Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 10:38:49
|
|
|
|
danery
|
a ja dajem svekrvi jer mi došla u vizitu (inače smo na katu a njoj teško popet se....)
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 14:36:28
|
|
|
|
leilany
|
....pohvalit cu svog tatu jer mi je kupio 4 paketa jagoda .....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 19:34:17
|
|
|
|
lee
|
ja sam jutros kudila muža sad ga moram hvaliti.odveo me do doktora čekao sa mnom,brinuo se o malenome danas isto..došao je pameti...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 19:36:06
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: lee ja sam jutros kudila muža sad ga moram hvaliti.odveo me do doktora čekao sa mnom,brinuo se o malenome danas isto..došao je pameti... lee sorry al to nije za pohvalit...pa to bi trebalo bit normalno....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 19:38:57
|
|
|
|
lee
|
trebalo bi draga moja..ali ponekad nije...sad sam postala oštra pa brojimmmm i grizem...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 19:41:11
|
|
|
|
majda
|
Ja moram pohvalit svog mm jer je danas čuvao Adriana dok sam ja otišla na frizuru.-Tako čivajući ga napravio je i ručak.-Pa ga je kasnije opet čuvao a ja sam išla svojoj mami na kafu,pa ga je on uspavao..I bebac još spava od 18 časova......Jadn ja kad se u neka doba noćas probudi........
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 19:43:55
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: lee trebalo bi draga moja..ali ponekad nije...sad sam postala oštra pa brojimmmm i grizem... rekla sam ti vec lee....nedaj se zajebavat....samo naprijed....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 19:46:52
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: lee trebalo bi draga moja..ali ponekad nije...sad sam postala oštra pa brojimmmm i grizem... rekla sam ti vec lee....nedaj se zajebavat....samo naprijed.... nedam se više, rekla sam mu danas da kad ozdravim krečem učiti i da če kad ne radi popodne čuvati alexa...jer hoču da više završim taj faks...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 19:49:29
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: lee IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: lee trebalo bi draga moja..ali ponekad nije...sad sam postala oštra pa brojimmmm i grizem... rekla sam ti vec lee....nedaj se zajebavat....samo naprijed.... nedam se više, rekla sam mu danas da kad ozdravim krečem učiti i da če kad ne radi popodne čuvati alexa...jer hoču da više završim taj faks... ajmoooo leeeee
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 19:50:12
|
|
|
|
lee
|
hvala hvala...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 7.3.2010 12:43:28
|
|
|
|
mala pcelica
|
e da i ja pohvalim svog muža... maja se jutros probudila u pola 8,ja kazem muzu izvoli ju presvuci,obući,daj joj malo caja i za sat joj daj da doruckuje...nije mi briga kako ces i sta ces i okrenem se na drugu stranu da spavam...... i tako sam ja spavala do podne,probudim se djete isto spava,sito,presvuceno,rucak mirise...ah milina!!!! sve je to odradio bez riječi
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 7.3.2010 12:44:51
|
|
|
|
BUMBIKA
|
O,pa svak čast i tebi i njemu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 7.3.2010 12:59:28
|
|
|
|
mala pcelica
|
zaboravila sam napisati jedinu losu stvar u tome svemu,a to je da sam se pokočila,jer neznam kad sam zadnji put toliko ležala
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 7.3.2010 21:59:15
|
|
|
|
Mishek
|
i ja moram pohvalit svog muža. Ne znam kak bi bilo da nije doma, sve radi - kuha, pere, pegla, čisti i ljubi svoje dvije cure
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 7.3.2010 22:01:23
|
|
|
|
leilany
|
pa kad vec sve hvalite muzeve... ja danas isla u kc kod braceka u bolnicu i mm je bio sam s malom.... odradio je to stoicki i muski
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 7.3.2010 22:04:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
a moram onda i ja svog,usisao cilu kucu,okupao decke i stavio ih spavati...je da sam sve rekla jedno 20 puta da napravi al je napravio
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 7.3.2010 22:05:59
|
|
|
|
anuska08
|
E, a onda ću i ja hvaliti mm!! Bio je dobar cijeli vikend, nije mi digao živac što mu je običaj!! Bravo za naše muževe!
< Poruku je uredio anuska08 -- 7.3.2010 22:06:18 >
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 8.3.2010 10:48:34
|
|
|
|
Puli
|
ja moram pohvaliti svoju kolegicu na poslu danas radi i moju smjenu-odmah mi je izašla u susret kad sam zvala da je cvijeta bolesna ja ću njoj vratiti dan kad joj bude trebalo
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 8.3.2010 10:52:36
|
|
|
|
curice
|
bravo za kolegicu
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 8.3.2010 10:58:03
|
|
|
|
ines
|
Baš lijepo od nje!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 8.3.2010 11:00:15
|
|
|
|
leilany
|
bravo za legicu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 8.3.2010 12:24:41
|
|
|
|
bomboncic02
|
Pohvalit ću svog muža koji mi je sinoć poklonio poklon bon u Wellnes & Spa centru Coner, za tretman Opi njega nogu, sve to povodom Današnjeg dana.. I još me vozio jutros na razgovor za posao.
|
|
[Obrisani korisnik] 8.3.2010 12:53:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 8.3.2010 13:10:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Bravo za Pulinu kolegicu i bombončićevog muža.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 8.3.2010 18:02:08
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Pohvalit ću svog muža koji mi je sinoć poklonio poklon bon u Wellnes & Spa centru Coner, za tretman Opi njega nogu, sve to povodom Današnjeg dana.. I još me vozio jutros na razgovor za posao.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!