Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 17:08:47
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: mariola moj meni neda da mu sjednem u krilo, teška sam mu ma daj mariola ti ko prutic ,on te zeka kad si me zadnji put vidila on mene ne može držat zbog svoje debljine
|
|
[Obrisani korisnik] 3.2.2010 17:09:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 17:11:49
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak i tel. je dograbila Moja je nazvala vatrogasce,pa smo morali slušati predavanje da je to ozbiljno i da telefon nije za igru e sad sam se nasmijala sorry
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 17:29:26
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: mariola moj meni neda da mu sjednem u krilo, teška sam mu ma daj mariola ti ko prutic ,on te zeka kad si me zadnji put vidila on mene ne može držat zbog svoje debljine pa kaj nisi ti napisala tu negdje na forumu da imas ak me pamcenje sluzi negdje oko 63 kg...vise manje.... ak je tak i na visinu koju imas i to sam procitala da si dost visoka...ebate... prutic ..istina u vjencanici si bila
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 18:00:05
|
|
|
|
lavica81
|
ajoj cure drage vidim da je tužionica danas pretrpana. držite se, sutra će biti bolje
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 18:02:39
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: lavica81 ajoj cure drage vidim da je tužionica danas pretrpana. držite se, sutra će biti bolje nadam se, glava mi puca..kasni mi nisam trudna...hormoni ludi..sad tek jela mm bio malo sa alexom...sad odmara...ne mogu više cure plačem usebi...ne spavam jedva stignem jesti...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 18:03:47
|
|
|
|
ninolina
|
nadam se, glava mi puca..kasni mi user posted image nisam trudna...hormoni ludi..sad tek jela mm bio malo sa alexom...sad odmara...ne mogu više cure plačem usebi...ne spavam jedva stignem jesti...user posted image user posted image user posted image joj draga isplači se možda ti bude lakše
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 18:06:46
|
|
|
|
leilany
|
lee
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 18:10:38
|
|
|
|
ZVRK
|
draga da mogu doći došla bi ti kao babysitter ali
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 19:11:41
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak i tel. je dograbila Moja je nazvala vatrogasce,pa smo morali slušati predavanje da je to ozbiljno i da telefon nije za igru ahahaha boginja je bravo cvrčkica,bolje vatrogasce nego da ti je hitna ili murja stigla na vrata
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.2.2010 20:32:41
|
|
|
|
lee
|
hvala vam cure zvrk samo ti dodji ne moraš se ni najaviti cvrčak, dobra ti je malena evo za sve nas jedan zagrljaj
|
|
[Obrisani korisnik] 4.2.2010 6:53:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 4.2.2010 7:32:58
|
|
|
|
ines
|
Poznat osječaj! Drži se neće to tako do vjeka. Jednog dana ćeš je morati moliti da ti sjedne u krilo!
|
|
[Obrisani korisnik] 4.2.2010 7:46:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 4.2.2010 8:02:18
|
|
|
|
ines
|
Prije nestrpljive. Prvo se pitamo pa kad će se više roditi, pa kad će ti zubi,kad će više prohodati ,mogao bi več malo pričati,pa pelene,pa ovo pa ono.........dok se okreneš evo plešeš im na svadbi i onda ti je gotovo. Super bi bilo kada bi nam djeca bila jedina preokupacija, tj. da ne moramo kuhati spremati,zadađivati.....da se samo s njima bavimo.Šta ne?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 4.2.2010 8:26:17
|
|
|
|
Duve
|
Dobila sam prvi put nakon poroda, danas mi je treći dan, i boli me trbuh, a nesmijem zbog dojenja niš osim lupoceta popit i brojim dane da prođe!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 4.2.2010 8:38:53
|
|
|
|
ninolina
|
ja sam već luda , sva sam nikakva... mm me od jutra razj . Već sam nahranila djecu, stavila prati veš, suđe... Tin je bolestan, Theo je ko hodajuća katastrofa poludit ću s tim djetetom Iris puzi i diže se na sve živo ja ću puknuti danas.... A još moram maloj napraviti masku za vrtić baš mi se plače
|
|
[Obrisani korisnik] 4.2.2010 8:40:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 4.2.2010 8:43:47
|
|
|
|
ninolina
|
Drži se..neka bolesni ozdrave što prije. A šta je Theu? Ja se još nisam ni odljutila na mm-sinoć smo se još gore zakačili... a Theo ti je inače jedan mali divljak, maltretira sve sad mu je Iris igračka njih dva nesmiju ostati sami ni sekunde, vrti neku špagu cjelo jutro, lupa ju... ma luda. Kaj je to kod naših muževa mm od sinoć isto živcira. Vikala sam u pola jedan noćas i već u 7 ujutro. Otišao na posao ko da ništ nije bilo ali kad dođe joj bože pomozi mu
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 4.2.2010 8:46:12
|
|
|
|
ZVRK
|
moj je sinoć bio jako dobar jer je noć prije bio
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 5.2.2010 8:14:21
|
|
|
|
ZVRK
|
izgleda da moj ima istu''bolest''svaki drugi dan jedan sreća da se sutra mijenja luna (ako je tu možda bio utjecaj------)
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 5.2.2010 8:18:35
|
|
|
|
MILLA
|
moj je dobar več dugo......otkad sam mu objasnila neke stvari ....čak sam i ruže dobila neki dan....onako-bez razloga
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 5.2.2010 8:25:03
|
|
|
|
ZVRK
|
ja nemam ućinka da razgovaram sa njime kada dođe doma oko 12-1 jer nemam volje za mirno riješavanje pa onda''držim vodu u ustima''. a jučer su kupili neki stroj za firmu i kada sam ga zvala u 20i30 da dije on meni kaže da je u konobi i da se novi stroj MORA zaliti i da je to kao skromna feštica(njih 5-6),a kada sam pitala zašto mene nije zvao......... kaže pa dođi i ti dole piti ako želiš.......šta bi bilo ok da sam mogla samo sam mu odgovorila da ja nemogu doći-ići gdje želim jer JA IMAM DJETE KOJE TREBA ZBRINUTI baš sam bila tj.još sam ljuta ustvari povrijeđena već sam bila puno puta pisala po forumu da mu ja ne branim izlaske i ''uživanciju''ali zahtjevam da mi javi gdje je samo da znam--A TO JE JAKO TEŠKO NAPRAVITI. probudila sam ga danas kao da je potres bio
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 5.2.2010 8:32:16
|
|
|
|
ines
|
Zvrk mislim da ti je najbolje ići linijom manjeg otpora i šutiti dokle god možeš tj praviti se da je sve uredu (oni su velika djeca). Prvom prilikom kad ti muž ostane kući ati se spremi ko da se ideš ponovno udati i pravo s curkama u život. Ostavi ga na milost i nemilost.Neka ti ni to ne bude dovoljno za par dana nakon stalno si dogovori neke kave sama naravno koje su ti od životne važnosti pogotovo s frendicom za koju on ne zna. Probaj. Postanu ljubomorni mačići.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 5.2.2010 8:38:47
|
|
|
|
ZVRK
|
ines meni je teško tako ''pobječi''jer on radi od jutra pa do kasno navečer-neznam nikada kada će doći ali znam nedjeljom ići nam po pizzu i sa pizzom dođem doma za sat i po jer klafram sa tetom konobaricom ali za sada je to to
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!