|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
3.2.2010 13:52:03   
ninolina
joj micek žao mi je, da si malo bliže ja bi ti pomogla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1526
3.2.2010 14:56:02   
anuska08
Jooj cure, puno vas je pa da ne nabrajam za svaku user posted image user posted image user posted image !!! Svaka ima svoj user posted image !!!! za poludit!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1527
3.2.2010 14:58:33   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

joj micek žao mi je, da si malo bliže ja bi ti pomogla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi bi samo jos falila moja dvauser posted image user posted image user posted image
hvala ti user posted image

anuska i tebiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1528
3.2.2010 14:59:10   
ninolina
tebi bi samo jos falila moja dvauser posted image user posted image user posted image

a bi se mi snašli ne briniuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 1529
3.2.2010 15:01:12   
Wukovarka
Nisam ljuta, ne....žalosna sam user posted image
Užasno žalosna, na našu državu, ljude, ma na sve....

Zar mlade žene nemaju pravo osnovati svoju obitelj, steći djecu, a da ne dobiju otkaz.

Znam da ima jako puno takvih slučajeva, pa zar ta naša država uopće ne gleda taj svoj narod...ne bori se za veči natalitet...

Neki dan kad sam nazvala šeficu da vidim što ćemo jer mi ističe porodiljni i da joj kažem da sam trudna...ona će meni na to :
ZAR JOŠ JEDNO user posted image

Pa zar jedna normalna osoba može postaviti takvo pitanje?

I još mi pripremiti da potpišem sporazumni otkaz?

Žalosno....jako žalosno

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1530
3.2.2010 15:01:14   
pepeljuga

ma nesumljam ja u tebeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1531
3.2.2010 15:03:26   
martina87
joj vuki katastrofa to moze tako samo u nasoj drzaviuser posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

Neposredna veza do poruke: 1532
3.2.2010 15:03:32   
ninolina

Zar mlade žene nemaju pravo osnovati svoju obitelj, steći djecu, a da ne dobiju otkaz.

Znam da ima jako puno takvih slučajeva, pa zar ta naša država uopće ne gleda taj svoj narod...ne bori se za veči natalitet...

Neki dan kad sam nazvala šeficu da vidim što ćemo jer mi ističe porodiljni i da joj kažem da sam trudna...ona će meni na to :

Žalosno....jako žalosno

žalosno je draga, žalosno... ali i istinito. Zamisli kako je meni pa četvrto ali meni je moj "šef" stvarno išao na ruku  a ovu tvoju kvoćku bi ja dobro zaje

Neposredna veza do poruke: 1533
3.2.2010 15:03:52   
ninolina

ma nesumljam ja u tebeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1534
3.2.2010 15:05:34   
leilany
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Žalosno....jako žalosno

..nazalost to ti je tako....ja kad sam isla na jedan razgovor za posao...
prvo kaj me pitao dal mislim imat djecu...ja ono wtf?user posted image kaj te briga....
i onda on meni u objasnjavanje...a odabi selak jedan....user posted image
ugl...wuki sad ti njima nabi kajlu...i to bez imalo griznje savjesti...user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1535
3.2.2010 15:14:55   
ejmama

Žalosno....jako žalosno

Žao mi je, ja sam isto kroz to prošla, doslovno su me ucjenjivali da potpišem sporazumni, a bila sam višak jer se ukinulo radno mjesto, nisam se htjela zezati s inspekcijama, našla sam odmah drugi posao i njima potpisala sporazumni. Grozno je da kako nas država štiti. Ljuta sam ko pas jer znam šta prolaziš, bojim se i ovaj put povratka na posao jer nas opet ima viška, bojim se kako ću dijete upisati vrtić jer mjesta nema, bude li tako grozno razmišljam o d trećem djetetu samo da budem doma s djecom, jer ovako svi patimo.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 1536
3.2.2010 15:16:17   
maja

Žalosno....jako žalosno

grrrrrrrr, mogla sam si i misliti da će ti to smjestiti, ma ni u ludilu to ne potpisuj, imaš pravo još 15 dana i otvaraj komplikacije

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 1537
3.2.2010 15:17:43   
maja
i požuri sa time, jer su mene već odjavili na mirovinskom pod sporazumni (sva sreća da sam imala vezu pa sam saznala), pa su me isto ucjenjivali da potpišem, na kraju sam otišla da ni nisam potpisala

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1538
3.2.2010 15:22:20   
Wukovarka

IZVORNA PORUKA: maja

grrrrrrrr, mogla sam si i misliti da će ti to smjestiti, ma ni u ludilu to ne potpisuj, imaš pravo još 15 dana i otvaraj komplikacije

[/quot

I nisam potpisala...dobila sam potvrdu od ginice, sutra idem doktorici da mi otvori komplikacije

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1539
3.2.2010 15:40:27   
mirjana.u
Žalosno je to, i meni su nakon 2 i pol godine rada, nakon što sam rodila vratili radnu knjižicu. A radila sam do zadnjeg dana, nisam ni jedan dan bila na komplikacijama.
Bila sam na određeno, a obećano mi je bilo nakon godinu dana da ću dobiti na neodređeno, ali od onda stalno izgovori, jednom mi je čak rečeno da sam greškom dobila opet na određeno, a zadnji put da je kriza i da uprava nikome ne produžuje na duže od 3 mj.
I na kraju 2 tjedna nakon što sam rodila istekao mi je zadnj ugovor, pretpostavila sam što me čeka, ali sam i očekivala da će me bivši šef ili šefica nazvati i reći mi to. Ali nitko nije nazvao, kolegica koja zaprima poštu nazvala me da mi javi da je stigla radna knjižica i da trebam doći po nju.
Što je najjača fora i danas me hvale kako sam im bila dobar radnik, a što ja imam od toga.
Nažalost tako je to kod nas.

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1540
3.2.2010 16:43:08   
ejmama
"Hana, mama ide oprati Wc, a ti budi dobra i gledaj crtić!", "Hoću mamice , sam ti odi opraj mi kadu!" E možete mislit kako me poslušala, sjela je za komp i sve živo postiskala, tako da nisam ni mogla zatvoriti, nego sam morala resetirati jer je zmrdala i neke postavke i tel. je dograbila. Hej da ona mora na Facebookuser posted image user posted image user posted image Stvarno je prefrigana, ali mogla sam i mislit da nešto sprema kad je tako umiljata bila.

H 07 E 09

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 1541
   [Obrisani korisnik]
3.2.2010 16:48:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mirjana.u)
  Neposredna veza do poruke: 1542
   [Obrisani korisnik]
3.2.2010 16:51:00   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 1543
3.2.2010 16:52:36   
mariola
ma ti muževi stvarno nisu normalniuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1544
3.2.2010 16:55:42   
ninolina
Htjela sam vježbati na orbitreku i rekla mu da ga unese sa terase unutra,a on mi kaže moraš prvo omršaviti da ti ne stradaju koljena i ligamentiuser posted image

sorry al baš sam se nasmijala, ovakve izjave ima i moj i  kad ja počnem vikati on kaže a kad te volim pa se brinem za tebeuser posted image
Danas mi je grozan dan. Sve mi ide nizbrdo,,paket koji sam poslala nije stigao,otresam se na dijete,spremam kao luđakinja...
ma doći će a nije djete krivo... za koji dan češ se nasmijati kak si luda bila... a ja te htjela nazvati.. bolje da nisam sad bi i ja čula.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1545
3.2.2010 16:56:05   
ejmama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

opraj mi kadu

Nećeš vjerovati ali i moja upotrebljava takav oblik glagola!!!!!!!!!!!!

Misliš zapovjedni oblik glagolauser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 1546
3.2.2010 16:56:28   
maja
Valjda se tim muškarcima upali crvena lampica kada smo mi neraspoložene pa udaraju tamo gdje boli! A jel barem sa smješkom rekao da imaš 10 kg viška, ja mislim da on tebe malo zeka!

Neposredna veza do poruke: 1547
3.2.2010 17:01:18   
mariola
moj meni neda da mu sjednem u krilo, teška sam muuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1548
3.2.2010 17:02:37   
leilany
IZVORNA PORUKA: mariola

moj meni neda da mu sjednem u krilo, teška sam muuser posted image user posted image

ma daj mariola ti ko prutic user posted image ,on te zeka user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1549
   [Obrisani korisnik]
3.2.2010 17:07:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!