Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:30:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo vama dvjema dorucak i dobro jutro vam samo da vas pozdravim i nahranim i gibam se dalje
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:33:01
|
|
|
|
anonno17
|
u fino fino ti to izglkeda hvala na doručku. a kuda gibaš? nećeš se s nama druŽiti ha?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:35:37
|
|
|
|
ZVRK
|
danery moj još uvjek spava a što se tiće doručka tvogaaaaaaa......za moj guš ima puno povrča.ono nam smeta ali jogurt i sendvič........mmmmmmmmmmmm eto još kavica za pridošlice
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:38:30
|
|
|
|
danery
|
a gdje su svi,još hrču? čovječe,morat ću produžit spavanje do 10 sati,možda onda uletim u gužvu
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:38:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: anonno17 u fino fino ti to izglkeda hvala na doručku. a kuda gibaš? nećeš se s nama druŽiti ha? ma odoh buditi ove moje dvije stuhe pa da se gibamo na more inace bih najradije sa vama bila evo za najdrazu trudnicu na raji nesto slatko kada joj ne prija povrce pozdravcic i budite dobre koliko to mozete biti sa obzirom da ste babe
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:38:59
|
|
|
|
anonno17
|
Zvrk ti si jako vrijedna već i kruh stavila peći, jel ti to tako svaki dan?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:44:24
|
|
|
|
mani
|
anno znam kako ti je..i moja se nasisava,nekad manje nekad više...a sad 11.7 će 10mj.uf...još spava s nama u krevetu.muž priljepljen za zid,ja visim s kreveta a mala u vodoravnom položaju izmedju nas...ko kraljica.pa se ti naspavaj.
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:45:12
|
|
|
|
ZVRK
|
call hvala ti štaćeš kada trudnjače imaju ''opravdaNJE''za nejedenje ili jedenje nekakve hrane. pusa curi i bučni guzu i za nas anonno-većinom da .pećem svaki dan jer imam radnike na marendi pa mi je isplatljivije a i uhodana sam već za pećenje jer pečem poreko 2godine več. dolaziš na topli kruheeeeeek?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:50:03
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: mani anno znam kako ti je..i moja se nasisava,nekad manje nekad više...a sad 11.7 će 10mj.uf...još spava s nama u krevetu.muž priljepljen za zid,ja visim s kreveta a mala u vodoravnom položaju izmedju nas...ko kraljica.pa se ti naspavaj. krasno je vama za spavanje.... a ja jučer sva nadobudna smontirala famoznu kolijevku i zaljuljala da vidim koliko će se dugo sama ljuljati...nakon 5 min mi dojadilo čekati da stane ak bude htjela u njoj biti,blago si ga meni
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:50:44
|
|
|
|
anonno17
|
o da najradije bi ali evo pidizali se moji pa navratim kasnije. o nešto radite? i ja ti imam stalno neke majstore ali nismo pogodili gablec s njima tako da imasamo kavicu skuham i to je to. sad ih nemam trenutno.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:53:36
|
|
|
|
ZVRK
|
ne neradimo imamo fifmu sa 3radnika +moj muž i ja njima kuham svaki dan za onoga tko je doma dany a kako si ti to zaljuljala da se toliko ljulja bude striper dobio morsku bolest
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:01:34
|
|
|
|
anonno17
|
ja vas pozdravljam idem na čišćenje i doručak raditi ovima mojima malim gladušima.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:02:46
|
|
|
|
ZVRK
|
pozdrav draga. moj još ćori a kruhioć će mu se taman ohladiti. pusa
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:03:33
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK dany a kako si ti to zaljuljala da se toliko ljulja bude striper dobio morsku bolest ma ženo i ja sam ostala ima neke metalne kukice i obruče na kojima visi,pa se jako malo treba dirnut da se ljulja... ušao mm a ja ko tuka sjedim i gledam u zipku....veli on ajme je ti zabavno...kažem ja pa da,već 5 min čekam da stane i nikako....dobro je to,neću morat stalno ja ljuljati i mm kaže super,dobro je izbalansirana,zato se tak dugo ljulja
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:05:46
|
|
|
|
ZVRK
|
samo da se ne navuče na ljuljanje puno da nebude u krevetiću onda frke
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:06:44
|
|
|
|
danery
|
e p aimene to frka,ja ju nisam htjela al eto...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:23:29
|
|
|
|
ZVRK
|
bude se navikla ne šta mamo ponudi i odedi eto moj hahar se sada probuudiooooo tako da ću vjerovatno brzo nestati
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:25:28
|
|
|
|
mariola
|
Jutro trudnice moje,kako ste,kako bebice?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:27:39
|
|
|
|
danery
|
neeeeeeee.....sad sam se sjetila,paima onaj blokator nema ljuljanja do besvijesti...ja ću to ko u lunaparku-jedna runda,jedna bunda dodatne vožnje se plaćaju
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:30:13
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery neeeeeeee.....sad sam se sjetila,paima onaj blokator [image] plavušo moja sada odlazimmmmm pusa svima
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 9:33:06
|
|
|
|
danery
|
baaaaaaaaaj
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 11:22:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima koga? Ima li neka žestica za sve žene na raji kojima kasni?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 11:40:03
|
|
|
|
danery
|
kejt pa šta se događa? jel to prinova na vidiku?
< Poruku je uredio danery -- 8.7.2010 11:41:19 >
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 11:44:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: danery kejt pa šta se događa? jel to prinova na vidiku? Nadam se da nije. jesi bila na temi moja nedoumica? Na raji vlada epidemija mengača koje kasne!
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 11:48:19
|
|
|
|
pako
|
heeej ! došla sam maznut nekaj kratko da se smirim kaj se nudi?
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!