Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:03:21
|
|
|
|
BUMBI
|
Super Ja ću mu nočas ako opet bude imao visoku dati Dalsy,pa ćemo vidjeti,a sad mu još i sirup moram podvaliti dok spava s čajem
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:04:41
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: danery aaaaaaaaaaa....hmmm...ne znam,svašta je moguće....samo znam da je sinoć oko 9 friz bio krcat,a ujutro se 2 srednje police ispraznile misteriozno... ti nemaš vrtne patuljku, nego frižiderne...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:06:26
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:06:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer cuba,kako si?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:07:56
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: danery aaaaaaaaaaa....hmmm...ne znam,svašta je moguće....samo znam da je sinoć oko 9 friz bio krcat,a ujutro se 2 srednje police ispraznile misteriozno... ti nemaš vrtne patuljku, nego frižiderne... neneneneeee,imam FRIŽIŽDERNE PATULJKE
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:08:28
|
|
|
|
danery
|
večer cuba,jesi nam stigla
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:11:33
|
|
|
|
danery
|
ode? već? pusa kati a tebi lkn
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:11:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde Ln,al nisi baš nešta dugo ni bila
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:12:36
|
|
|
|
osobno
|
e pa to sam i mislila..patuljke... nego mi biže prsti kako radim sto stvari odjedanput..
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:13:10
|
|
|
|
danery
|
oslijepio ju novi konobar,ostala žena bez teksta
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:13:24
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Večer cuba,kako si? Ćao Bumbi! danas zbilja nikako mm javio da ne zna kad će kući, nema smjenu.... za pop__ a trebao doći za 2 dana....usto je R nemooooguć, samo žuga, cendra, plače, biće novi zubić ide....čak san i red bull popila danas da ne padnem s nogu od umora... eto malo se izjadala, sorry ja odužila... jesi ti dobro, kako je D danas?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:13:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Domy gdje si već nestala????
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:14:30
|
|
|
|
danery
|
ajme ti po sistemu sarma za ručak,a ti grabiš kupus,a gledaš meso
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:14:55
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj baš mi je žao,a baš am htjela reći kako češ još malo biti s nama jer ti tm dolazi Žao mi je zbog r,nadam se da će ga brzo proć i da će sutra biti ok,jel ti sad spava? Ja sam dobro,a D još ima temp
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:21:34
|
|
|
|
cuba
|
Je spava al se zadnjih dana stalno budi, okreće po krevetiću, nikako da se namisti i utvrdi, ispadne mu dudica pa ja više dežuram kraj krevetića nego spavam...a valjda će brzo proći... danas nije oka sklopio cili dan...baš mi ga je žaj jel vidim da se muči... Jeste bili u doktorice za D? Od čega mu temp?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:23:37
|
|
|
|
danery
|
cure uživajte....mene spopao neki komarac,već me 2x ujeo za tur odoh pod tuš i u krpe dok nije pozvao pojačanje... lkn
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:24:25
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,kako je samo izdržao cijel dan budan? Bili smo,nezna od čega temp i grlo mu je crveno..idem mu probati dati sirup
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:28:17
|
|
|
|
tikica_69
|
Eto mene....dajte mi jesti...bilo sto i puno toga
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:30:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Ništa od toga da još popije,nije žedan ,ali mi se čini da više nije vruć,sav se preznojio Danery laku noć,i ja ču još malo pod tuš Tiki bok,jel gotovo s poslom za danas? Pa šta je bilo,teško ti ide ova dijeta?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:31:00
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa imam vise kila nego jucer
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:32:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma daj,nemoj se opterećivati s time,ako misliš da nemožeš to izdržati,odustani Vidiš kako sam ja brzo od svega odustala i maloprije se ubila od kulena
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:35:38
|
|
|
|
tikica_69
|
Necu odustati. Krepat cu od gladi ak treba, ali necu odustati. Idem, uzasno sam nervozna od gladi pa nisam neki sugovornik
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:36:34
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pa imam vise kila nego jucer Ćao tikice! Ma možda je od tekućine?? Zna ti i meni tako bit i do 3kg više
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:39:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde Tiki možeš ti to,drži se
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!