
|
tako sam i mislila
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 11:02:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
evanda skim ti pricas i mene zanima odgovor
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 11:57:02
|
|
|
|
evanda
|
pa neće Bebys da se javi.....ona žari i pali na ovoj temi
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 11:57:51
|
|
|
|
maja
|
joj
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 13:48:23
|
|
|
|
Duve
|
Bebys traže te...
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 13:53:44
|
|
|
|
Bebys
|
fala duve sad sam tek vidila..joj cure politika je k............nesmijemo o ovome..bilo je vise price o tome u glasu koncila prosli broj urednik je pisao pa su ga kao i uvijek popljuvali.ukratko masoni i masonske loze su SOTONISTI...vrlo inteligentni ljudi .. koji IZVANA IZGLEDAJU JAKO DIVNO a ustvari rade za zlo i naopako tako ukratko...ali to CE SVE VRIJEME POKAZATI...josipovic se meni nesvidja jer je SLJEPI PUTNIK MESICA..a mesica nisam mogla niti gledati ne zato sto nije lijep nego zato jer je imao katastrofa stavove i receniceotprilike tako.ovaj nece nista biti boljiON JE OBICNI STREBER..a streberi su vam koji uce bez mozga pa zato je i PROVALIO DA JE obitelj institucija ispod drzave to moze samo covjek bez mozga reci..toliko o njemua bisere nize svaki dan...vise ga i necitam jer ..............ahahhhhhhhhhhhhhhcure moderatori ce me a i drugo prozivali su me ovdje vec za njega NESMIJEM VISE...pusa
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 13:55:05
|
|
|
|
tikica_69
|
Samo gledam....za sada
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 13:56:07
|
|
|
|
Bebys
|
necu vise obecavam
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 14:48:14
|
|
|
|
evanda
|
Pa nisi me ničim uvjerila da su masoni sotonisti. A nisi mi ni rekla tko su oni. A katolička crkva nema ništa protiv njih, ali ih smatra nespojivim sa svojim naukom, koliko vidim ovdje http://www.glas-koncila.hr/rubrike_razgovor.html?broj_ID=13609 Katolička crkva osuđuje i čitanje horoskopa, pa ako ga pročitaš, što si onda? Anticrkvenjak ili što? Ivo Josipović je dosad za mene bio samo vrstan, ali zaista vrstan skladatelj. Nije mjesto da objašnjavam njegove skladateljske kvalitete, ali, vjeruj mi kad kažem da je vrstan! Bio je vrstan i W.A. Mozart, a bio je i mason po svom opredjeljenju. Ne da ga branim, ni Mozarta ni masone o kojima ne znam puno, jer me ne zanimaju. Ali zar da Mozarta zato ne slušam? A što je sa svim onim biskupima što su isto bili nasoni? Mene zapravo smeta što se pljucka i GALAMI unaprijed...
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 14:54:27
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek . zaduzit ce nass tolko da ce uvest porez na zrak cc Taj ti porez već postoji zove se "komunalije" kad praviš kuću moraš platiti koliko kubika kuće imaš, više nije po kvadraturi.
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 14:56:10
|
|
|
|
evanda
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: adryosijek . zaduzit ce nass tolko da ce uvest porez na zrak cc Taj ti porez već postoji zove se "komunalije" kad praviš kuću moraš platiti koliko kubika kuće imaš, više nije po kvadraturi. E to mi nikad nije bilo jasno: da isto zemljište plaćaju jednako svi ljudi u npr. zgradi sa 5 katova
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 14:56:22
|
|
|
|
Joanna
|
IZVORNA PORUKA: evanda Pa nisi me ničim uvjerila da su masoni sotonisti. A nisi mi ni rekla tko su oni. A katolička crkva nema ništa protiv njih, ali ih smatra nespojivim sa svojim naukom, koliko vidim ovdje http://www.glas-koncila.hr/rubrike_razgovor.html?broj_ID=13609 Katolička crkva osuđuje i čitanje horoskopa, pa ako ga pročitaš, što si onda? Anticrkvenjak ili što? Ivo Josipović je dosad za mene bio samo vrstan, ali zaista vrstan skladatelj. Nije mjesto da objašnjavam njegove skladateljske kvalitete, ali, vjeruj mi kad kažem da je vrstan! Bio je vrstan i W.A. Mozart, a bio je i mason po svom opredjeljenju. Ne da ga branim, ni Mozarta ni masone o kojima ne znam puno, jer me ne zanimaju. Ali zar da Mozarta zato ne slušam? A što je sa svim onim biskupima što su isto bili nasoni? Mene zapravo smeta što se pljucka i GALAMI unaprijed... Potpisujem! Polako ljudi! Čovjek još nije ni prisegnuo. Dajte mu šansu, nećemo ga blatit prije nego išta napravi. Barem ja! Meni je ok. Ivo, Ivo, Ivo!!!
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 15:05:34
|
|
|
|
osobno
|
Ne mogu virovat da se još o tome raspravlja... Triba otvorit birc "Na kavicu s Ivom"... Meni je više zabrinjavajući ovaj kredit(ilitiga krediti) šta je Šuker diga... Baš me zanima koju smo rijeku, potok, šumu ili otok dali za to, a još će i naši unuci plaćat kamate...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 19.1.2010 15:06:16
|
|
|
|
mama mery
|
iskreno mi se j... tko je ili tko ce biti predsjednik svejedno nam je drzava kako cirkus a svi klaunovi izgledaju i rade isto samo svatko na svoj nacin - nazalost
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!