|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
3.2.2010 11:05:34   
maja
onda si u taj škarnicl stavi bocu pića (to sam isto vidjela)user posted image  pa možda bolje pomogne!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1501
   [Obrisani korisnik]
3.2.2010 11:06:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1502
3.2.2010 11:07:28   
leilany
lady3 nedaj se....user posted image user posted image
vrag jedan spohabani on bu tebe zajebavaouser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1503
3.2.2010 11:08:17   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: maja

onda si u taj škarnicl stavi bocu pića (to sam isto vidjela)user posted image  pa možda bolje pomogne!

E sa ovim se slažem...drži se Lady, pa mi smo svemoguće a oni su samo jadnici koji su uistinu pali s Marsa....

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1504
3.2.2010 11:11:39   
Lady3

IZVORNA PORUKA: maja

user posted image user posted image user posted image a jesi ludauser posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1505
3.2.2010 11:13:34   
Zimic
bjesna sam ko pas! djete mi je bolesno ves tjedan i pol, ja sam se u meduvremenu je..prehladila, ali i dalj emi nitko ne zeli pomoci u nicemu...kuham,rintam,peglam ...stalno nesto imam za napravit a nemogu gledati zmazano i neRed(nekad me baca da sam malo "bolesna" na to)...BOLI ME GRLO,KISEM NON STOP,leo je cendrav tako da hoce bit samo kod mene(on je isto na svoju ruku-mamino!!!!)a nitko ne je... nzivu silu da bi mi malo uskocio... jedva cekam da ozdravim pa da mogu sam malim spicit na kavu kod prijateljice kad mi ovim moji dom atako (kao sada) dignu zivac!
da i jos sam imalo poplavu u kupaoni prekjucer jer se masina OPET zastopala!!!!!!!!!!!

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1506
3.2.2010 11:15:48   
Lady3
Zimić drž seuser posted image ,hoćeš sa mnom podijeliti onu bocu u škarniclinuuser posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 1507
3.2.2010 11:19:52   
happy future mum
a kakvu sam ja imala situaciju jučer, svoju prvu službenu bračnu krizu, mislila sam da ću poludjeti. u našoj kući postoje jedne stepenice koje nas djele od svekra i svekrve, one su užasno strme i klizave, koje je patentirao moj genijalni svekar, i koje nemaju nikakvog smisla. Znala sam da će mi one jednom doći glave, što se zamalo i ostvarilo. mm i ja smo išli šetati, pa sam se ja popela da se presvučem i izula papuče kućne, tako da sam ostala samo u čarapama. I kada sam počela silaziti poskliznula sam se i PALA niz njih, u 7 mjesecu trudnoće!!!!!!!! U tom trenutku sam samo molila Boga da bebi nije ništa, jer pala sam na dupe pa nije bio direktan udar u trbuh. Osjetila sam jak bol u leđima, ali čula sam bebu. I tako ja prestrašena sjedim na stepenicama, kada trči mm. I tu počinje njegov monolog prvo, jesi živa, ja jesam, pala sam niz vaše juser posted image stepenice! Kada on, zašto trčiš, ti nisi normalna, počeo vikati na mene, ja sam se tako šokirala da se nisam mogla ustati. ne znam jeli mi bilo gore što sam pala, ili što on tako viče, kao da meni nije gore sto puta.  Nisam s njim progovorila riječ do bolnice, kada je doktorica rekla da je sve ok, samo da sam se udarila u leđa. Ni riječi podrške nisam dobila od njega. ne znam, ovo je dosad moje najveće razočaranje u njemu. Na kraju sam ja ispala kriva, kao da meni moja beba nije najvažnija. Eto drage mame, došlo mi je da se pokupim i odem. user posted image  

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1508
3.2.2010 11:23:56   
maja
Draga HFM, glavno da je sa bebom sve ok! A pusti ga neka se malo ohladi, ja mislim da se on jadan tako uplašio da ni sam nije znao kako da reagira. A nakon nekog vremena mu nabaci to na nos user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 1509
3.2.2010 11:24:35   
ninolina
a hfm možda je to bila refleksna eksplozija od njega jer se prepao. Bit će sve ok, glavno da je bebica dobro. Drži seuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 1510
3.2.2010 11:30:17   
happy future mum
a možda i je, ali mu je reakcija za kuser posted image , tako me je naljutio. muškarci, tako loše reagiraju u krizama.user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1511
   [Obrisani korisnik]
3.2.2010 11:35:28   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1512
3.2.2010 11:40:01   
Ninaa
Ja moram tužiti moju Katarinu, po danu je zlatna a po noći katastrofa. Neznam uopće kaj joj je i stalno se budi, traži dudu pa kad zaspi duda padne pa plače i tak u nedogled. Neznam kad sam se zadnji put naspavala. Ovu noć je to trajalo od 4 do 7 ujutro, danas moram na ispit, mislim da ništa neznam glava mi se raspada i najrađe bi sjela i plakala!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1513
3.2.2010 11:44:22   
maja
joj martina, moj će skoro 2 godine pa imamo još problema sa spavanjem, noćas od 3 do 6 smo imali dernek, cijelu mi je ruku istiskao, poludjela sam, još nije prošla noć da ju je cijelu prespavao. Baš sam te utješila, auser posted image

Sretno na ispitu!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1514
3.2.2010 11:46:12   
ninolina
joj žemske znam kako vam je...
Martina ja sam dolazila u napast da mu zaljepim dudu u ustima strašno
sretno draga danas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1515
3.2.2010 11:46:24   
happy future mum
mislim da ću ga dobro istući kada rodim i ponovno budem u formi. Mislim da bih i sada, ali ne mogu meda.  A valjda će ga život naučiti reagirati, ipak ima tek 28. Ma dobro, bilo pa prošlo, kad budem rađala, neću ga ni zvati, jer će vikati na mene zašto me boliuser posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1516
3.2.2010 11:47:38   
ninolina
kad budem rađala, neću ga ni zvati, jer će vikati na mene zašto me boliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jesi me nasmijala

Neposredna veza do poruke: 1517
3.2.2010 11:50:41   
Ninaa
hfm drži se ja sam isto pala pod kraj trudnoće isto u čarapama se poskliznula na laminatu moj je istu sekundu doletio doma i isto vikao da nisam normalna da kaj radim bosa.
Ma ja sam rekla da kad poludim ću zbacati sve dude u smeće pa nek se dere par noći pa će odustati kak je i od nosanja. Luda sam više,ak nije duda onda je treba držati za ruku ili dragati po licu i to samo ja tata ne valja. Ma dođe mi da više uopće nemam djecu kak me nekad naljuti.hvala trebat će mi, mada sam totalno flegma pa kaj bude bude. Ak i padnem kaj sad ni prvi ni zadnji put!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1518
3.2.2010 12:09:14   
martina87
ja sam se sad posvadala sa svekrom...doso on kuc a ja izvadila pile i kaze on st aopet piletina..a ja kazem kad nema nista drugo...novaca nemam da kupim...kaze on njemu je piletine na vrh glave..a ja kazem nemorate vi to jesti..kupite nesto pa cu napraviti nije problem..on na to pa nemoze on stalno nesto kupovati...ALI ZENE NIKADA ON NIJE NESTO KUPIO ZA JESTI U KUCU NITI ISTA OD DRUGIH KUCNIH POTREPSTINA...OSIM STO PLACA REZIJE..I ETO DRZIMO GICE I PILICE...user posted image user posted image user posted image user posted image KAKO MI SE GAuser posted image I...FUJ FUJ FUJ

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1519
3.2.2010 12:11:19   
ninolina
joj martina 87 ne brini ak mu ne paše ne mora jesti

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 1520
   [Obrisani korisnik]
3.2.2010 12:11:34   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1521
3.2.2010 12:11:36   
martina87
I DA JOS USPUT UVIJEK LUPA VRATIMA KAD PATRICIA SPAVA,JA SE UPLASIM A NE DIJETE...SMECE JEDNO STARO(OPROSTITE NA DERANJU ALI MORAM)valjda ce mi sad biti lakseuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1522
3.2.2010 12:16:11   
Ninaa
A martina drži se vjerujem da ti je teško ja s takvima po kratkom postupku kod mene je pravilo kom ne paše kaj skuham ne mora jesti tak je s šogoricom i s mm ak se dure ja pokupim lonce i velim da ne moraju. Više se ne dure jede se i juha i varivo i sve, a ne samo  meso i odabrano. Šogorica bi isto zbog bolesti trebala jesti kuhano i na lešo ali to joj ne valja i s pok. svekrvom se uvijek svađala. Zna da sa mnom nema z.... stavim na stol ak neće jesti ne dobije ni niš drugo.Treba se izboriti za sebe inače si nadrapala!

Neposredna veza do poruke: 1523
3.2.2010 12:18:35   
martina87
ma poslala sam ga u rodni kraj ali brzo je odustao i pobjegao van...e da bar mozemo sami zivjeti...a ne kod nji h kuci...dobro pa mi jos i svekrva nije tu...al bi bilouser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1524
3.2.2010 13:50:36   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image  Em sto sam ljuta na dr i nase zdrastvo sad mi je jos riknuo i laptop,ne mogu ga uopce upalitiuser posted image user posted image user posted image , sad sam uzela od mm koji mi se u 5 min ugasio tri putauser posted image user posted image user posted image

Danas mi sve ide na k...., nema mi nikog da pricuva klince da ja odem obavljati stvari za Roka,mrzim kad se osjecam kao pale sam na svijetuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!