Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 21:33:00
|
|
|
|
lee
|
cvrčak ja sam te sve razumjela,preživjeti čemo nekako.šaljem zagljaj. nellyca drži mi se.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 21:34:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure drzite mi se sve skupa,svi imamo ovakvih dana
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 21:46:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 21:51:52
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak nellyce ma šta je taj tvoj nesretnik napravio da te toliko rasp_dio?? ma pusti je, izduvala se, kako kaže, vidiš da se odjavila, bit će da pričaju sad joj ti muški.....stvarno su...stvarno!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 21:54:55
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: cvrčak nellyce ma šta je taj tvoj nesretnik napravio da te toliko rasp_dio?? ma pusti je, izduvala se, kako kaže, vidiš da se odjavila, bit će da pričaju sad joj ti muški.....stvarno su...stvarno! ...stvarno su svi isti...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 22:39:34
|
|
|
|
Wukovarka
|
Baš sam ljuta danas....užasno ljuta. Sama na sebe, jer sam se uopće dala nagovoriti da nakon one svađe ostanem u ovoj j... kući I na svekrvu jer je tako zatucana i zaostala glupača I na MM jer ne shvača pojam nervoznog djeteta koje mora spavati popodne i da se neke stavri mogu ostaviti za kasnije Uhhh....vjerojatno mi je takav dan, pa me svi živciraju. Ali zar jedna trudnica mora baš za svima čistiti i brisati svima guzicu...pa -ebem mu život kad ih je krava tako naučila..ne razumijem. Uhh...mogla bih do sutra pisati. Sad sam MM-u svašta rekla i ebala mu sve po spisku...otišo je u krevet pokunjen kao zec, jer zna da sam u pravu. Ja sad tu umirem od bolova u trbuhu, jer je ova dama naučila svoje mile ukučane da sve, ali baš sve čisti za njima...e pa večeras su vidjeli da to sa mnom ne ide tako. Grrrrrrr....treba mi neka žesta..podhitno
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 22:42:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
draga drzi se
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 22:43:18
|
|
|
|
anuska08
|
Wukovarka Za muške sam rekla mišljenje (da su kreteni), a za sveki Drž se!!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.2.2010 22:44:32
|
|
|
|
doktorica
|
Šaljem ti
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.2.2010 16:20:25
|
|
|
|
Wukovarka
|
I opet sam ljuuuuuuuuutaaaaaaaa I opet na svekrvu i opet sam glupa što se uopće petljam, a već znam da ne smijem dirati u kčerkicu i opet se trpam.... E sad je dosta...doljnji kat me ne zanima uopće, pa makar bilo prljavo kao u svinjcu..... I ja moram svašta vidjeti...e pa neču više
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.2.2010 16:33:50
|
|
|
|
lee
|
drži se,jojjj mogu misliti kako ti je.šaljem ti jedan veliki zagrljaj ,čuvaj se i ne brini.čuvaj bebu.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.2.2010 18:07:14
|
|
|
|
Ninaa
|
Draga drži se i neznam jel je to moguće ali kaj baš moraš ići dolje i živcirati se zbog toga ak je nepospremljeno? Napravi ono kaj možeš i posveti se sebi, Luciji, mm i bebici u bušici a ove ostavi na miru!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.2.2010 18:11:33
|
|
|
|
Domy
|
drž se draga i nemoj se živcirat..ja to po kratkom postupku sve pošaljem u pm i neka se misle...mi sa njegovima nepričamo..što su tražili to su dobili..neznam što se može desit da se pomirimo..
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.2.2010 18:16:10
|
|
|
|
anuska08
|
Starno se nemoj nervirati, to ti baš sad nije potrebno. Pošalji sve k vragu!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.2.2010 18:36:57
|
|
|
|
curice
|
nemoj se živcirati draga,nemoj radi sebe,a njih tko je
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.2.2010 18:43:15
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Draga drži se i neznam jel je to moguće ali kaj baš moraš ići dolje i živcirati se zbog toga ak je nepospremljeno? Napravi ono kaj možeš i posveti se sebi, Luciji, mm i bebici u bušici a ove ostavi na miru! A moram, jer mi još gore nemamo ni vodu niti kupatilo, a alergična sam na nered u kupatilu... Budem ja to sve pregrmila, sad će proljeće i napokon ćemo početi sređivati kat... Ne želim se svađati, jer mi je glupo pored nekoga prolaziti kao da smo stranci...ali ako baba pvak nastavi budem ju poslala u rodni kraj
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.2.2010 18:44:35
|
|
|
|
leilany
|
..nedaj se wuki.....znam da ti to svi govore...al brani svoje stavove i nedaj se provocirati...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.2.2010 16:36:29
|
|
|
|
osobno
|
mm....zna bit tako okrutan, bezobrazan i bezosjećajan da ga ni ne poznam...upropatio mi je subotu koja je baš bila lipo počela... i bolje da se drži podalje mene, jer i nije baš na popisu najomiljenijih osoba...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.2.2010 16:41:38
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: osobno mm....zna bit tako okrutan, bezobrazan i bezosjećajan da ga ni ne poznam...upropatio mi je subotu koja je baš bila lipo počela... i bolje da se drži podalje mene, jer i nije baš na popisu najomiljenijih osoba... osobno
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.2.2010 16:57:14
|
|
|
|
lee
|
osobno što je bilo? nedaj mi se.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.2.2010 18:20:42
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Osobno drži se
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 13.2.2010 18:37:02
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: osobno mm....zna bit tako okrutan, bezobrazan i bezosjećajan da ga ni ne poznam...upropatio mi je subotu koja je baš bila lipo počela... i bolje da se drži podalje mene, jer i nije baš na popisu najomiljenijih osoba... ma proči če to tebe draga..samo nemoj se živcirat..budi jača od toga..
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 13.2.2010 23:15:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.2.2010 12:57:52
|
|
|
|
Anoniman
|
osobno nadam se da je danas bolje, i ja sam se dan pre bas zalila na isto to, ponekad me toliko sokira svojim izjavama da ostanem paf i najaradije bih zadavila. i evo 3 dana posle toga, ja razmisljam o tome. sramota je to i da napisem ovde sta je rekao
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.2.2010 13:05:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
osobno je li izgladio stvar????
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!