Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:40:15
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pa imam vise kila nego jucer Tiki, ja popodne znam imat i do dva kg više, a sve zato jer pijem ko smuk...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 21:52:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Ode i ja,,,LN
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:03:41
|
|
|
|
curice
|
evo me nazad napokon su sve tri legle
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:11:36
|
|
|
|
cuba
|
Večer curice kako noga?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:18:36
|
|
|
|
curice
|
ma izluđuje me pomalo bila kontrola,dr kaže da je još puno natečena,naredio mi da uzmem jednu štaku da mi pomogne kod oslanjanja na nogu poslao me fizijatru,ovaj proslijedio fizioterapeutu,ovaj kolegici u drugoj smjeni jer nije bilo mjesta kod njega uglavnom svako jutro idem na laser,magnet,struju i masažu kod fizioterapeuta čini mi se da je nakon tri dana vježbi puno bolje
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:19:57
|
|
|
|
anonno17
|
večer curke evo moj jedan zaspao a drugi gleda još crtiće spavao popodne pa sad ne može a muž upravo si peče jaja, a ja malo da s vama pričam, na večer nikada ne mogu jel sam morala učiti a sad više ne moram. kaj se kod vas radi
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:23:29
|
|
|
|
cuba
|
Večer anonno! Sad guštaj na raji , mozak na pašu Curice meni su ti te terapije isto bile odlične. Išla sam 2tjedna i super se noga oporavila iako u take nisan mogla još 4 mj al to je zanemarivo. Samo tu nogu i danas na promjenu vremena itekako osjećam znam da je tlaka al baš moraš mirovati da bi bilo efekta...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:26:07
|
|
|
|
curice
|
vidim da to moram odmirovati,jer samo malo stajanja me košta velike natečenosti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:27:55
|
|
|
|
anonno17
|
a evo već me tjeraju joj pa nemam slobodno ni na večer, tako da ubrzo moram gibati sa malim na spavanac.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:33:08
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: curice vidim da to moram odmirovati,jer samo malo stajanja me košta velike natečenosti Mi smo stan uređivali točno u periodu kad mi je noga završila u gipsu pa san skakutala od sobe do wc-a na jednoj nozi po pločicama koje su bile označene sa strelicama (jer su svježe bile postavljene) pa da ih ne polomim ...joj išla san ja i na kavu sa gipsom, svugdi umisto da sam mirovala pa ti iz iskustva govorim
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:42:26
|
|
|
|
cuba
|
Cure idem i ja LN svima želim...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:43:06
|
|
|
|
curice
|
idem i ja, ln svima
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:43:14
|
|
|
|
anonno17
|
ma bit će to u redu samo i h slušaj i miruj, a terapije će pomoći, možda će ti se i od njih malo pogoršati kao da jače boli a ope za par dana će ti biti bolje sigurno i tako će ostati. To može biti reakcija na terapiju a i ne mora. Samo miruj i uživaj.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 22:48:56
|
|
|
|
anonno17
|
ajd laku noć idem i ja
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 7:52:49
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro jutroooooo eto mene i pa možda nekoga i prizovem na čakulu. moj zvrkić spava pa da iskoristim ''slobodu''za komp i VAS
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 7:54:08
|
|
|
|
anonno17
|
dobro jutro a ja mislila da sam se prva ustala ali ima još ranoranioca. moji isto spavaju pa u miru konačno pijem ness! Kako si Zvrk? Šta se radi?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 7:58:06
|
|
|
|
mani
|
jutro curke...
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 7:59:43
|
|
|
|
mani
|
cure kako stavite slike u birc?ja svaki put kad probam stavi mi samo prečac a ne sliku...idete na copy pa paste ili šta?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:00:26
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: anonno17 dobro jutro a ja mislila da sam se prva ustala ali ima još ranoranioca. moji isto spavaju pa u miru konačno pijem ness! Kako si Zvrk? Šta se radi? kod mene klasika-priprema kruha i marende a kasnije trebam neke kolače raditi jer mi se prvi susjed ženi tako da neću imati vremena. tu je super hladnije jutros da je lijepo biti vani. uživala sam piti kavicu sa dečkima ispred radione. znači i kod tebe kikači spavaju. do kada obično? mani link nemogu otvoriti-dobro jutro
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:05:26
|
|
|
|
anonno17
|
ma veliki mi obično spava do pola 10, nekad i duže , a manji kako kada kak si naciki, evo sad je cikio pa možda i on do 9. Joj ja jedva čekam više da odem na more, kako je lijepo jutro tamo , baš ti zavidim, daj malo puhni tog lijepog zraka. E šta se tiče tih slikica ja isto ne mogu nikako zalijepiti već sam i smanjivala slike i u exploreru probala, i ništa, na poruci mi slika kad je objavim samo one šifre, i ja odustala, a tu i tamo sam nekom znala na forumu uzeti pa prekopirati, evo priznam šta ćeš tko prizna pola mu se nadoda.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:12:48
|
|
|
|
ZVRK
|
za slikice sam jedno vrijeme mogla i onda je samo od sebe prestalo zašto neznam ali od onda se žicam da drugi ponude nešto ''za jesti i piti''
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:20:55
|
|
|
|
mani
|
onda ništa,i ja se grebem od sada...
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:25:49
|
|
|
|
ZVRK
|
ipak je recesija eto moj kruhek stavljen u rernu na pećenje mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jedva čekam
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:28:01
|
|
|
|
danery
|
jutro....evo i mene na kofiiiiiiiii jeste gladne? e sad bi vam priflasterisala slikicu mog doručka,ali ni meni neće... pa ajmo verbalno:sendviči,svježa paprika,paradajz,jogurt...njam jeste se naspavale? gdje je podmladak?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 8.7.2010 8:29:59
|
|
|
|
anonno17
|
eto moj se mlađi probudio ukaka se a ja za doručak ness iništa više, hm nije privlačno? A nisam se naspavala kako bi kao ovaj mali cica po cijele noći. Uf kad ću spavati kako to izgleda?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!