|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
9.2.2010 14:27:02   
leilany
moram se potuziti....danas dok nije doso postar bilo mi odlicnoooo...dan super...
a kad ono postar zvonio dvaput(dvaput je dvaputuser posted image )....i srusil mi je snoveuser posted image
danasnja posta:
1.paketic sam dobila od bebivite....koverta rastrgana na njoj napisan citiram
"tako stiglo u pp ______"...user posted image sad neznam kaj se sve dobije unutra...ja sam dobila samo neku knjigicu sa receptima...
2.dobila od lady dvd avatar prepolovljen na polauser posted image user posted image user posted image
3.hahahha ovo je vec presmjesno...narucila za Kiru od dormea onaj ovlazivac osvjezivac zraka i neki vrag od masazera za staroga..i to mi donio onaj zuti papiric
da podignem cca 740kn...al nebi to bilo tragikomicno.da nije zenska u nedjelju zvala mog starog(jer je on clan),i njega nafukala da uzme prek sebe jer je on clan...i onda je on uzeo prek sebe al je reko da nece taj masazer...
e sad ispada da cemo dobiti uz ovaj paket i jos jedan dormeo ovlazivacuser posted image user posted image user posted image user posted image
4..eee zene mislite da je to sve???ma neeee..secer na kraju dame moje.....
moj muz pametanuser posted image user posted image imal je neku malu prometnu...ma nista...okrznuli se...
i sad mu doslo da je guilty as charge i da mora platiti 2,500.ookn....
uuuf sta cu mu radit kad dode doma....popit cu mu krv na slamcicu....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1576
9.2.2010 14:31:29   
pepeljuga
o tebi je veselo danas a tek je pola dana proslo...user posted image user posted image

Dobije se jos zlicica i zdjelica....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1577
9.2.2010 14:32:49   
leilany
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

o tebi je veselo danas a tek je pola dana proslo...user posted image user posted image

Dobije se jos zlicica i zdjelica....

znaci sad neko iz poste za gablec jede iz bebivitine zdjelice i zlicke...user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1578
9.2.2010 14:35:18   
ninolina
tebi je baš krenulouser posted image user posted image
1. nazvala bi njih i pitala kaj oni to tak šalju
2. isto tako napala bi poštu za njihovu grešku ili imaš divnog poštara koji je traljav
3 vratila bi paket i ponovno naručila samo ono kaj mi treba a stari nek se fučka
4, muža bi dobro nalemala za to kaj je napravil al ne jako jel mene nebu mogal provozatiuser posted image user posted image
ma drži se draga sutra bu boljeuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1579
9.2.2010 14:35:45   
marija0
uuhhhhh kakav dan......... 

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1580
9.2.2010 14:37:12   
Lady3
ajme kak dobila avatar na pola-user posted image user posted image user posted image jebuser posted image em im..uff ma spržim ti drugi i pošaljem,bar neka ti to bude mali tračak veselja..Sutra ti šaljem drugi,još bolji...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1581
9.2.2010 14:40:17   
Anoniman
ajme  baš ti se naslagalouser posted image  
al ovo za poštu ... zbilja nije u redu !!! ja mislim da je to netko išao kopati, jer ne bi i to od bebivite i dvd došlo raskupusano da je do pošiljatelja.user posted image
žao mi je...user posted image user posted image

(Odgovor članu marija0)
  Neposredna veza do poruke: 1582
9.2.2010 14:40:31   
leilany
ma nina..meni zao zbog avatara....zao mi zbog onih novaca(2500.00kn)....to mi trebao bit lap...
sad cu se opet nacekat....
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1583
9.2.2010 14:41:07   
leilany
IZVORNA PORUKA: Lady3

ajme kak dobila avatar na pola-user posted image user posted image user posted image jebuser posted image em im..uff ma spržim ti drugi i pošaljem,bar neka ti to bude mali tračak veselja..Sutra ti šaljem drugi,još bolji...user posted image

ti siuser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1584
9.2.2010 14:42:04   
leilany
IZVORNA PORUKA: Mariachi

ajme  baš ti se naslagalouser posted image  
al ovo za poštu ... zbilja nije u redu !!! ja mislim da je to netko išao kopati, jer ne bi i to od bebivite i dvd došlo raskupusano da je do pošiljatelja.user posted image
žao mi je...user posted image user posted image

samo mi je od bebivite doslo razderano...avatar je bila cijela ona zuta koverta,al cd prepolovljen na pola....
user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1585
9.2.2010 14:44:25   
Lady3
ovaj put ću ga staviti u kutijicu,joj tak sam ljuta,prasci jedniuser posted image user posted image ,ma svakako odi i sve im to odnesi i žali se,ma ja bih im to nabila na nos..majmuni jedni..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1586
9.2.2010 14:48:25   
maminkica
još jedan dokaz da su naši poštari kreteni: frendica je preko e-buy-a naručila skafander za svoje dijete i poštar joj je ostavio pred vratima, nije ostavio ni žutu cedulju( skafander vrijedan 200 kn) , a meni je isti taj ( živimo u blizini pa imamo istog poštara) ostavio Conversice( isto preko e-buy-a) na stupu ograde, mogao je te stvari netko maznut. zvala je frendica poštu da se požali pa su joj rekli da mora pismeno prijaviti. sva sreća da smo stvari ipak dobile. 

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1587
9.2.2010 14:52:10   
ejmama
Ja sam dobila samo bebivita knjižicu-kuharicu i jednu žiličicu, nikakvu zdjelicu.

H 07 E 09

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1588
9.2.2010 14:53:36   
leilany
IZVORNA PORUKA: maminkica

još jedan dokaz da su naši poštari kreteni: frendica je preko e-buy-a naručila skafander za svoje dijete i poštar joj je ostavio pred vratima, nije ostavio ni žutu cedulju( skafander vrijedan 200 kn) , a meni je isti taj ( živimo u blizini pa imamo istog poštara) ostavio Conversice( isto preko e-buy-a) na stupu ograde, mogao je te stvari netko maznut. zvala je frendica poštu da se požali pa su joj rekli da mora pismeno prijaviti. sva sreća da smo stvari ipak dobile. 

ma uzas...al ja ne mislim da je to moj postar napravio....ja mislim da je to u toku transporta(avatar)...a za ovo bebivitu pojma nemam...samo neznam kaj ce postaru od 2m i 90kg mala zlicica i zdjelicauser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maminkica)
Neposredna veza do poruke: 1589
9.2.2010 14:54:38   
leilany
IZVORNA PORUKA: ejmama

Ja sam dobila samo bebivita knjižicu-kuharicu i jednu žiličicu, nikakvu zdjelicu.

jel bilo u obicnoj bijeloj kuverti,onak malo vecoj??
i ja mislim da je stala samo zlicica-....a nje nemauser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1590
9.2.2010 15:12:52   
ejmama
Je u bijeloj koverti ,većoj samo nije bilo potrgano.

H 07 E 09

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1591
9.2.2010 15:14:13   
pepeljuga
A ja sam dobila i zdjelicu...user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1592
9.2.2010 15:20:03   
ejmama
još bolje, ja nisam. Inače te žličice i kuharica su se mogle dobiti kad kupiš kašice ili sokić bilo je zapakirano, a kuharicu imaš i u onim DM baby bonus pa podigneš u DMu

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 1593
9.2.2010 15:22:19   
CallamityJane
ja nisam dobila nista user posted image
mene ocigledno potkradaju na posti...

Neposredna veza do poruke: 1594
9.2.2010 15:28:56   
MILLA
ma...moji su bili dobili one konzumove popuste poštom i poštar maznuo nekoliko puta...a ja sam prije nekoliko godina u nekoj nagradnoj 2 puta osvojila poklon paket sa slatkišima i nikad ga nisam dobilauser posted image   kad sam ih zvala,navodno ukradeno na poštiuser posted image user posted image ....i nikom ništa!!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1595
9.2.2010 15:37:31   
minnie
cure o hrvatskoj pošti bi se moglo napisati svašta. ja sam slala pismo i nakon mj dana što nije stiglo ja otišla u poštu i pitam a ženska meni odgovori da pošta može potraživati samo pošu koja ide preporučeno. znači platio si pa ako dođe i kako dođe budi sretan.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1596
   [Obrisani korisnik]
9.2.2010 15:50:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 1597
9.2.2010 15:52:50   
natalijax
ja sam danas dobila žlicu, kuharicu i neku knjižicu a zdjelicu ne, baš su onda bezobrazni kom nisu poslaliuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1598
9.2.2010 15:56:28   
Marta j
Meni je prijateljica poslala paket prosli tjedan i jos ga nisam dobila pa sve gubim nadu da ce doci.
Rodica mi je ima dva tjedna iz njemacke poslala mati poklon al nije stigao u zadnje vrijeme vidam postara sve manje

Prosli mjesec nisam dobila ni racun za tel ni internet pa sam zvala postu i oni rekli da nemaju pojma di je nestala postauser posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1599
9.2.2010 15:58:03   
ninolina
meni susjed donese svaka 3 mjeseca poštu iz svog sandučića ali mi smo se žalili sad urdno dolazi sve

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!