|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
11.2.2010 21:33:00   
lee
cvrčak ja sam te sve razumjela,preživjeti čemo nekako.šaljem zagljaj.user posted image user posted image  nellyca drži mi se.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1651
11.2.2010 21:34:14   
pepeljuga
Cure drzite mi se sve skupa,svi imamo ovakvih danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1652
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 21:46:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 1653
11.2.2010 21:51:52   
novamama

IZVORNA PORUKA: cvrčak

nellyce ma šta je taj tvoj nesretnik napravio da te toliko rasp_dio??

ma pusti je, izduvala se, kako kaže, vidiš da se odjavila, bit će da pričaju saduser posted image

joj ti muški.....stvarno su...stvarno!

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1654
11.2.2010 21:54:55   
mariola

IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: cvrčak

nellyce ma šta je taj tvoj nesretnik napravio da te toliko rasp_dio??

ma pusti je, izduvala se, kako kaže, vidiš da se odjavila, bit će da pričaju saduser posted image

joj ti muški.....stvarno su...stvarno!

...stvarno su svi isti...

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1655
11.2.2010 22:39:34   
Wukovarka
Baš sam ljuta danas....užasno ljuta.

Sama na sebe, jer sam se uopće dala nagovoriti da nakon one svađe ostanem u ovoj j... kući
I na svekrvu jer je tako zatucana i zaostala glupača
I na MM jer ne shvača pojam nervoznog djeteta koje mora spavati popodne i da se neke stavri mogu ostaviti za kasnije

Uhhh....vjerojatno mi je takav dan, pa me svi živciraju.

Ali zar jedna trudnica mora baš za svima čistiti i brisati svima guzicu...pa -ebem mu život kad ih je krava tako naučila..ne razumijem.

Uhh...mogla bih do sutra pisati.
Sad sam MM-u svašta rekla i ebala mu sve po spisku...otišo je u krevet pokunjen kao zec, jer zna da sam u pravu.
Ja sad tu umirem od bolova u trbuhu, jer je ova dama naučila svoje mile ukučane da sve, ali baš sve čisti za njima...e pa večeras su vidjeli da to sa mnom ne ide tako.

Grrrrrrr....treba mi neka žesta..podhitno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1656
11.2.2010 22:42:03   
pepeljuga
draga drzi seuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1657
11.2.2010 22:43:18   
anuska08
Wukovarkauser posted image user posted image user posted image user posted image Za muške sam rekla mišljenje (da su kreteni), a za svekiuser posted image
Drž se!!!!user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 1658
11.2.2010 22:44:32   
doktorica
Šaljem ti user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1659
12.2.2010 16:20:25   
Wukovarka
I opet sam ljuuuuuuuuutaaaaaaaa  user posted image user posted image

I opet na svekrvu i opet sam glupa što se uopće petljam, a već znam da ne smijem dirati u kčerkicu i opet se trpam....

E sad je dosta...doljnji kat me ne zanima uopće, pa makar bilo prljavo kao u svinjcu.....

I ja moram svašta vidjeti...e pa neču više

(Odgovor članu doktorica)
Neposredna veza do poruke: 1660
12.2.2010 16:33:50   
lee
drži se,jojjj mogu misliti kako ti je.šaljem ti jedan veliki zagrljaj ,čuvaj se i ne brini.čuvaj bebu.

user posted image

Alex 2.5.2009

Neposredna veza do poruke: 1661
12.2.2010 18:07:14   
Ninaa
Draga drži se i neznam jel je to moguće ali kaj baš moraš ići dolje i živcirati se zbog toga ak je nepospremljeno? Napravi ono kaj možeš i posveti se sebi, Luciji, mm i bebici u bušici a ove ostavi na miru!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1662
12.2.2010 18:11:33   
Domy
drž se draga i nemoj se živcirat..ja to po kratkom postupku sve pošaljem u pm i neka se misle...mi sa njegovima nepričamo..što su tražili to su dobili..neznam što se može desit da se pomirimo..

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1663
12.2.2010 18:16:10   
anuska08
Starno se nemoj nervirati, to ti baš sad nije potrebno. Pošalji sve k vragu!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1664
12.2.2010 18:36:57   
curice
nemoj se živcirati draga,nemoj radi sebe,a njih tko jeuser posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1665
12.2.2010 18:43:15   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: martina ks

Draga drži se i neznam jel je to moguće ali kaj baš moraš ići dolje i živcirati se zbog toga ak je nepospremljeno? Napravi ono kaj možeš i posveti se sebi, Luciji, mm i bebici u bušici a ove ostavi na miru!

A moram, jer mi još gore nemamo ni vodu niti kupatilo, a alergična sam na nered u kupatilu...

Budem ja to sve pregrmila, sad će proljeće i napokon ćemo početi sređivati kat...
Ne želim se svađati, jer mi je glupo pored nekoga prolaziti kao da smo stranci...ali ako baba pvak nastavi budem ju poslala u rodni kraj

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1666
12.2.2010 18:44:35   
leilany
..nedaj se wuki.....znam da ti to svi govore...al brani svoje stavove i nedaj se provocirati...user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1667
13.2.2010 16:36:29   
osobno
mm....zna bit tako okrutan, bezobrazan i bezosjećajan da ga ni ne poznam...upropatio mi je subotu koja je baš bila lipo počela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i bolje da se drži podalje mene, jer i nije baš na popisu najomiljenijih osoba...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1668
13.2.2010 16:41:38   
leilany
IZVORNA PORUKA: osobno

mm....zna bit tako okrutan, bezobrazan i bezosjećajan da ga ni ne poznam...upropatio mi je subotu koja je baš bila lipo počela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i bolje da se drži podalje mene, jer i nije baš na popisu najomiljenijih osoba...user posted image user posted image

osobno user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1669
13.2.2010 16:57:14   
lee
osobno što je bilo? nedaj mi se.user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1670
13.2.2010 18:20:42   
BUMBIKA
Osobno drži se user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1671
13.2.2010 18:37:02   
Domy

IZVORNA PORUKA: osobno

ma proči če to tebe draga..samo nemoj se živcirat..budi jača od toga..

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1672
   [Obrisani korisnik]
13.2.2010 23:15:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 1673
14.2.2010 12:57:52   
Anoniman
osobno nadam se da je danas bolje, i ja sam se dan pre bas zalila na isto to, ponekad me toliko sokira svojim izjavama da ostanem paf i najaradije bih zadavila. i evo 3 dana posle toga, ja razmisljam o tome. sramota je to i da napisem ovde sta je rekao user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1674
14.2.2010 13:05:58   
CallamityJane
osobno je li izgladio stvar????user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!