Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 9.2.2010 18:14:15
|
|
|
|
lee
|
kad če doči paket cvrčak ja poslala još 3.2. koliko može putovati...znam da si negdje pisala o tome...ma baš sam tužna..ako su izgubili pošta če u zrak...sa svima njima kad ih ja nazovem...
|
|
[Obrisani korisnik] 10.2.2010 7:27:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.2.2010 9:49:58
|
|
|
|
lee
|
hvala!
|
|
[Obrisani korisnik] 10.2.2010 9:50:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.2.2010 13:05:53
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Nema na čemu. Nadam se da ga nisu izgubili. i ja se nadam.da se malo žalim..alex sinoč povratio frutolino...nije cjelu noč spavao ne zato jer mu nije bilo dobro nego on bi se igrao...a ja koma od umora.vikao je urlao hoče pažnju...po danu po noči ja više ni sama neznam što bi napravila da zaspe,vozala sam ga puno puta pa kad dodjemo doma on se probudi.nunala ga danas 1h zaspao je čim ga spustim u krevet evo njega opet urla...sad je zaspao pa opet viče..nema temp..jeo je pio je igrali smo se.što mu je... jednostavno sam na rubu snage..ne jedem ne pijem sva sam nikakva došla... nikada nije takav bio...znao je zezati ali ovo sada zadnjih 2mj je pravi kaos.... imam osječaj da ču završiti u ludnici.ja ne tražim puno samo da me pusti da jedem i da se barem malo odmorim jer ovako ja više ne moguuuuuu.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.2.2010 13:19:22
|
|
|
|
ninolina
|
joj lee baš mi je žao draga da se i ja potužim više neznam za sebe, totalno sam u banani. Spava mi se al ne zato kaj djeca ne spavaju nego ne mogu spavati, neznam kaj mi je . Toliko sam živčena, luda više neznam kud sa sobom. Mali nejde u školu , bolestan je i u kući totalni kolaps. Gnjavi manjega, viću, tuku se, svađaju a ja neznam kaj da s njima više radim...Mm dođe doma uzme malu a ja neznam kaj bi prije, pospremi, naparavi večeru, stavi ih spavati i kad zaspe ja ne mogu u krevet... i tako svaki dan neznam do kad bum tak mogla.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.2.2010 13:22:46
|
|
|
|
ZVRK
|
lee prvo da ti kažem za paket je 5 dana ali RADNIH a za smirenje ti šaljem jedab veliki da lakše sve podneseš. e da smo barem imali jučer vremena pa da se odmoriš.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.2.2010 13:23:41
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: lee IZVORNA PORUKA: cvrčak Nema na čemu. Nadam se da ga nisu izgubili. i ja se nadam.da se malo žalim..alex sinoč povratio frutolino...nije cjelu noč spavao ne zato jer mu nije bilo dobro nego on bi se igrao...a ja koma od umora.vikao je urlao hoče pažnju...po danu po noči ja više ni sama neznam što bi napravila da zaspe,vozala sam ga puno puta pa kad dodjemo doma on se probudi.nunala ga danas 1h zaspao je čim ga spustim u krevet evo njega opet urla...sad je zaspao pa opet viče..nema temp..jeo je pio je igrali smo se.što mu je... jednostavno sam na rubu snage..ne jedem ne pijem sva sam nikakva došla... nikada nije takav bio...znao je zezati ali ovo sada zadnjih 2mj je pravi kaos.... imam osječaj da ču završiti u ludnici.ja ne tražim puno samo da me pusti da jedem i da se barem malo odmorim jer ovako ja više ne moguuuuuu. Drzi se valjda i nasa djeca se nekada malo primire. Broj znas samo se javi. Da smo barem blize pa da jedna drugoj pomognemo
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.2.2010 13:37:38
|
|
|
|
lee
|
divne ste ,idem se sad malo odmoriti evo napokon je zaspao.zvrk radnih...samo da dobije...hvala vam puno puno.evo zgrljaj i od mene.
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 17:04:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:07:00
|
|
|
|
leilany
|
cvrci daj klopni malo cokse....da te oraspolozi... mene glava rastura tak da nemrem gledat....uuf...nije me dugo boljela tak jako...
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 17:10:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:11:10
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Bilo je i previše čokse za debelu prasicu, zato sada i moram biti na dijeti neznam zakaj imam neki osjecaj da uopce nisi debela
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:11:45
|
|
|
|
leilany
|
cvrci popila sam kafetin al ne popusta
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:12:28
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak Bilo je i previše čokse za debelu prasicu, zato sada i moram biti na dijeti neznam zakaj imam neki osjecaj da uopce nisi debela Imaš dobar osjećaj
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 17:12:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:14:04
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak Bilo je i previše čokse za debelu prasicu, zato sada i moram biti na dijeti neznam zakaj imam neki osjecaj da uopce nisi debela Imaš dobar osjećaj jelda...znala sam...samo nas mulja... vidla sam jednu sliku u albumu...i uopce nije debela... ja sam buco jaaaa....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:14:29
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Popij još jedan ili ako ti ima netko otići po neofen skoro pa uvijek djeluje-ja znam imati migrene za poluditi uf,neofen imam i to mi ne pomaze....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:16:10
|
|
|
|
Ninaa
|
I mene od neofena popusti glavobolja! Drži se! Cvrčak ja isto mislim da ti nisi debela! I da danas tužim svoju ljepoticu jel je od jutra nemoguća, nervozna je za poluditi, samo se dere,ak joj nešto nije povolji, ak se ne igramo kak si je zamislila roni krokodilske suze, ak malo povisim glas opet, ajme poludit ću. Još sam dobila mengu, po noći nikak ne spavamo, morala bi učiti a nemogu se pritjerati i kad krenem niš mi nejde u glavu. Užas!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:17:46
|
|
|
|
ejmama
|
Žao mi je Martina valjda i djeca polude od ovog vremena, još malo pa proljeće i bit će nam bolje ići će više vani pa će se umoriti.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:18:47
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: martina ks I mene od neofena popusti glavobolja! Drži se! Cvrčak ja isto mislim da ti nisi debela! I da danas tužim svoju ljepoticu jel je od jutra nemoguća, nervozna je za poluditi, samo se dere,ak joj nešto nije povolji, ak se ne igramo kak si je zamislila roni krokodilske suze, ak malo povisim glas opet, ajme poludit ću. Još sam dobila mengu, po noći nikak ne spavamo, morala bi učiti a nemogu se pritjerati i kad krenem niš mi nejde u glavu. Užas! martina i moja je za poluditi...al eto znam razlog..osjetim pod prstom treci zubic,i nervozna je... (za zubic)...al evo fala bogu,mama mi je tu,doso mi i tata(na godisnjem je)...pa se oni sad s njom zabavljaju.... ..fala mama i tata...lolim vas... ..ja malo fulala...ovo je tuzionica...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:19:18
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak Bilo je i previše čokse za debelu prasicu, zato sada i moram biti na dijeti neznam zakaj imam neki osjecaj da uopce nisi debela Imaš dobar osjećaj jelda...znala sam...samo nas mulja... vidla sam jednu sliku u albumu...i uopce nije debela... ja sam buco jaaaa.... I visoka je, ja sam je vidjela uživo i baš dobro izgleda.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:20:31
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak Bilo je i previše čokse za debelu prasicu, zato sada i moram biti na dijeti neznam zakaj imam neki osjecaj da uopce nisi debela Imaš dobar osjećaj jelda...znala sam...samo nas mulja... vidla sam jednu sliku u albumu...i uopce nije debela... ja sam buco jaaaa.... I visoka je, ja sam je vidjela uživo i baš dobro izgleda. aaa jeeel ejmama....e sad imamo dokaz da mulja...iiihihihiiii.... cvrleee...vracaj se na temu ....
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 17:20:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 17:22:26
|
|
|
|
leilany
|
mene nisi vidjela evo sad me jos jace pocela glava boljet...smrc... kmee... tuzionice potuzit cu se na cvrle...nije meee vidjelaaaa....
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!