|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
1.2.2010 23:04:32   
daniela 31
Ak se nadurio stvarno glup razlog, glavno da si ti ok.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1476
1.2.2010 23:09:25   
leilany
IZVORNA PORUKA: anuska08

U puser posted image stvarno sam user posted image ! Pred 20 minuta sam razbila peglu od 1000 kn. Najradije bi sjela i plakala. MM i bebač otišli spavati, a ja se uhvatila peglati, zapela za kabel i pegla pala i razbila se u komadiće (nije prvi put pala, al ovog puta bilo je kobno). Došlo mi je da pouser posted image I ja onako sva u bedu ušla u sobu i mužu kažem što mi se desilo,a a on drvljem i kamanjem po meni-jel ti znaš koliko smo platili tu peglu? Što je tebi, ti nisi normalna! Sutra ima da nađeš servis i odneseš je na poravak.....A ja samo htjela se pojadati i potražiti utjehu...user posted image user posted image user posted image E, totalno sam u bedu!!!

anuska08 nedaj se....user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1477
1.2.2010 23:14:14   
mariola
ma frigaš peglu. i ja sam nedavno razbila jednu, drugi dan kupila novu. jbg, događa se. i ta nova mi isto ispala...
ajme šta je ovim muževima, čitajući vas samo čekam kad će mom doći žuta minutauser posted image  jer očito je nešto u zrakuuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1478
1.2.2010 23:16:15   
anuska08
Hvala cure!!! Totalno sam bila u bedu i onda me još i on dotuče kao da sam je namjerno zašvikala u poduser posted image budala!!!!!!

user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1479
1.2.2010 23:18:12   
pepeljuga

Hvala cure!!! Totalno sam bila u bedu i onda me još i on dotuče kao da sam je namjerno zašvikala u poduser posted image budala!!!!!!

ma je... pegluuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1480
1.2.2010 23:18:29   
mariola

ma takav je i moj. ma svi su valjda isti. al ja ga više ne doživljavam kad se tako ponaša.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1481
1.2.2010 23:21:20   
novamama
a koliko će još pegli letit user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1482
   [Obrisani korisnik]
2.2.2010 7:34:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 1483
2.2.2010 9:40:26   
Lady3
uf ja sam tako ljuta da bi nekome mogla glavu otkinutiuser posted image user posted image user posted image user posted image Ujutro ustanem u 7 da vodim L.u vrtić,anravno dreka i vika ja ne bih u vrtić cijeli ovaj tjedan..user posted image neznam zašto odjednom neće inaće obožava vrtić.Da bi do vrtića išla s kolicima i vukla i P.jer ga nemam kome ostaviti,cijela cesta zaleđena ,hladno za popizuser posted image vodim i od susjede maloga,a staza za pješake da i ne govorim,zaleđena ili biseri od susjeda nisu odbacali snijeg ispred kuće..user posted image .Već sam riknula do vrtića user posted image Koji kuruser posted image ne očiste cestu kako spada.U gradu imam hrpu poslova za obaviti,P.počeo mi urlati iz petnih žila,ništa mu nije odgovaralo,dudu mi je više i neznam koliko puta bacio..user posted image user posted image Ama cijelo vrijeme je urlao,živci su mi bili na izdisaju,ljudi bulje i smiju se,ja samo što ne puknem od muke..Što je najgore neznam šta mu odjednom bi,ušli u mesnicu,ondje gužva a on u dreku..user posted image user posted image Da bi doma nastavio plakati i prilijepio se za mene a ja imam hrpu posla jer nam dolaze sutra gosti,čeka me kuhanje,čišćenje i spremanje.I još mi muž zna ponekad reći :ma od čega si ti umorna..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva sreća da nije doma jer bi njemu glava pala..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1484
2.2.2010 9:43:55   
pepeljuga
draga nedaj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1485
2.2.2010 9:46:57   
mariola
lady draga, budi malo tu na rr s nama, napuni baterije i bit će sve lakše. a tm-a možeš napast i kad dođeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1486
2.2.2010 9:50:21   
Lady3
user posted image user posted image user posted image Eh večeras dolazi heheeheh 

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1487
2.2.2010 10:14:30   
Marta j
Ljuta sam,tuzna,razocarana.
HZZO-mi je odbio papire za 2 pregleda i sada ih moram platiti nije da nemam pare za to,al me ljuti sto su mi odbili s ojasnjenjem da nije hitnouser posted image user posted image user posted image
Meni je hitno jer me svaki dan boli a njima nije jer neznaju kako je to kada te bol budi u pola nociuser posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1488
2.2.2010 10:20:17   
tikica_69
Lady, Marta user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1489
2.2.2010 12:12:54   
lee
ja sam luda jer alexu se spava a neče da spava...ja ga nunala nosala, vozala u autu i ništa....nisam ni jela pila...užasno sam...a on i dalje urla...user posted image user posted image user posted image

marta ladyuser posted image user posted image  odo ja njega vozati opet...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1490
2.2.2010 12:14:39   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: lee

ja sam luda jer alexu se spava a neče da spava...ja ga nunala nosala, vozala u autu i ništa....nisam ni jela pila...užasno sam...a on i dalje urla...user posted image user posted image user posted image

marta ladyuser posted image user posted image  odo ja njega vozati opet...

sretno lee
nadam se da ćeš sada uspijeti da ga uspavaš

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1491
2.2.2010 15:12:35   
pepeljuga
ljuta i tuznauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1492
2.2.2010 15:35:50   
lee
pepe što je bilo??? nedaj mi se, ja sam bolje alex uspio zaspati sad je jeo i broji u hranilici....
user posted image
evo pepe stiže i za tebe zagrljaj

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1493
2.2.2010 15:41:25   
Lady3
hvala cureuser posted image pepe huggggggguser posted image user posted image i svima ostalima..

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1494
3.2.2010 10:52:09   
Lady3
e sad me muž jutros naljutiouser posted image user posted image user posted image pas mater...kažem ja njemu još sinoć da će paziti na maloga i još neke sitnice koje treba obaviti da ja stignem sve riješiti za današnje goste..Da bi mi sad arekao kako on mora ići na kavu ali bez P.jer on ne može piti kavicu s njime.user posted image user posted image user posted image Rekom:ma nemoj,šta misliš kako je ja pijem?i da ne može obavljati stvari karj njega..e tu sam pukla..Rekoh ja tako radim već 6 godina dragi moj..i ti možeš jedan jebuser posted image user posted image dan.Ako gospon ne popije kavicu njega glava boli,ma boljeti će njega i onako ..Kaže on meni a šta ti moraš raditi?rekoh mu ja sve on se zašuti da bi biser provalio:a šta to ne možeš kraj njega..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa šta ti ne možeš dići lovu kraj njega biseru!!!Svi znate kakav je to posao kad ti s e2-inje dijete mota pod nogama.Na kraju biser provali:eto znao sam ja da je bolje ne zvati nikoga...ništa mi s ene da..user posted image user posted image user posted image A šta s e tebi ne da kada sam JA SVE SAMA obavljala i riješavala.i još imam dok ti budeš pio kavicu..user posted image user posted image user posted image Ma koji bezobrazluk,ajd rekla sam mu:miči mi se ispred očijui da si došao za sat vremena i još ćeš maloga uspavljivati i tada tek rješavati te poslove ali hoću da ih završiš..Pa šta on misli da ću ja sad ići leći i odmarati..jest mi dignuo tlak...guzica jedna,ma sve njih treba poslati na Goli otok.user posted image user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1495
3.2.2010 10:59:24   
anuska08
Stvarno su su sebični! Gledaju samo sebe i svoje potrebe!!!! Koji bezobrazluk!!!
Ne daj see!user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1496
3.2.2010 10:59:57   
mariola
ah ti muški, stvarno su piuser posted image
lady, user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1497
3.2.2010 11:01:40   
maja
I šta da ja sad tebi kažem draga moja!!! Svi oni nekuda bježe i jadni se ne mogu organizirati. Ovaj moj isto mora svaki vikend na kavu, kad mu kažem da je može i doma popit onda mi kaže pa nije to istouser posted image  Samo polako, uzmi škarnicl ( to sam vidjela u američkim filmovima) udahni i izdahni user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1498
3.2.2010 11:01:45   
ejmama
IZVORNA PORUKA: Lady3

..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajest mi dignuo tlak...guzica jedna,ma sve njih treba poslati na Goli otok.user posted image user posted image

Slažem se ,i žao mi je stvarno su grozni

H 07 E 09

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1499
3.2.2010 11:04:18   
Lady3
hvala žemskeuser posted image ma Majo ne vrijedi ni vreća sadauser posted image pizuser posted image da muška ,nek pije tu hebenu kavu,prisjest će mu to mu garantujem!!!

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!