|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 17:24:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 1626
   RE: "Ringerajina tužionica"
11.2.2010 17:25:55   
leilany
ma iskreno nisam bas fotogenicna...a i ne volim se slikat....
a neofen imam...a mm mi nosi čoksu...user posted image mozda kaj pomogne...
pijem i kavu,al nikaj....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1627
11.2.2010 17:28:08   
ejmama
Da ja sam 1,67 s tim da imam metar širine u guziciuser posted image user posted image user posted image . Ti si bar visoka.
Ova moja je grozna, ona misli ako ne spava ona da ne mora ni Ena, uvijek je ljuta kad stavljam nju spavati.

H 07 E 09

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1628
11.2.2010 17:28:32   
Ninaa
Moju muče zubi ali im je valjda takav dan zvala me frendica pa veli da je i njezina za poludjeti. Cvrčak ja nisam tak strašno debela samo imam skoro 9 kg više nego prije trudnoće i zbog toga kaj za mjesec dana idem raditi a nemam si kaj obući je bolje da malo smršavim nego da dajem novce na garderobu. Nemrem u ured svaki dan u istom. Ali čini mi se da ništ od herbafasta da sam bacila novce bezveze uopće mi se nije niš kg smanjilo jedino nisam gladna jedem puno manje i to mi fakak nikak nije jasno. Sad sam popila capucino i moram se primiti knjige. Uf!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1629
11.2.2010 17:30:22   
lee
cure drage i meni treba neofen i to trostruka doza...muž dodje malo prije u sobu stavila ja maloga da spava i krenuo on spavati a muž dodje i pita šta radiš a ja odmaram...ako mi maleni da odmoriti ču naravno alex se počeo dizati u krevetu muž krenuo brojati...da mu ja kažem što da radi i kako ja stalno kukam i žalim se...i da je on onda sav jadan od toga...ali moli mene da nadjem rješenje za to..i kad sam mu rekla da bi htjela da malo više bude sa alexom on kaže uvijek sam sa njim....da sigurno mislim si ja...user posted image  eto ti je bio kraj razgovora...ode on na posao....a ti ženo si misli....user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1630
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 17:31:05   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 1631
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 17:32:13   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 1632
11.2.2010 17:33:41   
leilany
IZVORNA PORUKA: martina ks

Moju muče zubi ali im je valjda takav dan zvala me frendica pa veli da je i njezina za poludjeti. Cvrčak ja nisam tak strašno debela samo imam skoro 9 kg više nego prije trudnoće i zbog toga kaj za mjesec dana idem raditi a nemam si kaj obući je bolje da malo smršavim nego da dajem novce na garderobu. Nemrem u ured svaki dan u istom. Ali čini mi se da ništ od herbafasta da sam bacila novce bezveze uopće mi se nije niš kg smanjilo jedino nisam gladna jedem puno manje i to mi fakak nikak nije jasno. Sad sam popila capucino i moram se primiti knjige. Uf!

martina,neznam u detalje..ali...ako samo pijes taj herbafast a niceg se nisi odrekla onda kile idu ipak malo sporije...
ja ne jedem kruh niti ista takvoga vec 5mj ziher...jedino kaj si drmnem je coksa,koji vocni jogurt itd...klopam skoro svaki dan nekaj na zlicu...puno povrca...voca u manjim kolicinama..al eto neidu te kile...mislim idu one...ja sam zadovoljna...samo to ide polako...takav mi metabolizam(ovo mi je prva dijeta u zivotu)..inace sam visoka 173....i nikad prelazila preko 60kg....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1633
11.2.2010 17:34:14   
mariola
IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image user posted image user posted image  Ovako moje dijete ispunjava prostoruser posted image  Još mi samo fali onaj leilanynin smajlić koji viče mamaaaaaa!user posted image

Trenutno razvlači mačka po kolicima za lutke,pa samo povremno nešto treba

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1634
11.2.2010 17:35:38   
leilany
e cvrle dam ja tebi tu slikicu mamaaaaaaa mislim da bi tebi odgovarao savrseno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1635
11.2.2010 17:36:52   
lee

IZVORNA PORUKA: lee

da mu ja kažem što da radi i kako ja stalno kukam i žalim se...i da je on onda sav jadan od toga...ali moli mene da nadjem rješenje za to..i kad sam mu rekla da bi htjela da malo više bude sa alexom on kaže uvijek sam sa njim....da sigurno mislim si ja...user posted image  eto ti je bio kraj razgovora...ode on na posao....a ti ženo si misli....user posted image user posted image

NE MOGU VJEROVATI!!!!!!!!!!!!!!user posted image  Ovo kao da sam ja pisala. Identično je i kod nas

cvrčak baš žalosno...biče bolje samo neznam više kada..čini mi se da se sve više udaljujem....možda je to samo faza...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 1636
11.2.2010 17:37:17   
natalijax
cvrle mala ti je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1637
11.2.2010 17:43:39   
ejmama

user posted image user posted image user posted image  Ovako moje dijete ispunjava prostoruser posted image  Još mi samo fali onaj leilanynin smajlić koji viče mamaaaaaa!user posted image

Trenutno razvlači mačka po kolicima za lutke,pa samo povremno nešto treba

Sigurno si zaboravila napisati koliko te puta zove da mora piškiti, meni je po cijeli dan: Mama, mama, pa mama volim te, pa mama piša mi se, pa kaka mi se, ti si mi najdraža mama, sve je to OK, ali nekad kida živce.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 1638
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 17:44:59   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 1639
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 17:47:32   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 1640
11.2.2010 17:50:35   
ejmama
Ja sam prošla fazu u kojoj se ti sada emotivno nalaziš,ali baš nikakvog rješenja nisam našla,osim što sam shvatila da ga ja frustriram,da doživljava moje prijedloge kao prigovore i da je uvjeren da se on trga od posla za nas,a ja to ne vidim i ne cijenim.
Ne razumije da on ipak ode na cuge(makar i poluposlovne),ode na posl.put,ode u kino,razgovara sa kolegama na poslu,ima život kao od prije djeteta,a ja sve to radim s njom. jedem sa sto prekida,stalno nešto:mama dodaj,mama moram piškiti,napravi mi ovo,stavi mi crtani,gdje mi je čaj,izvadi mi kutiju ne mogu....
Najbolji primjer je da kada npr mi idemo van,ja:obučem nju:ski hlače,jaknu,kapu šal,rukavice,čizme,sebe,spremim torbu,pola sata.. Kada on ide s njom obuče cipele i jaknu i čeka da ja spremim dijete i kada se vrate samo mi ju uruči da napravim isto samo obrnuto,trčimo piškiti,jesti,piti,..raspisala sam se tako da više ni meni nije jasno što sam htjela rećiuser posted image ,ali nadam se da sam ti dočarala situaciju

ovdje sam se i ja našla.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 1641
11.2.2010 17:58:10   
Domy
e zato moje ženskice treba muške odmah na početku dresirat pa nebi dolazilo do ovakovih problema što vi navodite...ja takovih problema nemam..međusobno si pomažemo..oko djece i oko svega...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1642
11.2.2010 18:04:48   
ejmama
da ti muž radi od 5 ujutro do 19h navečer kad bi ga dresirala?
Meni moj i dosta i pomaže, ali me najviše smeta, što njegov rad vrijedi,a moj ne.

H 07 E 09

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1643
11.2.2010 18:09:31   
Domy

IZVORNA PORUKA: ejmama

Meni moj i dosta i pomaže, ali me najviše smeta, što njegov rad vrijedi,a moj ne.

draga moja ejmama moj muž do prije 5 mj je rado konstantno smjene i to sve po 12 sati što danju što noču..pa je isto takav bio ...

a to što su oni takovi same ste si krive..zašto mu to dozvoljavaš...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1644
11.2.2010 20:56:21   
Anoniman
Sad bi mm-a najradije zadavila da mogu!!! user posted image user posted image user posted image
Pun mi je kufer njegovih grubih sala, koje su samo njemu smesne i nemaju ama bas nikakvog smisla!! i umesto da veceras uzivamo, pricamo, pogledamo neki flimic jer se sutra vraca za St, i necemo se videti barem mesec dana, sad ne razgovaramo i ja apsolutno nemam nikakvu zelju i da bude drugacije!! najradije bih da sad odmah ode, da ga ne gledam!!! user posted image user posted image user posted image nevaspitano, bezobrazno stvorenje!!!
i jos se sad on nasao uvredjenim sto sam ja na netu!user posted image

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 1645
11.2.2010 20:58:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ejmama

također!! user posted image

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 1646
11.2.2010 20:59:34   
anuska08
Čini mi se poznatim, Nellyce!! Tako je moj pred neki dan, nije ga bilo 3 dana i kad se vratio samo je tražio razlog za svađu i onda meni prebacivao da sam svadljiva!!!Ma oni su ti kreteni, stoput sam rekla!!!
user posted image user posted image user posted image Evo, imaš nas!!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1647
11.2.2010 21:01:32   
Domy

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Sad bi mm-a najradije zadavila da mogu!!! user posted image user posted image user posted image
Pun mi je kufer njegovih grubih sala, koje su samo njemu smesne i nemaju ama bas nikakvog smisla!! i umesto da veceras uzivamo, pricamo, pogledamo neki flimic jer se sutra vraca za St, i necemo se videti barem mesec dana, sad ne razgovaramo i ja apsolutno nemam nikakvu zelju i da bude drugacije!! najradije bih da sad odmah ode, da ga ne gledam!!! user posted image user posted image user posted image nevaspitano, bezobrazno stvorenje!!!

draga ajde se ti ljepo smiri..sve če doči na svoje vjeruj mi...zapamti samo da nisi jedina..samo ja bi to možda dugačije riješila i to ozbiljnim razgovorom..ja inače tako riješavam naše probleme vezano za bilo što...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1648
11.2.2010 21:01:51   
Anoniman
Hvala anuska, zato sam i ovde jer me vi uvek relaksirate i oraspolozite user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 1649
11.2.2010 21:05:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: Nellyca

draga ajde se ti ljepo smiri..sve če doči na svoje vjeruj mi...zapamti samo da nisi jedina..samo ja bi to možda dugačije riješila i to ozbiljnim razgovorom..ja inače tako riješavam naše probleme vezano za bilo što...

Resavamo i mi sve razgovorom ali kad lupi takvu glupost, i uvredi me, ne mogu da razgovaram nego bi ga najradije zadavila, onda mi je lakse da se sklonim i ne gledam ga, nego da se bezveze svadjamo...a on to ne kapira, nego misli da ce jednim izvini, pasecim pogledom i recenicom- jel me volis?- sve da resi! e pa nece, pusti me da se izduvam, pa se posle slihtaj i ispravljaj s.anje koje si napravio, a ne da se jos sad on kao ljuti sto sam na netu a ne sa njim! Ma pazi molim te!user posted image

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!