happy future mum
|
a kakvu sam ja imala situaciju jučer, svoju prvu službenu bračnu krizu, mislila sam da ću poludjeti. u našoj kući postoje jedne stepenice koje nas djele od svekra i svekrve, one su užasno strme i klizave, koje je patentirao moj genijalni svekar, i koje nemaju nikakvog smisla. Znala sam da će mi one jednom doći glave, što se zamalo i ostvarilo. mm i ja smo išli šetati, pa sam se ja popela da se presvučem i izula papuče kućne, tako da sam ostala samo u čarapama. I kada sam počela silaziti poskliznula sam se i PALA niz njih, u 7 mjesecu trudnoće!!!!!!!! U tom trenutku sam samo molila Boga da bebi nije ništa, jer pala sam na dupe pa nije bio direktan udar u trbuh. Osjetila sam jak bol u leđima, ali čula sam bebu. I tako ja prestrašena sjedim na stepenicama, kada trči mm. I tu počinje njegov monolog prvo, jesi živa, ja jesam, pala sam niz vaše j stepenice! Kada on, zašto trčiš, ti nisi normalna, počeo vikati na mene, ja sam se tako šokirala da se nisam mogla ustati. ne znam jeli mi bilo gore što sam pala, ili što on tako viče, kao da meni nije gore sto puta. Nisam s njim progovorila riječ do bolnice, kada je doktorica rekla da je sve ok, samo da sam se udarila u leđa. Ni riječi podrške nisam dobila od njega. ne znam, ovo je dosad moje najveće razočaranje u njemu. Na kraju sam ja ispala kriva, kao da meni moja beba nije najvažnija. Eto drage mame, došlo mi je da se pokupim i odem.