Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:29:47
|
|
|
|
lee
|
nije nam idealno nažalost...meni se najviše svidjela Pusička...ali eto... nadam se samo da če se nešto promjeniti...
< Poruku je uredio lee -- 10.1.2010 18:30:14 >
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:29:56
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Puli Obavljeno Glasala sam za Josipovića. Ako ništa drugo, čovjek se zna kulturno razgovarati, obrazovan je i pedantan. Smiješno mi je da se neka persona poput Bandića uopće imala obraza kandidirati. Moje mišljenje. potpisujem Zvonki i ja sam isto tako napravila I ja
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:30:16
|
|
|
|
Duve
|
Lee samo daj, baš me zanima
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:30:45
|
|
|
|
boba125
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: boba125 ni ja nisam glasala iako jesam gradjanin rh ne zivim vise tu,pa mi je bezveze odlucivati za ljude koji se moraju nosit onda s tim svaki dan mozda je to krivo ali tak mislim Sad upravo čitam da je u BIH izašlo duplo više građana na izbore nego u prvom krugu. Pa, vidiš, ne dijele svi isto mišljenje. Ne znam, jednim dijelom razumijem tvoju odluku. Ne znam kako bi ja razmišljala u tom slučaju. Vjerojatno isto. Iako vjerojatno znaš neke informacije koje su ti prenijeli oni koji ovdje stanuju (skoro sam napisala žive, ali bilo bi to pogrešno, više preživljavaju ) pa bi možda na osnovu njih glasala meni je to bezveze da idem glasati a nemam blage veze slazem se s tobom
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:31:41
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: Duve Lee samo daj, baš me zanima nesmijem ..šutnja je zlato...
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:33:08
|
|
|
|
osobno
|
Ja sam podrijetlom Bandiću susjeda, ali živimo u Dalmaciji već 15 godina, tako da smatram da mi je tu dom, obzirom na to da me s rodnom domovinom ne veže ništa osim grobova jer nitko moj do kog bi mi bilo stalo ne živi doli. Ali bez obzira na to, mislim da bi tribalo regulirat na neki način broj i pravo na glas, jer mi je isto apsurdno da o našoj sudbini direktno odlučuje netko ko uopće ne živi tu, niti dili s nama išta osim iste vjere, to je isto ka da ja glasam na njihovim izborima samo zato jer imam pravo, a nemam pojma kakvo je zapravo stanje i hoće li se tim ljudima išta popravit nakon toga.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:33:48
|
|
|
|
leilany
|
..nisam glasala niti cu... ..samo predsjednik se bira ....a izmedu ova 2 kandidata... jednostavno neznam kojeg da izaberem....LOL
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:35:13
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: leilany ..nisam glasala niti cu... ..samo predsjednik se bira ....a izmedu ova 2 kandidata... jednostavno neznam kojeg da izaberem....LOL istina, težak izbor...sva srića pa nemaju skoro pa nikakav utjecaj na bitne stvari.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:35:20
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: leilany ..nisam glasala niti cu... ..samo predsjednik se bira ....a izmedu ova 2 kandidata... jednostavno neznam kojeg da izaberem....LOL Ja bi izašla barem i prekrižila listić. A ne da tvojim glasom netko manipulira
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:36:58
|
|
|
|
lee
|
slažem se sa tobom Zvonki..treba glasati.
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:39:25
|
|
|
|
osobno
|
mm je glasa za Josipovića... ...taman su nam se glasovi poništili...
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:45:32
|
|
|
|
Kika83
|
Nažalost nisam glasala S ovom gripom i temp preko 38 nemogu niti hodati a kamoli da izlazim u grad glasat i baš mi je žao. Moj glas bi naravno išao Josipoviću.
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:47:21
|
|
|
|
lavica81
|
ja sam glasala kao i svaki put dosad iako je izbor katastrofalan
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:47:22
|
|
|
|
osobno
|
ovo je baš lipo da imamo toliko različitih mišljenja, a opet nema onih glupih prepucavanja ni uvredljivih komentara... bravo za nas...
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 18:50:22
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: osobno ovo je baš lipo da imamo toliko različitih mišljenja, a opet nema onih glupih prepucavanja ni uvredljivih komentara... bravo za nas... I ja kažem! Živjela raja! Glasanje smo obavili, da ne idem ot.
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 19:03:18
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ja bi izašla barem i prekrižila listić. A ne da tvojim glasom netko manipulira ..ma samo neka manipuliraju....
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 19:04:44
|
|
|
|
Duve
|
Evo prvi rezultati...izgleda da će Josipović pobjediti...
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 19:07:19
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Duve Evo prvi rezultati...izgleda da će Josipović pobjediti... Da, čitala sam na indexu, ma nisam ni sumnjala da oće, nego jednostavno mi ne pašu oni "nit smrdi nit mirišu" ljudi tipa Josipović....obično se na kraju pokaže da itekako smrde... ...Bandić bar otvoreno "smrdi"...
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 19:11:41
|
|
|
|
bomboncic02
|
Izašla naravno, obavila građansku dužnost i kao i prvi puta glasala za Josipovića.
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 19:17:04
|
|
|
|
mišica 666
|
Izašla naravno, obavila građansku dužnost i kao i prvi puta glasala za Josipovića. potpisujem
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 20:38:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Obavljeno Glasala sam za Josipovića. Ako ništa drugo, čovjek se zna kulturno razgovarati, obrazovan je i pedantan. Smiješno mi je da se neka persona poput Bandića uopće imala obraza kandidirati. Moje mišljenje. Potpisujem....
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 21:11:12
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
E sad se svi hvalite da ste glasali za Josipovića jer je pobijedio! Tip mi nije nimalo drag. Manje od Bandića, a oba su debili... Ja nažalost nisam stigla glasat, okolnosti su se promijenile u zadnji tren i nisam bila doma kako bi glasala, žao mi je ...mislim da bi se i dalje dvoumila oko toga hoću li prekrižit listić ili zaokružit Bandića...sad vidim da je potpuno svejedno.... Jadni mi ovaj je baš, kako navedoste- nit smrdi nit miriše, a pravo lice on još skriva! vidit ćete za koji mjesec ili godinu!
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 21:15:22
|
|
|
|
lueman
|
ja sam od početka drugog kruga bila za Josipovića...i sad ću vidjeti da li sam bila u pravu
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 21:17:40
|
|
|
|
Ira_
|
Za Josipovića sam glasovala, iako bih bila sretna da je u drugi krug ušla Pusićka, jer bi onda ona dobila moj glas. Od dva zla, izabrala sam čini mi se manje. Bandić je po mome mišljenju obična seljačina, koja se ne zna niti izražavati, niti ponašati.
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 10.1.2010 21:17:50
|
|
|
|
Domy
|
Ja sam bila za Bandića nekako mi je simpatičniji bio od Josipoviča..al očito da ču hmhm
< Poruku je uredio Domy -- 10.1.2010 21:19:06 >
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!