|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rad vani
4.8.2010 14:38:11   
Imra
kod nas je dosla rodbina iz Australije, tamo su vec nekih 15 god., puni su hvale za sve sto se tamo desava, rade, dobro zaradjuju, imaju kuce, auta, ma sve...prije nego su otisli tamo zivjeli su u Njemackoj i kazu da Njemacka ne pruza ni upola koliko dobijas pomoci u Australiji

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 76
4.8.2010 14:38:14   
Domy
Vidim na ono moje dotične nikako da odgovore pa to sam se i mislila ..lako je pričat i pričat.. 

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 77
4.8.2010 14:40:34   
njanja
IZVORNA PORUKA: Domy

Vidim na ono moje dotične nikako da odgovore pa to sam se i mislila ..lako je pričat i pričat.. 
 A domy, šta da ti kažem-ako misliš da sam ja dotična???Reci mi više o sebi, da li ti radiš, da li imaš posao? ne znam šta da ti kažem pa nemam ja magični štapić...pa hebote borim se i za sebe....potrošim 4/5 plaće do 10. u mjesecu pa onda živim s ostatkom....Šta vi mislite???

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 78
4.8.2010 14:44:42   
Tsmee
Imam i ja jednu "amerikanku". Isti slučaj, samo je ona bila na porodiljnom svega do 3 bebina mjeseca i morala je rodbinu iz hrvatske dovlačit da joj čuvaju bebu jer si sittericu nije željela za tako malo dijete.

A što se tiče toga kako je "vani" živjeti, pogledajte malo koliko je ljudi u americi u recesiji DOSLOVNO završilo bez krova nad glavom jer nisu mogli plaćati kredite. U EU je situacija malo bolja, no nisu ni kod njih banke socijalna služba da ti dijele novac šakom i kapom. Ako hoćeš kupiti stan na kredit, uvjeti su ti skoro ko kod nas. A cijene kvadrata...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 79
4.8.2010 14:47:28   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: leilany

o maj gad....pa vi to otisle u dubinu,sirinu,debljinuuser posted image user posted image

curke,gdje god da jesi moras raditi..nema nista bez rada..jer u radu je spas....

i sa svakom se slazem po malo...jer svaka pise svoju zivotnu pricu...nekom je ok jer je takva trenutna situacija da mu je ok..ko zna sutra mu mozda nece bit ok....
u djelicu sekunde se moze sve promjenjit....
slazem se i sa tsmee....licemjerje..jal u tom smo najbolji....

nazalost jedna stvar je tocna...previse radimo za premala primanja....user posted image

al se isto tolko radi i vani za vecu placu i bar zivis nekako dok tu nikako nemas dosta za rezije a ne da jos i jedes i da imas djece,pa ko voli neka izvoli..al 99%cini mi se je za otici van iz hr da moze ,za boljim zivotom.pa dobro i ja sam dobila stalni posao na moru al sam ostala trudna i nis izgubila ga jel je gazda privatik,placa mi bila oko 7000kn nekad vise nekad manje,to mi je bio ko dobitak na lotu al sam ostavila posao da bi rodila i napokon krenula zivot u dvoje,da jos taj poso kuci bi sjedila a primala placu ne tolko veliku vec manju naravno,ja sam se pokazala kod sefa i ponudio mi stalni poso makar je rad u kuhinji sezonski posao,sad mi je jako zao sto sam pustila tu priliku ...al sta zat imam svoju malu curicu ,nisam mogla oboje,tu za dobar posao imati je ko dobitak na lutrij,ostavila sam posao al mi sad jako krivo ali morala sam se odluciti za jedno,zivit i radit u hr ,ili roditi i biti s nekim u italiji user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 80
4.8.2010 14:49:38   
tonkica
Ajme meni koja teška tema! user posted image  user posted image  user posted image
Ići van ili ostati tu. Slažem se sa Njanjom, Tsmee i ame moram priznat. Tko ima priliku, nek proba, nek ide van, pa će vidjeti.
Znam i ja dosta ljudi koji rade vani i koliko čujem od njih, nije ni tamo situacija bajna i idealna kakva je bila prije kojih 30 g. Kao i ovdje, treba raditi i mučiti se da bi imao i da bi živio. Šogorica mi je došla živjet ovdje iz Amerike, mama joj je dobila otkaz (nakon 30 g. rada u istoj firmi). Već je u godinama, tako da si novi posao neće nać. Nigdje u svijetu ne cvjetaju ruže trenutno, tako da mislim da si ni vani ne bi puno pomogli.

Bila sam i sama vani, vidjela kak to funkcionira i mogu vam reč da mi se ne sviđa. Prvo i osnovno, tamo si uvijek stranac i uvijek se na tebe tako gleda. Priče tipa: idem van zaradit, pa ću se vratit kad budem u mirovini su mi isto mutne. Otići ćeš van, djeca će ti rasti tamo i njima će Austrija, Njemačka ili Amerika bit dom. Tamo će se školovat, imat prijatelje, jednog se dana udat. Osnovat će svoju obitelj i šta mislite, kad ćete se vi htjet vratit i oni će se vratit zajedno s vama? Moš si mislit! A to da bi se i ja vratila u Hrvatsku nakon 20 g. rada i života vani i ostavila svoju djecu daleko, da ih vidim 2, 3 puta godišnje mi ne pada na pamet.

Živimo nekim prosječnim životom, ja sam završila faks, radim kod privatnika (pitanje je da li ću se nakon porodiljskog imat gdje vratit, jer je situacija na poslu katastrofa i ne sluti na dobro). MM radi u državnoj firmi, al je isto pitanje šta će bit sutra. Al ne pada nam na pamet ići nekamo van. Tu smo di jesmo, nismo na ulici, možemo živjet za sada (skromno, naravno) s onim što imamo i dok je tako, ne žalimo se. Ako ništa drugo, radno mi je vrijeme do 4, kad odradim što imam slobodna sam i idem doma provesti par sati u miru sa svojom obitelji. Da živim negdje vani i radim do 5, 6, pitanje je tko bi odgajao moju djecu i kad bi bila s njima?

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 81
4.8.2010 14:50:52   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: adryosijek

IZVORNA PORUKA: leilany

o maj gad....pa vi to otisle u dubinu,sirinu,debljinuuser posted image user posted image

curke,gdje god da jesi moras raditi..nema nista bez rada..jer u radu je spas....

i sa svakom se slazem po malo...jer svaka pise svoju zivotnu pricu...nekom je ok jer je takva trenutna situacija da mu je ok..ko zna sutra mu mozda nece bit ok....
u djelicu sekunde se moze sve promjenjit....
slazem se i sa tsmee....licemjerje..jal u tom smo najbolji....

nazalost jedna stvar je tocna...previse radimo za premala primanja....user posted image

al se isto tolko radi i vani za vecu placu i bar zivis nekako dok tu nikako nemas dosta za rezije a ne da jos i jedes i da imas djece,pa ko voli neka izvoli..al 99%cini mi se je za otici van iz hr da moze ,za boljim zivotom.pa dobro i ja sam dobila stalni posao na moru al sam ostala trudna i nis izgubila ga jel je gazda privatik,placa mi bila oko 7000kn nekad vise nekad manje,to mi je bio ko dobitak na lotu al sam ostavila posao da bi rodila i napokon krenula zivot u dvoje,da jos taj poso kuci bi sjedila a primala placu ne tolko veliku vec manju naravno,ja sam se pokazala kod sefa i ponudio mi stalni poso makar je rad u kuhinji sezonski posao,sad mi je jako zao sto sam pustila tu priliku ...al sta zat imam svoju malu curicu ,nisam mogla oboje,tu za dobar posao imati je ko dobitak na lutrij,ostavila sam posao al mi sad jako krivo ali morala sam se odluciti za jedno,zivit i radit u hr ,ili roditi i biti s nekim u italiji user posted image

da htjela sam rec sjedila bi zimi doma a primala placu ,to ima samo u snovima user posted image naravno moj sef je bio direktor rukometnog kluba poreč ,veliki pozdrav za njega ,preposten je user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 82
4.8.2010 14:53:54   
sina

domy,žao mi je zbog tvoje situacije. ti stvarno živiš u mjestu gdje je teže doći do posla nego inače,a mislim da sa 5 djece tebi ni ne pada na pamet ići na posao.(ne znam,tu sudim po sebi,barem bih ja tako razmišljala) ne znam ni kako su ti djeca velika,mislim da imaš srednjoškolku,a  imaš i kikića. mogu ti samo reći da ti se divim s jedne strane,a s druge opet ponavljam da je to prava slika hrvatske i zato sam za to da se ode ako se ima prilika.naravno,tebi je to puno teže sa 5 djece,nego nati sa jednim malim. ne znam jednostavno što bih ti pametno mogla reći.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 83
4.8.2010 14:53:54   
Marta j
Mislim da nebi isla jer tu imam sve sto mi treba.
I moze se kod nas jako dobro zivjeti ako se trudis.
MM ima stalan posao i dobru placu ja sam doma s matom.
Imamo soje vocnjake i vinograde s kojima zaradujemo dodatno.
I da nemamo krediti sve placamo kesom,nezivim u minusu.
I mogu si priustiti da trosim i po 2000kn na robu jer sve sto sam zaradila svojim trudom.
I da kupujem mati sve sto pozeli.
Sada neidem tako cesto je jer mate jos mali al prije trudnoce sam radila i mm isto al smo poslije uvijek isli skupa u vocnjake i radili.
Nije mi se bilo tesko dizati u 4 ujutro i ici brati breskve i nektarine jer sam znala da ako to uradimo kako treba i navrijeme da na racun sjeda 10 000 tisuca kuna.
Niti me je stid ni tesko bilo ici u polje.
Jer ako zelim luksuz i dobar zivot onda ga moram zaraditi.
Nemoze se samo sjediti i govoriti tesko je.
Tesko je al ako se sam nepotrudis nitko ti ga nece servirati.
Rodak u njemackoj radi cijeli dan i neki dan kaze da je tek dobio placu za 5mj kasni im placa.Ni gore nije med i mlijeko.

Evo i sada je u nas sezona branja voca i mm je svaki dan u berbi ja ponekada uletim.
Trazimo radike dnevnica je 200kn i imas marednu al nitko ziv nije htio raditi osim jedne zene izjavili su da je vruce da idu u polje.
Imam primjer gdje su muz i zena s trojje djece  nitko neradi ona ima 1600kn porodiljnjeg i djeciji i zvali ih da on dode kod nas raditi zivi tu do nas i nje htio da je to teskouser posted image a pare posudiva gdje stigne.
A mene je poznanica pitala kako me nije stid ici u poljeuser posted image sto meni nije jasno zasto bi me bilo stid.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 84
4.8.2010 14:54:16   
Tsmee

Ovo me tako fasciniralo pa da kopiram:
Slažem se da je kod nas teže doći do nekih stvari nego vani. Ali ako se nećete pomučiti da ostvarite dobar život ovdje nego birate odlazak van, onda nemojte plakat za domovinom.
Ma molim te ljepo 
E sad mi daj savjet kako da se ja pomučim .. i da se izvučem iz situacije u kojoj smo se našli..

Ne znam Domy, ne znam tvoju situaciju. Sorry ako te moj stav vrijeđa, i doista ne omalovažavam ljude kojima je teško, imam ih u svojoj okolini podosta. I ne mislim da su si "sami krivi" (barem ne za većinu, imam i bisera oko sebe), ali isto tako ne mislim da bi im vani tekli med i mlijeko. Ja sam govorila o tome zašto je kod nas kako jest. Zato što imamo hrpu ljudi na državnim leđima. Zato što mnogi žive od naknade za nezaposlene (koju im među ostalima svojim radom osiguravam i ja i tm i slični koji rade pa gdje god), a neće raditi kad im se ponudi posao. Što bih ja da mm ostane bez posla? Ili ja? Ne znam, ne razmišljam o tome jer nikad ne znam kakva bi situacija bila. Ali krpali bi nekako kako vjerujem da i vi krpate. I trudili se, i gurali i čekali svoju priliku. A ona dođe. Znam to jer bilo mi je teško, mm je doista izgubio posao prije par godina. Nismo imali djece pa je manje toga bilo u igri. Gurali smo, tražili, živcirali se i iapk je na kraju granulo sunce.

A što se tiče toga da postoji mjesto gdje svima teče med i mlijeko - to vam je utopija. U krajnjoj liniji ljudi, pa dajte zbrojite, ako jedan čovjek živi kao apsolutni bogataš i ima sto slugu (dakle, ima para priuštiti si sto slugu), onda tih sto slugu mora živjeti jadno. To vam je kapitalizam.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 85
4.8.2010 14:57:07   
Domy
IZVORNA PORUKA: njanja

A domy, šta da ti kažem-ako misliš da sam ja dotična???Reci mi više o sebi, da li ti radiš, da li imaš posao? ne znam šta da ti kažem pa nemam ja magični štapić...pa hebote borim se i za sebe....potrošim 4/5 plaće do 10. u mjesecu pa onda živim s ostatkom....Šta vi mislite???

Da ti si dotična na koju sam mislila..Ne ja ne radim pa s time ni nemam posao..Pa nisam ja rekla da ti imaš magični štapič ..al ona tvoja rečenica me navela na to da je sve u nama ljudima..

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 86
4.8.2010 14:57:17   
tonkica
IZVORNA PORUKA: Marta j

Evo i sada je u nas sezona branja voca i mm je svaki dan u berbi ja ponekada uletim.
Trazimo radike dnevnica je 200kn i imas marednu al nitko ziv nije htio raditi osim jedne zene izjavili su da je vruce da idu u polje.
Imam primjer gdje su muz i zena s trojje djece  nitko neradi ona ima 1600kn porodiljnjeg i djeciji i zvali ih da on dode kod nas raditi zivi tu do nas i nje htio da je to teskouser posted image a pare posudiva gdje stigne.
A mene je poznanica pitala kako me nije stid ici u poljeuser posted image sto meni nije jasno zasto bi me bilo stid.

E ovo je dobar opis trenutne situacije kod nas: prevruće je da bi se išlo u polje radit i zaradit, rađe ću sjedit doma i živjet od porodiljnog.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 87
4.8.2010 15:02:03   
sina

Mislim da nebi isla jer tu imam sve sto mi treba.
I moze se kod nas jako dobro zivjeti ako se trudis.
MM ima stalan posao i dobru placu ja sam doma s matom.
Imamo soje vocnjake i vinograde s kojima zaradujemo dodatno.
I da nemamo krediti sve placamo kesom,nezivim u minusu.
I mogu si priustiti da trosim i po 2000kn na robu jer sve sto sam zaradila svojim trudom.
I da kupujem mati sve sto pozeli.
Sada neidem tako cesto je jer mate jos mali al prije trudnoce sam radila i mm isto al smo poslije uvijek isli skupa u vocnjake i radili.
Nije mi se bilo tesko dizati u 4 ujutro i ici brati breskve i nektarine jer sam znala da ako to uradimo kako treba i navrijeme da na racun sjeda 10 000 tisuca kuna.
Niti me je stid ni tesko bilo ici u polje.
Rodak u njemackoj radi cijeli dan i neki dan kaze da je tek dobio placu za 5mj kasni im placa.Ni gore nije med i mlijeko.

marta i sa tobom se dosta moram složiti. i ja sam na selu,o.k nas muče minusi i krediti i po pitanju toga sad prolazimo jednu veliku školu. kad se toga riješimo-nikad više nema šanse da se tak zakopamo. ono što ti hoću reći je to da ja lakše meni i tebi koje imamo doma još nešto,pa se uvijek nešto proizvede i proda i kapne još koja kuna uz plaću. ali što je sa onima koji to nemaju? i moram se složiti da ih masa posuđuje novce i kuka kako se nema,a s druge strane radnika za pomoć u polju je nemoguće naći.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 88
4.8.2010 15:03:24   
adryosijek
e to neodobravam da muskarac zivi od porodiljnog,zna se zena da mora biti uz djete dok je malo ali konj od muskarca da ama bas nista nepridonosi a ma daj to nisu muskarci user posted image user posted image user posted image a takvih ima u hr kolko oces ,rade nek se ubije neg joj trazim poso i boga molim da ga nenadem user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 89
   [Obrisani korisnik]
4.8.2010 15:03:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 90
4.8.2010 15:03:50   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: tonkica

E ovo je dobar opis trenutne situacije kod nas: prevruće je da bi se išlo u polje radit i zaradit, rađe ću sjedit doma i živjet od porodiljnog.

Imam frendicu koja je za vrijeme faksa čistila kuće da si zaradi pinku sa strane. I kad je završila faks, naravno nije odmah imala posao. No kad je jedan dan pošla kod jedne obitelji čistiti kaže njena mama: "Oprosti draga, ali ti moraš prestati s tim. Ti si sada dipl. ovoono, ne možeš ti sad s faksom okolo čistiti po kućama. To je sad ispod tvog nivoa." Bila sam prisutna na tom slavnom razgovoru i samo sam si pomislila: "Da, tvoj nivo je sada sjediti doma i kukati kao se nema posla i žicati starce lovu za kavu."

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 91
4.8.2010 15:06:07   
Zvonki

S ovim se isto moram složiti. Roditelji od mm imaju u Zagorju dosta zemlje i da se hoće moglo se gore napraviti takvo veliko domaćinstvo. Ne moram ni govoriti koliko je na cijeni danas DOMAĆA HRANA. Ali ne, lakše je sjediti u stančiću, ubijati sebe i druge u pojam kako se teško živi. Ima i toga. Mi smo mlada obitelj, nama je stan dovoljan. Djeca su nam u vrtićima i školama, dakle, ne bi imali vremena za veliko gospodarstvo, ali baka i deda koji su u prijevremenim mirovinama? Oni bi mogli još komotno 10 godina voditi sve pa bi onda poslije njih mi mladi preuzeli kad nam djeca budu starija.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 92
4.8.2010 15:10:40   
Marta j
Slazem se da je mozda na selu malo lakse zaraditi koju kunu vise al to sve ovisi od covjeka.
Ja sam iz grada dosla u selo nikada u zivotu nisam radila na polju pa sam se snasla.

Ima ih tu oko mene masu koji zive na selu a nemaju zemlje ni za cvjece posaditi sve drugo im je zaraslo al nitko se nezeli potruditi malo raditi u polju da ima.
A ima ih koji su izjavili da je to tesko i stid ih je.

Tko misli da je bolje vani neka ide i proba.
Mm je brat u njemackoj bio 5godina i vratio se jer nije primao placu na vrijeme a stan skup.

< Poruku je uredio Marta j -- 4.8.2010 15:11:53 >

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 93
4.8.2010 15:11:07   
njanja

Da ti si dotična na koju sam mislila..Ne ja ne radim pa s time ni nemam posao..Pa nisam ja rekla da ti imaš magični štapič ..al ona tvoja rečenica me navela na to da je sve u nama ljudima..
 Oprosti ako sam te ičim uvrijedila sa tom mojom rečenicom...Moj tata je diplomirani defektolog koji je sada penziju zaslužio nakon 40 godina rada u prosvjeti...90 godina kada su plaće bile u školstvu jako male, a sestra i ja bile 1 srednjoškolka, a 2. brucošica na faxu, radio je u slobodno vrijeme kao montažer klima da nam opskrbi dodatne prihode.Domy, ne mogu ti reći kako da riješiš svoj problem i žao mi je što je itko u takjvoj situaciji....Ne poznam ni tebe dovoljno ni cjelokupnu tvoju situaciju....Ali poznam svoju, muževu, sestrinu....Ništa nam nije servirano i do svega smo došli sami, a kao što sma rekla uz sve to što mm radi i naveče po 2-3 sata od doma (NE FUŠ, NEGO SVOJ POSAO, on nema radno vrijeme, on ima projekt i dedline), ne živimo u izobilju, imamo dovoljno, ali kao što sma rekla opet 4/5 plaće potrošimo na kredit, stanarinu, hranu i to sve do 10-tog u mjesecu.Eto ja sada idem na GO pa ću sva ta 2 tj biti svim svojim klijentima na raspolaganju na mailovima koje primam na mobitel i na sam mobitel....I ja se borim, nitko meni ništra nije dao i nisam ništa napisala "s visoka"

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 94
4.8.2010 15:13:31   
Domy
IZVORNA PORUKA: Tsmee

IZVORNA PORUKA: tonkica

Imam frendicu koja je za vrijeme faksa čistila kuće da si zaradi pinku sa strane. I kad je završila faks, naravno nije odmah imala posao. No kad je jedan dan pošla kod jedne obitelji čistiti kaže njena mama: "Oprosti draga, ali ti moraš prestati s tim. Ti si sada dipl. ovoono, ne možeš ti sad s faksom okolo čistiti po kućama. To je sad ispod tvog nivoa." Bila sam prisutna na tom slavnom razgovoru i samo sam si pomislila: "Da, tvoj nivo je sada sjediti doma i kukati kao se nema posla i žicati starce lovu za kavu."

Ja vjerujem da ima takovih ljudi..
Pa moj suprug ima završen fakultet pa sad radi na baušteli to nije sramota i ja to javno svima govorim ..što da sjedi kuči i da kukam  i da mi djeca nemaju što jesti nepada mi napamet..ima da prosim ako treba samo da mojoj djeci ništa ne manjka..Da meni domy nije ovako mali kao što jeste išla bi i ja radit bilo što..Svaki dan sam na netu u potrazi za bilo kojim poslom ..Tko želi radit ima posla al ne u ovoj lici gdje ja živim..Da mi se ukaže prilika da živim vani kao što sam navela poletila bi ..
Trebali bi otvorit temu život u manjim sredinama ..pa da vidimo koja bi bila tada spika..

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 95
   [Obrisani korisnik]
4.8.2010 15:18:49   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 96
   [Obrisani korisnik]
4.8.2010 15:26:57   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 97
4.8.2010 15:30:36   
Domy
Znate što je dobro rad vani a život ovdje...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 98
4.8.2010 15:36:52   
Tsmee

user posted image  Ovo bumo potpisali. Samo da se ne mora putovati user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 99
4.8.2010 15:39:03   
Domy
IZVORNA PORUKA: Tsmee

user posted image  Ovo bumo potpisali. Samo da se ne mora putovati user posted image

vidi ti nju ona nebi putovala...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!