Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 23:04:32
|
|
|
|
daniela 31
|
Ak se nadurio stvarno glup razlog, glavno da si ti ok.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 23:09:25
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 U p stvarno sam ! Pred 20 minuta sam razbila peglu od 1000 kn. Najradije bi sjela i plakala. MM i bebač otišli spavati, a ja se uhvatila peglati, zapela za kabel i pegla pala i razbila se u komadiće (nije prvi put pala, al ovog puta bilo je kobno). Došlo mi je da po I ja onako sva u bedu ušla u sobu i mužu kažem što mi se desilo,a a on drvljem i kamanjem po meni-jel ti znaš koliko smo platili tu peglu? Što je tebi, ti nisi normalna! Sutra ima da nađeš servis i odneseš je na poravak.....A ja samo htjela se pojadati i potražiti utjehu... E, totalno sam u bedu!!! anuska08 nedaj se....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 23:14:14
|
|
|
|
mariola
|
ma frigaš peglu. i ja sam nedavno razbila jednu, drugi dan kupila novu. jbg, događa se. i ta nova mi isto ispala... ajme šta je ovim muževima, čitajući vas samo čekam kad će mom doći žuta minuta jer očito je nešto u zraku
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 23:16:15
|
|
|
|
anuska08
|
Hvala cure!!! Totalno sam bila u bedu i onda me još i on dotuče kao da sam je namjerno zašvikala u pod budala!!!!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 23:18:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 Hvala cure!!! Totalno sam bila u bedu i onda me još i on dotuče kao da sam je namjerno zašvikala u pod budala!!!!!! ma je... peglu
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 23:18:29
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 Hvala cure!!! Totalno sam bila u bedu i onda me još i on dotuče kao da sam je namjerno zašvikala u pod budala!!!!!! ma takav je i moj. ma svi su valjda isti. al ja ga više ne doživljavam kad se tako ponaša.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.2.2010 23:21:20
|
|
|
|
novamama
|
a koliko će još pegli letit
|
|
[Obrisani korisnik] 2.2.2010 7:34:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 9:40:26
|
|
|
|
Lady3
|
uf ja sam tako ljuta da bi nekome mogla glavu otkinuti Ujutro ustanem u 7 da vodim L.u vrtić,anravno dreka i vika ja ne bih u vrtić cijeli ovaj tjedan.. neznam zašto odjednom neće inaće obožava vrtić.Da bi do vrtića išla s kolicima i vukla i P.jer ga nemam kome ostaviti,cijela cesta zaleđena ,hladno za popiz vodim i od susjede maloga,a staza za pješake da i ne govorim,zaleđena ili biseri od susjeda nisu odbacali snijeg ispred kuće.. .Već sam riknula do vrtića Koji kur ne očiste cestu kako spada.U gradu imam hrpu poslova za obaviti,P.počeo mi urlati iz petnih žila,ništa mu nije odgovaralo,dudu mi je više i neznam koliko puta bacio.. Ama cijelo vrijeme je urlao,živci su mi bili na izdisaju,ljudi bulje i smiju se,ja samo što ne puknem od muke..Što je najgore neznam šta mu odjednom bi,ušli u mesnicu,ondje gužva a on u dreku.. Da bi doma nastavio plakati i prilijepio se za mene a ja imam hrpu posla jer nam dolaze sutra gosti,čeka me kuhanje,čišćenje i spremanje.I još mi muž zna ponekad reći :ma od čega si ti umorna.. sva sreća da nije doma jer bi njemu glava pala..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 9:43:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
draga nedaj se
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 9:46:57
|
|
|
|
mariola
|
lady draga, budi malo tu na rr s nama, napuni baterije i bit će sve lakše. a tm-a možeš napast i kad dođe
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 9:50:21
|
|
|
|
Lady3
|
Eh večeras dolazi heheeheh
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 10:14:30
|
|
|
|
Marta j
|
Ljuta sam,tuzna,razocarana. HZZO-mi je odbio papire za 2 pregleda i sada ih moram platiti nije da nemam pare za to,al me ljuti sto su mi odbili s ojasnjenjem da nije hitno Meni je hitno jer me svaki dan boli a njima nije jer neznaju kako je to kada te bol budi u pola noci
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 10:20:17
|
|
|
|
tikica_69
|
Lady, Marta
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 12:12:54
|
|
|
|
lee
|
ja sam luda jer alexu se spava a neče da spava...ja ga nunala nosala, vozala u autu i ništa....nisam ni jela pila...užasno sam...a on i dalje urla... marta lady odo ja njega vozati opet...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 12:14:39
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lee ja sam luda jer alexu se spava a neče da spava...ja ga nunala nosala, vozala u autu i ništa....nisam ni jela pila...užasno sam...a on i dalje urla... marta lady odo ja njega vozati opet... sretno lee nadam se da ćeš sada uspijeti da ga uspavaš
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 15:12:35
|
|
|
|
pepeljuga
|
ljuta i tuzna
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 15:35:50
|
|
|
|
lee
|
pepe što je bilo??? nedaj mi se, ja sam bolje alex uspio zaspati sad je jeo i broji u hranilici.... evo pepe stiže i za tebe zagrljaj
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.2.2010 15:41:25
|
|
|
|
Lady3
|
hvala cure pepe huggggggg i svima ostalima..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 10:52:09
|
|
|
|
Lady3
|
e sad me muž jutros naljutio pas mater...kažem ja njemu još sinoć da će paziti na maloga i još neke sitnice koje treba obaviti da ja stignem sve riješiti za današnje goste..Da bi mi sad arekao kako on mora ići na kavu ali bez P.jer on ne može piti kavicu s njime. Rekom:ma nemoj,šta misliš kako je ja pijem?i da ne može obavljati stvari karj njega..e tu sam pukla..Rekoh ja tako radim već 6 godina dragi moj..i ti možeš jedan jeb dan.Ako gospon ne popije kavicu njega glava boli,ma boljeti će njega i onako ..Kaže on meni a šta ti moraš raditi?rekoh mu ja sve on se zašuti da bi biser provalio:a šta to ne možeš kraj njega..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pa šta ti ne možeš dići lovu kraj njega biseru!!!Svi znate kakav je to posao kad ti s e2-inje dijete mota pod nogama.Na kraju biser provali:eto znao sam ja da je bolje ne zvati nikoga...ništa mi s ene da.. A šta s e tebi ne da kada sam JA SVE SAMA obavljala i riješavala.i još imam dok ti budeš pio kavicu.. Ma koji bezobrazluk,ajd rekla sam mu:miči mi se ispred očijui da si došao za sat vremena i još ćeš maloga uspavljivati i tada tek rješavati te poslove ali hoću da ih završiš..Pa šta on misli da ću ja sad ići leći i odmarati..jest mi dignuo tlak...guzica jedna,ma sve njih treba poslati na Goli otok.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 10:59:24
|
|
|
|
anuska08
|
Stvarno su su sebični! Gledaju samo sebe i svoje potrebe!!!! Koji bezobrazluk!!! Ne daj see!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 10:59:57
|
|
|
|
mariola
|
ah ti muški, stvarno su pi lady,
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 11:01:40
|
|
|
|
maja
|
I šta da ja sad tebi kažem draga moja!!! Svi oni nekuda bježe i jadni se ne mogu organizirati. Ovaj moj isto mora svaki vikend na kavu, kad mu kažem da je može i doma popit onda mi kaže pa nije to isto Samo polako, uzmi škarnicl ( to sam vidjela u američkim filmovima) udahni i izdahni
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 11:01:45
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajest mi dignuo tlak...guzica jedna,ma sve njih treba poslati na Goli otok. Slažem se ,i žao mi je stvarno su grozni
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 11:04:18
|
|
|
|
Lady3
|
hvala žemske ma Majo ne vrijedi ni vreća sada piz da muška ,nek pije tu hebenu kavu,prisjest će mu to mu garantujem!!!
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!