ejmama
|
Ja sam prošla fazu u kojoj se ti sada emotivno nalaziš,ali baš nikakvog rješenja nisam našla,osim što sam shvatila da ga ja frustriram,da doživljava moje prijedloge kao prigovore i da je uvjeren da se on trga od posla za nas,a ja to ne vidim i ne cijenim. Ne razumije da on ipak ode na cuge(makar i poluposlovne),ode na posl.put,ode u kino,razgovara sa kolegama na poslu,ima život kao od prije djeteta,a ja sve to radim s njom. jedem sa sto prekida,stalno nešto:mama dodaj,mama moram piškiti,napravi mi ovo,stavi mi crtani,gdje mi je čaj,izvadi mi kutiju ne mogu.... Najbolji primjer je da kada npr mi idemo van,ja:obučem nju:ski hlače,jaknu,kapu šal,rukavice,čizme,sebe,spremim torbu,pola sata.. Kada on ide s njom obuče cipele i jaknu i čeka da ja spremim dijete i kada se vrate samo mi ju uruči da napravim isto samo obrnuto,trčimo piškiti,jesti,piti,..raspisala sam se tako da više ni meni nije jasno što sam htjela rećiuser posted image ,ali nadam se da sam ti dočarala situaciju IZVORNA PORUKA: cvrčak ovdje sam se i ja našla.