|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   rad vani
4.8.2010 12:18:46   
natalijax
Pitali su mene i mm,brat i šogorica dal bi došli živit u austriju,Nisam ni znala da to uopče postoji,svake godine primaju po 2000 ljudi,znaći dobiješ vizu od njih,neznam na koliko godina,moram sve dobro preispitat,Dal bi vi išli da imate mogučnost otići
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: rad vani
4.8.2010 12:19:29   
Zvonki
Da

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
4.8.2010 12:22:19   
natalijax
ako bog da idemo na godinu,definitivno smo za tu opcijuuser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
4.8.2010 12:22:28   
Anoniman
DAAAA!!!
Jedino u Austriju bi išla, to je blizu!

Pazi, to ti je možda Australija! To potpisuješ da ideš doživotno, oni tamo naseljavaju područja koja nisu naseljena, za to sam i ja čula.

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 4
4.8.2010 12:24:54   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: natalijax

Pitali su mene i mm,brat i šogorica dal bi došli živit u austriju,Nisam ni znala da to uopče postoji,svake godine primaju po 2000 ljudi,znaći dobiješ vizu od njih,neznam na koliko godina,moram sve dobro preispitat,Dal bi vi išli da imate mogučnost otići
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta cekas???????????? bjez iz ove drzave ja ode za  italiju bas zato jer mi dojadilo sve u ovo jdrzavi a najvise zbog onih na vlasti ,nezelim ih gledat niti cutiuser posted image

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 5
4.8.2010 12:25:34   
natalijax
IZVORNA PORUKA: Mariachi

DAAAA!!!

Pazi, to ti je možda Australija! To potpisuješ da ideš doživotno, oni tamo naseljavaju područja koja nisu naseljena, za to sam i ja čula.
di su zmije i gamad neidemuser posted image user posted image joj pa nebi me valjda brat i šogi zahebali,danas ce doć kod mene pa ču sve preispitat

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
4.8.2010 12:26:19   
adryosijek
odes tamo zaradis mirovinu i pod stare dane se vratis i tu uzivas predobru mirovinu ,ufff i ja bi dobru mirovinu jednog danauser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 7
4.8.2010 12:27:26   
njanja
nema šanse...imamo u Rijeci stan, posao, Janov vrtić, sve što smo godinama sami stvarali i ne bi to za ništa (osim većeg stana u budućnosti) mijenjala

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 8
4.8.2010 12:28:04   
pincirotvajler
svi bi išli nato? ti, tm i mali?user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 9
4.8.2010 12:28:08   
tiny
sutra bi otisla

mjenjam potpis....

Neposredna veza do poruke: 10
4.8.2010 12:29:35   
njanja

DAAAA!!!

a šta to znači da je blizu?onaj tko se odluči otići van, po meni je svejedno gdje ode....od mm-a sestrična živi u švicarskoj na 8 h od Rijeke i dođe jednako često ili rijetko u Hrvatsku (doma) kao i moja amerikanka koja je na pola svijeta od Hrvatske... ja se ne bi ni u ZG preselila koji je blizu RI na 1 h vožnje....kilometraža ništa ne znači kada si daleko od doma...

-Tagore-

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
4.8.2010 12:30:40   
natalijax
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

svi bi išli nato? ti, tm i mali?user posted image
naravno bez malog nigdje,Ako nam se ukaže prilika da,jer opet ovisi što i oni traže,Al dal veze kod njih funkcioniraju neznam

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 12
4.8.2010 12:35:43   
Anoniman
njanja, naravno da je to velika odluka i nije se lako odlučiti, ali ako će biti bolje - odmah bi otišla. jezik se nauči, na bolje se lakše priviknut nego na ovu sirotinju...
nato, nemoj čekat, ako imaš priliku idi sad, jer kad ti mali naraste i bude trebao u školu već će znat jezik!
nama je već sad - skoro pa kasno. ali da mi netko ponudi tamo posao i mm, i da znam da će nam bit bolje, išli bi i mi.

Neposredna veza do poruke: 13
4.8.2010 12:38:18   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: natalijax

ako bog da idemo na godinu,definitivno smo za tu opcijuuser posted image
nato samo naprid...NEKA VAM I BOG POMOGNE...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14
4.8.2010 12:40:03   
bomboncic02
Išla bih bez pogovora..pogotovo u Austriju, to mi je jedna od ljepših zemalja.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
4.8.2010 12:40:29   
natalijax
muž nebi radio jel nemože ,kad je u mirovini,nisam ni ja mislila ići al kad zbilja gledaš koja je danas situacija jednostavno se odlučiš i ideš,A danas smo po...zdili zbog skinutih 400kn poreza,mislim nije to samo nama, svima je skinuto na plaće i mirovineuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
4.8.2010 12:41:42   
Bebys
ma nato u hr..nece biti dobro živiti....u skoroj budućnosti...ako možete sam naprijed...sretno

Neposredna veza do poruke: 17
4.8.2010 12:42:32   
njanja

njanja, naravno da je to velika odluka i nije se lako odlučiti, ali ako će biti bolje - odmah bi otišla. jezik se nauči, na bolje se lakše priviknut nego na ovu sirotinju...

a tko će ti samo tako ponudit nešto bolje tamo???znaš koliko se moja amerikanka morala godina pomučiti da bi njoj tamo bilo sada bolje nego ovdije-sigurno nije došla na gotovo i onda se trudila godinama...s druge strane, naši švicarci, zarađuju za naše uvijete tamo jako puno, a opet sve potroše na život kao ii mi jer su kod njih i stanarine veće i troškovi života i sve, a tamo su, nažalost, još uvijek građani 2. reda...ne treba se gledati inozemstvo ružičastim naočalama, ja čvrsto vjerujem da si moramo ovdje napravit dobro i dati sve od sebe da nam tu bude najbolje što možemo, a odlazak vani doslovno smao opravdavam: trbuhom za kruhom ili nekim mladenačkim ciljevima (npr kao što je imala moja amerikanka) 

-Tagore-

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
4.8.2010 12:43:06   
Anoniman
na koju foru se dobiju te dozvole, samo preko rodbine ili?

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 19
4.8.2010 12:47:24   
Bebys
njanja slazem se s tobom...nije RUZICASTO...ali je bolje nego u hr...vjeruj mi...i ima se love i za ici ...a kakva je djeci perspektiva u hr...koji faks da se zavrsi da bude dobro za posao...NIJEDAN...ako se i pomucis ispocetka ...oni koji odu....djeci bude super...u to sam sigurna...a i sta nama fali...evo npr...ja sam dosla na gotovo ali moj suprug..nije...dosao je tu nije znao ni jezika ni nista...pa je sve naucio...za par godina radio...drzava mu pomogla...i toje to ...A KAKO HR. POMAZE...MISLIM JA SVOJU DRZAVU VOLIM I TO JAKO...ALI OD LJUBAVI SE NE ZIVI...U HR POGOTOVO...UVIJEK DOMA STIGNEM...jer je to korak nazad NAPRIJED JE TESKO ICI...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20
4.8.2010 12:48:33   
natalijax
IZVORNA PORUKA: njanja

a tko će ti samo tako ponudit nešto bolje tamo???znaš koliko se moja amerikanka morala godina pomučiti da bi njoj tamo bilo sada bolje nego ovdije-sigurno nije došla na gotovo i onda se trudila godinama...s druge strane, naši švicarci, zarađuju za naše uvijete tamo jako puno, a opet sve potroše na život kao ii mi jer su kod njih i stanarine veće i troškovi života i sve, a tamo su, nažalost, još uvijek građani 2. reda...ne treba se gledati inozemstvo ružičastim naočalama, ja čvrsto vjerujem da si moramo ovdje napravit dobro i dati sve od sebe da nam tu bude najbolje što možemo, a odlazak vani doslovno smao opravdavam: trbuhom za kruhom ili nekim mladenačkim ciljevima (npr kao što je imala moja amerikanka) 
Ja tebe potpuno razumijem ,Nije nikom lako otići,nije ni meni pravo što moj buraz crnći tamo i što ga gledam tužnog što je sav u nostalgiji,Al eto došao je prije par dana izvalio 35 tišuća kuna za krov,opet kupuje auto za keš,to im je drugi,Jest da je standard drugčiji,al kad malo zbrojim što oni sve potroše nit im je bolje nit im je gore neg nama,Možda bolje,Ida vam sam kažem da tamo nemaju 13 plaća nego 14

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 21
4.8.2010 12:49:21   
Bebys
ja sam u hr radila ....i imala sto ono kazu sigurnu placu...drzavnu a kolika je bila...2500kn STA S TIME MOGU nista...user posted image
a ovdje je stanarina skupa...ali zivi se sto puta bolje...nasi ljudi rade vani i vracaju se svi doma...kuci kada odu u mirovinu...a vidi sta rade ovi sa umirovljenicima....TO JE SRAMOTA...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 22
4.8.2010 12:49:54   
ama
Ja prvi put cujem to da postoji u Austriji da uzimaju 2000 ljudi asvake godine i daju vize.....izvini al mislim da je to nemoguce ljude koji su imali sve sredjeno redovno protjeruju u njihove drzave a radili su tu i zivjeli 10-15 god i na druge nacine redovno ljudi gube vize itd...nemaju pravo boravka bez razloga .....mi hrvati nemamo pravo radit tamo jer nismo u EU i oni imaju svojih austrijanaca koji nerade nista i sjede......gdje se tocno nalazi tvoj brat....u austriji?Ja mislim da je neka zabuna u pitanju.....ti nam svakako javi i daj boze da je tako al sumnjam....

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23
4.8.2010 12:50:18   
Domy

DAAAA!!!

Doduše ja sam čula da tako traže ljude u Australiji ..al za austriju baš i nisam sigurna..Ja imam rodbine koji su u Austriji  baš ču ih pitat..ne da bi otišla nego bi odletila kao metakuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24
4.8.2010 12:51:11   
natalijax

na koju foru se dobiju te dozvole, samo preko rodbine ili?
neznam,neki dan su rekli da primaju po 2000tisuće,vjerovatno pišeš zamolbe i ideš na razgovor u zagreb,A vjerujem da imaju veću šansu oni koji znaju jezik,Kažem vidjet ču danas što oni kažu,

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!