|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: slonovi u staklariji
4.6.2010 19:00:58   
pako
Kod tebe stvarno nije dosadno.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 151
4.6.2010 19:19:12   
BUMBI
Ajme..nemogu vjerovati..umirem od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 152
4.6.2010 19:43:00   
boba125
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 153
11.6.2010 7:45:34   
danery
ah...user posted image

poslati mm u kuhinju po večeru pod debelim navodnicima = katastrofa u bilo kojem razmjeru...
što je još gore....SAM se ponudio da nešto napravi...i sav si je bio bitan user posted image

pa gdje ću siročetu oduzeti taj samodopadni osjećaj JA MUŠKARAC ULOVIO VEČERU...?

ugl....jutros se ustanem i nađem u sudoperu drvenu dasku na kojoj je rezao paradajz i zatim ju flitnuo u voduuuuuuuu...i tamo je stajala cijelu noooooooooć...i naravno,napila se ko spužva...

jutros je izgledala doslovno kao slovo U...sfrkana,iskrivljena i demolirana...
sad može služit kao klackalica za skočimiša ili tunel za njegov vlak na struju iz '77.....
a što je najbolje....ovo mu je opravdanje:OTKUD SAM JA ZNAO DA ĆE SE TO TAKO IZVINTAT?
(a ironija u svemu je da je po struci stolar...kao oni bi trebali znati nešto o svojstvima drva,ako se ne varam user posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i još bolje....ON NAMA MISLI PRAVITI ORMARE ZA GORE user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 154
11.6.2010 8:19:30   
MKata
Originalna si mi...užitak mi je čitati tvoje postove! user posted image

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 155
11.6.2010 8:23:18   
troubled
ovo je najzabavnija tema na rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 156
11.6.2010 8:25:13   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma muž je zakon ti stalno nešto...a i večeru ti je napravio....joj teticeuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 157
   [Obrisani korisnik]
11.6.2010 8:25:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MKata)
  Neposredna veza do poruke: 158
11.6.2010 8:30:35   
nemammaste
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 159
13.6.2010 8:04:17   
danery
jučer ujutro izašle ja i sveki na dvorište piti kavu...imamo 2 male mace,pa su se zaigrale u cvijeću i sve živo izlomile...
pa se sjetih jedne akcijske...

još nisam položila vozački,al bitno da je mene mm "naučio" voziti (ciglu na gas i juriš na prvi zid,a sad naprijed ili nazad,manje bitno user posted image user posted image user posted image )...i to na STOJADINU user posted image user posted image
i tako on mene jednog ljetnog dana,prije nekih 10 godina,nazove i pita mogu li otfurati stoleta u rikverc jer će doći kum pa da parkira svoj auto u dvorište...u hlad...
kak da ne! user posted image user posted image user posted image ja jedva dočekala i sva bitna ključ u ruke,nagurala mjenjač u poziciju čelom nazad i onu nesretnu ciglu na gas...
krenuo stole ko raketa...zid od bašče sve bliži u retrovizoru...sve pod kontrolom,kad odjednom neki lom,tresak,pocupkuje auto...
ugasim ja šklopociju,izađem van,a moja sveki urla pd smijeha...
naime...baba naša mila ostavila neki kaktus što je još od majke svoje naslijedila pelcer iz ''55 napol avlije...a ja lijepo baš to siroče zakačila zadnjom lijevom gumom,pričepila o zid susjedne kuće i vuci...tretman liposukcije za lonac i kaktus...pa je lonac sa forme ( ) došao  na formu )( user posted image user posted image user posted image
kakav glumičić,kakvi bakarači...
očopao se kaktus,pootpadale grančice i listovi,ostale samo batrljike...jao meni,mislim si,a baš neki dan baba komentirala kako je konačno procvao nakon 30  godina rasta (sreća pa je šogi imala pričest tih dana pa se slikala kraj babine dike i ponosa u cvatu...)
za spas situacije,odšlepala sveki ostatke i lonca i antrage u bašču da baba ne vidi...bris obje u kuću i zavjet tišine....kad eto babe za sat vremena i kaže...
jao ne znam šta ću...onaj kaktus je nekako nabrzinu propao...eto nema sat-dva kao je na dvorištu bio....eno ga nađoh u bašči,sav očopan...mora da ga je jadnog sunce opalilo... user posted image user posted image user posted image

nakon par dana promijenila baba priču...nije to do sunca....skontala je ona,to mora da je ona naša vražja user posted image izglocala ili su user posted image user posted image user posted image po njemu đipale pa ga demolirale...

ni dan danas mračna tajna propasti kaktusa iz''55 nije došla do babe...a nadam se da ni neće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 13.6.2010 8:06:19 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 160
13.6.2010 8:11:00   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 161
15.6.2010 10:43:55   
ivkica333
isuseeeee, ove priče se sjećam hahahahaha ko danas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 162
15.6.2010 11:21:53   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jadna baba živi u neznanju user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 163
20.6.2010 7:38:25   
danery
jučer smo bili kod mojih brati trešnje...
pa me tata sjetio jedne voćne iz mladih dana...

tata je radio kao vozač i često ga nije bilo kod kuće...ali kad bi se vratio s puta,donosio bi meni i bratu kojekakva čudesa koja su dana s normalna,al onda su bila pojam u rangu suhog zlata...

tako jednom donio veeeeeeeeeeeeeeeliki grozd banana,ne ovak kak mi kupimo po 5-6 komada u grozdu,nego onako ubrano sa stabla,kao na egzotičnim tržnicama...

ja sam uvijek imala običaj što dobijem podijeliti sa drugom djecom,pa sam i te banane zgrabila i odvukla van u rukama koliko sam kao 5-godišnja klinka mogla...

i razderala se ja sva bitna po ulici DJEEEECOOOOOOOOOOOOOOOOOO BANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image

a pošto je nas djece bilo oko 20 u ulici,čitava četa gaćana i musavaca sletjela se na mene...ma klinac na mene,banane,ljudi,eeeeeeeeeeej...user posted image user posted image user posted image

tata jadan sav user posted image user posted image user posted image eeeeeeeej,pa šta radiš?? (u smislu ajme ludo dijete,ja jedva kupio vama da imate,a ti dijeliš okolouser posted image )

a ja user posted image ...OPROSTI TATA... i okrenem se i gas onak mala u kuću PO TACNU (ja sam to tatino shvatila kao komentar na moj propust kao domaćice banana partyja-kako goste mogu posluživati iz ruku ??? user posted image user posted image )

i stavim banane na tacnu,kažem ETO,SAD JE DOBRO,i opet u dreku:

DJECOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,BANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 164
20.6.2010 8:01:50   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 165
20.6.2010 8:40:14   
nemammaste
Bilo bi lijepo živjeti u tvom susjedstvu user posted image user posted image  

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 166
23.6.2010 15:40:36   
danery
opet moji noćni doživljaji...

dakle spavamo ja i mm svatko na svom teritoriju,on se raskrečio kao žaba na krevetu,a ja se skupila na kutnoj-na mjere 2,20x1,80 , ja se nađem sklupčati kao jež...user posted image user posted image user posted image
i spavamo mi tako,i ja kroz san čujem gdje izbor života moga piiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,turpijaaaaaaa,rondaaaaa,sve u 16...
i kroz taj san ja i dalje sanjam (haha,pazi ovo! genijalno...user posted image ) da ga zovem i pokušavam mu reći da prestane hrkati...i nakon nekog vremena čujem sebe u tom polusnu kako vičem...

EJ,LEO,DE...LEOOOO!PRESTANI HRKATI...

al moj leo se ne zove leo,nego slično,,,malo duže...al na L...
a ja i dalje,pošto leo ne tepe ni 5%,tulim kao tuljan...

EEEEEEEJ,TI LEO,EEEJ...DE NE HRČI,JBT,KAKO SE ZOVEŠ....EEEEEEJ...user posted image user posted image user posted image

i na kraju na jedvite jade domislim se imena mog zakonskog i urliknem iz petnih žila user posted image PRESTAN' HRKAT,L......!!

joj sreća pa se nije probudio i pitao a koji te leo crni spopao,s kim se ti to svađaš...
meni je bome tako došlo kad sam skužila što zapravo govorim...

....mini gospa....

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 167
23.6.2010 15:42:25   
osobno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, stavljam te na tron uz cvrle...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 168
3.7.2010 8:44:41   
danery
popravlja deda tačke...kolica,kak li već kažete...

pukla guma-stara,prastara,već u krpicama visi sa točka,ali NE!to još valja...
veli mm pa deda,daj kupi novu gumu...
AJDE MALI ŠTA TI ZNAŠ,MENE JE OTAC UČIO NA ŠTAP SPOJITI 2 NUTARNJE GUME OD BICIKLA JOŠ '45.,ONDA SE SVAŠTA ZNALO user posted image user posted image user posted image ...A NE SAD-KUPI NOVO...TUTANJ! user posted image -otpravi deda pile babino i nastavi po svome...
pile slegne ramenima,odgega se....a deda razmontirao tačke,točak,gumu,pokrpao i sastavio nazad...došlo vrijeme za provjeru kvalitete...
uhvatio deda gumu,pumpa pred garažom....guma sve veća i veća...već puca po šavovima,a deda i dalje filuje...

kad najednom....usred jutarnje tišine...user posted image user posted image user posted image BUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMM!

tresak,prasak,explozija,prozori se tresu,user posted image user posted image user posted image se razbježale,mi u kući user posted image user posted image user posted image user posted image ....
a vani...prizor iz terminatora...kad je stigla naša ekipa za očevid-naravno,predvođena babom-imali smo što i za vidjeti...

deda sjedi uz vrata garaže sav garav...koljeno mu oderano,hlače poderane...pumpa odletila u bašču i visi sa plota,a ostatak takči,kolica,jelte,na drugoj strani dvorišta viri iz hrpe pijeska...
a gumi i točku ni traga ni glasa...
naravno...deda gumu prepumpao,ona explodirala onakva traljava,explozija ju otkinula sa kolica i katapultirala dedu u vrata,a felgu s krpama gume preko u dvorište drugog susjeda...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idući dan zove susjed dedu na rakiju-stari pajdaši....deda savvizubijan veli dođi ti k meni,noga me boli...dolazi susjed,pijuckaju oni šljivomicin na dvorištu,kad veli čiča dedi...
JOJ KOMŠIJA,KAKVE GAMADI IMA TU OKO NAS.....MA ZAMISLI,NEKI MI BIVOL JUČER UJUTRO UBACIO U DVORIŠTE NEKU FELGU,GUMU,ŠTA LI....??user posted image user posted image
PA NIJE MOJE DVORIŠTE SMETLIŠTE...E DA MI JE UHVATIT TOG MAJMUNA,BI ME I VIDIO I ČUO user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 169
3.7.2010 8:55:07   
pincirotvajler
user posted image user posted image
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 170
3.7.2010 8:57:08   
Puli
user posted image user posted image user posted image
e jesi me nasmijala
user posted image user posted image user posted image

a da ti ovo sve pretočiš u knjigu
prodavalo bi se bolje od čokosičineuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 171
3.7.2010 9:56:11   
tikica_69
hebes vlatku pokos i njenu beletristiku dok postoji danery user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 172
3.7.2010 9:57:28   
danery
kakva beletristika kad ima babatristike...i dedatristike...
user posted image user posted image user posted image user posted image naši baba i deda user posted image user posted image user posted image user posted image  

....mini gospa....

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 173
3.7.2010 10:09:40   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 174
   [Obrisani korisnik]
3.7.2010 10:36:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!