Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:35:29
|
|
|
|
danery
|
viš da je gladna,trenutno garant pljačka friz uh....sinoć sam onak pospana oko ponoći išla dolje po sok i vidim svjetlo,vrata friza otvorena,a neko veeeeeeeeeeejiko dupence viri van....a ono moja sveki mljacka i papa kolače što su ostali jbt nije ih ni van izvadila,nego onak drito iz ledare....
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:35:41
|
|
|
|
osobno
|
yo hablo espanol tambien, si necesitas algo, porfabor avizar me...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:36:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Danery pa ti šokove sa sveki imaš i preko noći Ivkica bok.kako si?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:37:21
|
|
|
|
danery
|
ay caramba....ya ti un poco kontam espanjol,al ne scribo bueno vidi se iz priloženog,ha?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:40:18
|
|
|
|
danery
|
a kak da ne.....još je ovdje onak pristojna....trebate vidjet kad po dvorištu u bijeloj spavaljki vilenjači,hladi se od napada hormona...kad takva iz mraka izbaulja,ajme majko...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:42:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,ja ću se ubiti Ovo je kao u filmovima A šta ti po mraku radiš u dvorištu,s njom malo šetaš?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:44:03
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,a možda će biti bezbolno,nadam se
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:44:07
|
|
|
|
danery
|
ivkice sad bi krečila kad sam se u birtijaške vode bacila? a gdje si bila kad je trebalo konobare tražit? eno tiks poslala 2,pa se međusobno pogrliše sve u 16... a ovaj novi današnji,hm....taj je neki gologuzović... koliko sam uspjela vidjet... ak ga netko hapi za tur,još će nas i tužit...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:44:50
|
|
|
|
danery
|
ma bacam satove u kantu i tako...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:47:20
|
|
|
|
Domy
|
večer cure vidim da je veselo..bumbi pa kako si mi ti
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:47:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Ljudi moji ja sam se ubila od kulena
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:48:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Domy ženo pa di si ti,baš mi fališ Ja sam ok,samo mi D ,malo nešta bolestan,ali proći će.Kako si ti?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:49:44
|
|
|
|
osobno
|
Ja sam bila kod moje suegrite..pa me evo k vama...opet..pa ću ić stavit robu na sušilo... i tako...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:52:54
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Hej Domy ženo pa di si ti,baš mi fališ Ja sam ok,samo mi D ,malo nešta bolestan,ali proći će.Kako si ti? ma komp mi bio u kvaru.a star je kao grčka za sad smo svi dobro i moj domy je 5 dana kurio 40 temperaturu kao došla tako mu je samo i prošlo ..a tvoj dino što mu je ?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:54:22
|
|
|
|
danery
|
jaooooooooooo onoga sam se morala dooooooobro prisjetiti.....bome može
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:55:24
|
|
|
|
osobno
|
Šta je viroza neka u điru? Nadam se da će D uskoro bit bolje, srce drago...
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:56:55
|
|
|
|
osobno
|
Danery, da nisi ti moje veliko dupe sinoć vidila u svom fridgu? Naime, imam rupu u pamćenju, totalni blank space između 23 i 6 , pa nemam pojma di sam sve bila...
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:57:22
|
|
|
|
BUMBI
|
moj domy je 5 dana kurio 40 temperaturu kao došla tako mu je samo i prošlo ..a tvoj dino što mu je ? Ma da,i kako si mu skidala? Pogledaj malo tamo na temi "čepići",sve sam napisala,ali ukratko ima i on tem i malo mu je grlo crveno Vidila sam da si malo naišla,ali baš mi fališ...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 20:57:53
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: osobno Šta je viroza neka u điru? Nadam se da će D uskoro bit bolje, srce drago... moj domy je samo imao visoku temperaturu sa nikakovim drugim simptomima i samo smo snižavali temperaturu..
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:02:03
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI moj domy je 5 dana kurio 40 temperaturu kao došla tako mu je samo i prošlo ..a tvoj dino što mu je ? Ma da,i kako si mu skidala? Pogledaj malo tamo na temi "čepići",sve sam napisala,ali ukratko ima i on tem i malo mu je grlo crveno Vidila sam da si malo naišla,ali baš mi fališ... temperaturu dva dana skidala sa čepičim i tuširanjem a poslije dalsy sirup... e sad ču biti malo češče sa vama sve dok ovo čudo skroz ne kihne..
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:02:26
|
|
|
|
danery
|
aaaaaaaaaaa....hmmm...ne znam,svašta je moguće....samo znam da je sinoć oko 9 friz bio krcat,a ujutro se 2 srednje police ispraznile misteriozno...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!