|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rad vani
4.8.2010 13:36:26   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: Mariachi

joj, njanja, ne boj se, najvjerojatnije bum ostala tu gde jesam, ali imam pravo maštati o nečem boljem.... od toga još niko ni hmrl!
imam ja mamu vani, znam kak im je... imaju svoju firmu i rintaju danju i noću. ali ipak povremeno, kad je njihova sezona, imaju bolju zaradu i mogu si nešto priuštiti. za par godina, kad joj muž ode u mirovinu, to budu sve prodali i budu imali para ko perja. samo se ja ne nadam ničemu od njih. radije ću se sama pobrinuti za svoje.

Upravo u tome jest stvar. Vani se radi. Doista radi. Za moje pojmove i previše. Ja ipak želim balans između privatnog i poslovnog života pa ću uvijek izabrati nešto "skromniji" život (pritom mislim samo materijalno skromniji) u kojem ću imati vremena posvetiti se svojoj obitelji i prijateljima.
A naši ljudi bi htjeli raditi od 8-16 (i još malo kasnije doći, a malo ranije otići), imati mjesec i pol godišnjeg, moći uzeti slobodne dane ili sate kad trebaju nešto obaviti (ak baš ne ide, uzmi bolovanje) i još imati kuću, dva auta i vikendicu i moći si svake godine priuštiti putovanje... E sad...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 51
4.8.2010 13:37:01   
Bebys
njanja koliko ima takvih kao ti...ja vidim samo ti....jer si imala srece..ocito...nevidim ih vise...user posted image izvini...

sto se tice stanaraine...nije istina...da ide cijela placa...malo te lazu...izvini...skupe jesu ali ne toliko da se daje placa....a jos nesto DA NAGLASIM....AKO JE VELIKA OBITELJ I NEMATE DOVOLJNO DRZAVA NADOMIJESTA...gdje to ima uhr....dajte cure...malo ISTINE BI DOBRO DOSLO...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 52
4.8.2010 13:38:29   
Bebys
sto se tice UBIJANJA OD POSLA...NIJE ISTINA to su nasi ljudi LAKOMI DA ZGRNU PA RADE DUPLO...moj suprug kao i svi ostali ljudi radi kao i kod nas...sve je normalno...i dolazi doma...jako rano...vec je u 2 pol 3 doma....prema tome...LAKOMOST JE U PITANJU....jer zele mnogo odjednom...pa se ubijaju od posla...a to su sami krivi....user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 53
4.8.2010 13:38:30   
katy mama
evo da vam ja ispricam svoje njemacko iskustvo od godinu i pol

mm radi kao varioc,i dok nije bilo recesije moglo se ici za Njemacku na 2 godine!mi smo se odlucili napokon i bili gore 1,5(gradiliste se zatvorilo)

na pocetku je placa bila oko 2000 eura,u drugoj hrvatskoj firmi cak i vise(2200-2500)!zivili smo u selu 30km udaljenom od Hamburga,placali stan 450 eura(sa rezijama)!znaci od 2000 eura-stan 450=1550,nek 550 potrosis na hranu(a nema sanse jer je dosta stvari jeftinije nego kod nas)evo primjera coko nuss-a iz Lidla-gore 1 euro u HR 12 kn,ako ne i vise-ostaje ti 1000 eura za ustedit,jos nisam ja radila(poslije se i placa smanjila,ali nek ostavis 200-300 eura opet super)!najveci izdatak je bio godisnji,jer je 1600 kilometara u 1 smjeru,pa samo za gorivi,pokloni za sve...

dok se pruzi prva prilika mi cemo sve troje gore,jer ja samo tako mogu ostvarit stambeno pitanje,i sa sto manje dolazaka ovamo

a da mi se pruzi prilka da idem gore zivjet-uvijek,ali ne dalje od njemacke!super mi je kad sjednem u auto i za 20-tak sati sam tu,ili avionom za sat-dva,a ne da avionom putujem 20 sati

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 54
4.8.2010 13:40:23   
Bebys
katy mama....user posted image user posted image user posted image user posted image OVO TI JE PUSA OD MENE ZA ISKRENOST...user posted image

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 55
4.8.2010 13:41:45   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: Bebys

njanja koliko ima takvih kao ti...ja vidim samo ti....jer si imala srece..ocito...nevidim ih vise...user posted image izvini...

sto se tice stanaraine...nije istina...da ide cijela placa...malo te lazu...izvini...skupe jesu ali ne toliko da se daje placa....a jos nesto DA NAGLASIM....AKO JE VELIKA OBITELJ I NEMATE DOVOLJNO DRZAVA NADOMIJESTA...gdje to ima uhr....dajte cure...malo ISTINE BI DOBRO DOSLO...

Lako je nekom tko uspije reći "imao si sreće". Ja dolazim iz obitelji gdje moji starci nisu imali gotovo ništa. Nisam naslijedila kuću, stan, nemamo "veze" za posao. MM je sličnog porijekla. Završila sam faks, našla jedan posao pa drugi, mm i ja smo kupilo stan. Imamo lijep stan, pristojan auto, uredno otplaćujemo kredit i ničega nam ne manjka.
Moj brat je imao sličan put, samo s par godina odmaka od mene pa mu je bilo malo teže jer su stanovi poskupjeli.
I, bez uvrede Bebys, ali ovakvi napadi na ljude koji su radom nešto postigli mi doista idu na živce. Ne vrijeđam se jer ti to iz svoje pozicije osobe koja ne radi već je "došla mužu na gotovo" (sorry to si sama rekla) očito ne možeš shvatiti.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 56
4.8.2010 13:44:17   
njanja

e pa onda je i moj muž imao sreće jer je 6 godina studirao na strojarstvu, radio za svog tatu na baušteli, a sa 24 godine prije nego je diplomirao je počeo raditi...i danas SVAKI DAN, svaku večer radi po 2-3 sata od 22-24 u noći, ne gleda samnom tv nego radi...O DA, imamo jako puno srećeI moja sestra koja je završila pravo i postala sudac je tu došla pukom srećom, na poslu je pod takvim mobingom, dolazi doma i kada stavi svoje cure spavati, onda ide riješavati spise jer ima kvotu koju mjesečno mora odraditi bez obzira koliko vremena ima....o DA i ona ima jako puno sreće Nemojte mi molim vas o sreći.Ja sam svoje mjesto na kojem sam zaradila trudom i trudom i trudom.I sretna sam zbog toga. 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 57
4.8.2010 13:45:53   
Domy
IZVORNA PORUKA: ama

Domy ja sam ozbiljna mamauser posted image naravno da se nezezam znas li ti kolika je prosijecna placa u Austriji?Neznam kako je cijeloj drzavi al znam da u Becu jedan stan od 50 kvadrata zna da kosta i preko 500eura a nije u nekom stanju mjesecno struja i voda ili gas zna da izadje po 200 a najcesce jedna obitelj trosi i 400eura i vise plus ako moras da nadoplatis potroseno godisnji obracum pa te izadje po 1000eura jos ako si zaradio vise od dozvoljenog godisnje ti to njima sve fino vratis....a kazi mi ko moze da kupi stan tamo koji kostaju da ti se zavrti u glavi?kolika god da je plata kad das na racune tebi ostane skroz malo stim da nisam ubrojala telefoone internet i dr,stvari....stim da svoju obitelj ako radis vidjas u prosjeku samo par sati....mogla bi pricat jos puno toga o drzavama jer sam zivjela svagdje i znam kako funkcionira zivot na nekim mjestima...zao mi je sto ti idem na zivceuser posted image user posted image

ma draga neideš mi na živce..samo nekim tvoji sugestijama ..moja rodbina.. ima ih jako puno koji žive i rade po austriji i švicarskoj i znam vrlo dobro kako žive koliko rade..

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 58
4.8.2010 13:48:24   
Bebys
sta ja ne mogu shvatiti....PA JA SAM USPIJELA...radila sam kao maticarka......krvavo...od pola 8 do pola 4 dolazila kuci umorna ko pas...
i radila za NISTA...ja se ne ljutim...ja sam se u zivotu NA RADILA KO KONJ I NISTA NISA IMALA...nista...jer je placa mala...a ako hoces SVE NA KREDIT...to onda radim za drzavu i banku...ma briga me...
kako kome...
meni je to bilo uzaludno raditi za 2500kn...i nemati nista....o itekako sam ja studirala i radila nadnice po slamama i bascama...ono sto vi ni neznate sta je TEZACKI POSAO...pa sam radila u njemackoj krvavo....kao stranac.....i bila bolje cijenjena nego kod svoje kuce....toliko o svemu...

i nemoj o meni ako  nista ne znas...o.k.user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 59
4.8.2010 13:48:29   
sina
njanja sve sam ti zavidna na tome kako ti imaš dobro mišljenje o životu kod nas. to znači da ti je dobro i neka drago mi je zbog tebe. kažeš da si sama sve uspjela?! završiti faks,dobiti posao i to bez veze. čestitam i vjerujem ti da je tako,ali...koliko je takvih sretnika kao što si ti ? jaaaaako malo. ja samo znam da u ovoj prokletoj državi sve smrdi,da nas zakidaju za sve moguće i da su ljudi iz dana u dan sve nezadovoljniji i siromašniji,i sve manje ljudi u očima ove gamadi zvani političari. ako netko ima priliku probati nešto bolje,zašto ne? CURE GO! ja se samo nadam da će doći dan kada će nas biti što više da budemo zadovoljni kao ti životom u hr,ali za sad je situacija takva da se jedva preživljava,htjela ti to priznati ili ne. ja samo znam da svi ljudi koji su vani,bila to švica,austrija ili ina zemlja žive puno bolje nego mi ovdje. mi crnčimo 7 dana u tjednu i nemam vremena za nikakve kumove i kave,a oni su tu svaki vikend(govorim o susjedima koji su u austriji),dođu i ta 2 dana uživaju i vide se sa nekim mojim susjedima češće nego ja. ponavljam,drago mi je zbog tebe,znam da imaš dobar posao koji voliš i da si ugl. sa večinom stvari zadovoljna,iz tvojih postova zaključila sam da si jako inteligentna i pametna osoba,ali jedna lasta ne čini proljeće i činjenica je da si ti u manjini,tj da velika večina nas životari,a ne da živi i ako netko ima priliku probati negdje drugdje NAKA IDE I TO ODMAH,vratiti se uvijek može.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 60
4.8.2010 13:50:41   
Domy

sto se tice UBIJANJA OD POSLA...NIJE ISTINA to su nasi ljudi LAKOMI DA ZGRNU PA RADE DUPLO...moj suprug kao i svi ostali ljudi radi kao i kod nas...sve je normalno...i dolazi doma...jako rano...vec je u 2 pol 3 doma....prema tome...LAKOMOST JE U PITANJU....jer zele mnogo odjednom...pa se ubijaju od posla...a to su sami krivi....user posted image

e ovo je istina..
moji bratiči dolaze u mj 2 puta doma..a dok moj mužič radi u Rh i nema ga več 3 mj doma ..samo što je mm kad tako moram reči kreten nebi iz rh..kaže ako nije otišao mlad da netreba ni sad kad ima 4 banke u guzi

< Poruku je uredio Domy -- 4.8.2010 13:53:41 >

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 61
4.8.2010 13:51:09   
Bebys
recite to da je dobro svima koji su dobili OTKAZ KOJI PLACU 99% HRVATSKE...to njima pricajte...pa cete vidit sta ce vam reci....user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 62
4.8.2010 13:53:21   
Bebys
nudili su meni da BUDEM VODITELJ U MATICNOM UREDU sa faksom....kao to se moze...za sta za 300kn vise...halo....ma dajte cure...molim vas...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 63
4.8.2010 13:55:57   
ama
e pa to je u pitanju nerade svi na isatim mjestima i nemaju svi iste plate....i ja iz iskustva i svojih bliznjih znam neke stvari...nekazem da nije lakse imas redovnu platu  primas za dijete primas ti dok si na porodiljnom jest da ima jos dosta olaksica...nadas se necem.al eto kazem jer sam prosla kroz neke stvari imas novac nemas vrijeme i sve je u nekom trku...i ljudima koji su vani se desi  da ostanu tanko s novcima jer je puno izdataka...ne samo u hrvastskoj da je tako...necu vise da pricam odoh......jubim vas sveuser posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 64
4.8.2010 13:56:49   
njanja
IZVORNA PORUKA: sina

njanja sve sam ti zavidna na tome kako ti imaš dobro mišljenje o životu kod nas. to znači da ti je dobro i neka drago mi je zbog tebe. kažeš da si sama sve uspjela?! završiti faks,dobiti posao i to bez veze. čestitam i vjerujem ti da je tako,ali...koliko je takvih sretnika kao što si ti ? jaaaaako malo.
 hvala na čestitci i znam da ti je drago i da si to iskreno rekla...I sad sam trenutno na poslu, nema posla jer su svi na GO pa surfam po raji i "svađam" se s vama.... Međutim, gdje sma bila cijele godine? nitko ne zna kako je to sjesti usred zime u twingo i voziti cijelu gorski kotar po snjegu 50 km/h da bi došla u ZG, cijeli dan ići kod klijenata, imati prezentacije, cijeli dan ništa ne stići pojesti i da bi se u 6 po mraku i opet po snijegu vraćala doma i to da što prije stignem svom janu....ovo je smao jedan mali primjer, ali ja sam zadovoljna tu gdje jesam, ali da mi je savršeno nije...Ali trudim se u svemu pa se trudim i da mi bude.... Možda ja zaista imam sreće, po vašem mišljenju, jer se krećem u okolini ljudi kojima "dobro" ide....ali ja znam koliko se i oni trude za to što imaju (navela sma najbliže primjere muž i sestra).... kao što rekoh, trava je uvijek negdje zelenija....Ne kažem da je u Hrvatskoj super, država nam je u totalnoj banani, ali ja mislim da je sve u nama ljudima....Sumnjam da bi muž od moje sestriče kojeg sam ranije spomenula bio išta drugačiji u Austriji....

-Tagore-

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 65
4.8.2010 14:04:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tsmee

Vani se radi. Doista radi.

gle, draga, mm isto radi, nekad mora doć na posao u 5:30 ujutro! Radi u skladištu, to znači da preko njegovih ruku svaki dan prođe nekoliko TONA robe, ručnim viličarem, jer drugi nemaju! I poslije sve to mora papirnato riješiti i u kompjuteru. Da ne kažem da je neki dan išao na farmu svinja hvatati prasce i vuć ih za uši i tovariti u kamion za klaonicu, smrdel je na kilometre... I za što? Za manje od 3000 kuna!

Nas dvoje smo isto studirali, samo što nismo završili faks, iz nekih razloga... on iz svojih, ja iz svojih razloga...
tko zna, možda bi nam s faksom išlo bolje...
još uvijek stojim pri uvjerenju da je vani bolje. i mislim da bi mm za ovaj posao vani dobio puno više novaca. bar bi mogli pristojno živjeti.
ak je moja rodbina sva mogla samo sa plaćama muževa na bauštelama napravit si kućerine, onda ipak ima nešto u tome...

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 66
4.8.2010 14:05:28   
Tsmee
Istina je da su kod nas plaće male. Ali svi bi radili u državnoj firmi. Crnčili od 8 do pola 4. Ma dajte... Ako hoćete pristojne plaće, na žalost trebate jako puno raditi.
Slažem se da je kod nas teže doći do nekih stvari nego vani. Ali ako se nećete pomučiti da ostvarite dobar život ovdje nego birate odlazak van, onda nemojte plakat za domovinom.
Ja sam isto razmišljala o odlasku van, ali sam odustala kad sam odvagnula prednosti i nedostatke. I ne krivim nikog tko bi otišao. Ali onda budimo iskreni...

A što se tiče toga da je država kriva - slažem se u velikoj mjeri. Mutni poslovi, krađe, namještanja... Između ostalog zato smo tu gdje jesmo. Ali ne samo zbog toga, već i zbog inertnosti i nevoljnosti da napravimo nešto, da se pobunimo, da i sami svojim primjerom učinimo "prave stvari". Recite mi, tko od vas nije nikad "potegnuo vezu", pa ni najmanju, tko nije "iskoristio priliku" kad mu se već nudi. A svi su jako glasni kad treba reći: "Jadan ja, ja ništa nemam, nemam posao jer ga je dobio netko preko veze". A svi bi isto tako iskoristili vezu da je imaju. Licemjerno.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 67
4.8.2010 14:16:37   
Domy
Vidim ja drage moje cure da je ova tema otišla na široko..Al nedao bog da vam se desi kao meni pa da vam suprug ostane bez posla i plače pa bi vas pitala sa 5 djece kako preživjet ..I sa plačom koju je imao u državnoj firmi jedva smo krpali kraj sa krajem..Sad jadan radi po 12 sat na baušteli za šta.. za režije..A živim u ovoj ajmo tako nazvati vukojebini gdje nema posla ni za lijeka..Nego je morao otiči od kuče 300 km  da bi se zaposlio..Pa sad vi meni recite ili dajte mi savjet kako da se mi izvučemo iz ove situacije..Lako je govoriti da je sve u nama ljudima..kako kaže njanja..

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 68
4.8.2010 14:19:40   
Domy
Ovo me tako fasciniralo pa da kopiram:
Slažem se da je kod nas teže doći do nekih stvari nego vani. Ali ako se nećete pomučiti da ostvarite dobar život ovdje nego birate odlazak van, onda nemojte plakat za domovinom.
Ma molim te ljepo 
E sad mi daj savjet kako da se ja pomučim .. i da se izvučem iz situacije u kojoj smo se našli..

< Poruku je uredio Domy -- 4.8.2010 14:20:42 >

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 69
4.8.2010 14:25:27   
sina
IZVORNA PORUKA: Mariachi

IZVORNA PORUKA: Tsmee

Vani se radi. Doista radi.

gle, draga, mm isto radi, nekad mora doć na posao u 5:30 ujutro! Radi u skladištu, to znači da preko njegovih ruku svaki dan prođe nekoliko TONA robe, ručnim viličarem, jer drugi nemaju! I poslije sve to mora papirnato riješiti i u kompjuteru. Da ne kažem da je neki dan išao na farmu svinja hvatati prasce i vuć ih za uši i tovariti u kamion za klaonicu, smrdel je na kilometre... I za što? Za manje od 3000 kuna!

Nas dvoje smo isto studirali, samo što nismo završili faks, iz nekih razloga... on iz svojih, ja iz svojih razloga...
tko zna, možda bi nam s faksom išlo bolje...
još uvijek stojim pri uvjerenju da je vani bolje. i mislim da bi mm za ovaj posao vani dobio puno više novaca. bar bi mogli pristojno živjeti.
ak je moja rodbina sva mogla samo sa plaćama muževa na bauštelama napravit si kućerine, onda ipak ima nešto u tome...
draga mariachi tvoj i mm očito rade isti posao-i moj je u skladištu radi 10-12 sati dnevno,tone i tone robe prebaci preko ruku,naravno na temperaturama daleko ispod nule.(radi se o mesu i mesnoj industriji) plaća....4000 kn. njegov tetak radi u austriji isto u skladištu mesne industrije,sve se radi viljuškarom i na gumbiće. plaća....2000 eura. još da ne govorim da je mm u toj istoj firmi imao drugi posao,bio je šofer,pa unapređivač prodaje,a na ovaj su ga navukli samo tako.obečali mu sve i svašta,a zabili mu nož u leđa,a mm je stvarno tip koji šuti i radi i to za 2 čovjeka.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 70
4.8.2010 14:29:43   
njanja
IZVORNA PORUKA: sina

činjenica je da si ti u manjini,tj da velika večina nas životari,a ne da živi i ako netko ima priliku probati negdje drugdje NAKA IDE I TO ODMAH,vratiti se uvijek može.
 sorry što se vraćam na tvoj post...misliš da ja ne životarim??? plaćamo kredit za stan, za auto, pola i moje i muževe plaće ode na kredite i stanarinu, hranu i račune...isto kao svima...onoliko koliko više imamo, potrošimo.... ali kamenčići na plaži koje jan baca i koje nas sve 3 tako ispunjuje su besplatni....Zato mogu reći da ŽIVIM

-Tagore-

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 71
4.8.2010 14:32:41   
Zvonki
Možda je jedina razlika "vani" i kod nas što su zakonski ipak bolje regulirane neke norme. Dakle, sumnjam da u bolje stojećim zemljama stambeni kredit zauzima jednoj obitelji više od 1/2 plaće. Ja i mm, s obzirom da smo sss imamo solidne plaće, ali što nam to vrijedi kada nam je gotovo cijela jedna plaća u stambenom kreditu? I što plaćamo vodu , plin i struju, komunalije kao da živimo na Havajima user posted image  
Kod nas je luksuz obaviti veću mjesečnu kupovinu (barem nama) špeceraja, a da ne govorim da se odjeća kupuje pod moram jer mi se poderalo. Nokte grizem kad si jednom u 3 mjeseca ofarbam i ošišam kosu jer znam da će mi tih pišljivih 200 kn faliti na drugoj strani. A napominjem da imamo solidne plaće! Pa se pitam kako je nižem sloju i ženama koje rade u Konzumu za jedva 3 000 user posted image
Začudila me anketa u kojoj je većina odgovorila da troši pozamašnu svotu user posted image  Imam osjećaj da mi negdje teško fulavamo ili mora da živimo u zidovima od zlata a kvadrat stana smo kupili za jedva 900 e...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 72
4.8.2010 14:33:19   
adryosijek

potpisujem

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 73
4.8.2010 14:34:24   
njanja
samo da se okremem još na inozemstvo....koje je toliko bolje od nas....opet moja amerikanka (tako ju zovem jer mi je glupo da spomenem ime, da sama želi bi došla)...Ali samo da objasnim na kakvom je ona porodiljnom...RADILA JE DO ZADNJEG DANA TRUDNOĆE, vozila se u metrou na posao s trbuhom do zuba....Doma će s djetetom biti 5 mjeseci, inače iamju 12 tj porodiljnog, ali skupila je neke slobodne dane koje je godinama štedila....Kada ode na posao i da dijete u vrtić, dečkić će joj imati 5 mj, a ni sada 3 mj prije NE ZNA da li ima zagarantirano mjesto jer to ovisi o tome da li će neko dijete iz grupe dovoljno narasti da ode u stariju grupu pa se otvori mjesto za nju... DIVNO DIVNO, suza mi kaplje niz obraz od te divote...Ja sam makar za 2.660 kn bila doma s Janom do njegovih 12 mj....

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 74
4.8.2010 14:37:15   
leilany
o maj gad....pa vi to otisle u dubinu,sirinu,debljinuuser posted image user posted image

curke,gdje god da jesi moras raditi..nema nista bez rada..jer u radu je spas....

i sa svakom se slazem po malo...jer svaka pise svoju zivotnu pricu...nekom je ok jer je takva trenutna situacija da mu je ok..ko zna sutra mu mozda nece bit ok....
u djelicu sekunde se moze sve promjenjit....
slazem se i sa tsmee....licemjerje..jal u tom smo najbolji....

nazalost jedna stvar je tocna...previse radimo za premala primanja....user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!