|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rad vani
4.8.2010 12:53:45   
Bebys
prvo je bio onaj TRULI I PROKLETI komunizam i onaj odvratni tito...zatro mu se svaki trag...user posted image

a sada NEIMASTINA...jadni HRVATI....user posted image pola nas je poubijano a vise od plovice ZIVE VANI STO OD KOMUNIZMA STO SAD OD NEIMASTINE...pa odvratno....bas mi dodje tesko kada vidim kako svi drugi ovdje bolje zive...a mi nasa drzava...tako jadno..zao mi svijeta...u hrvatskoj...a nista ne mogu....

ma samo nato idi...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 26
4.8.2010 12:56:02   
Bebys
da ja sam isto cula za AUSTRALIJU..ne za Austriju...ali sve je moguce..sigurno imaju neki kriterij...zelim ti srecu nato...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
4.8.2010 12:57:07   
adryosijek
pa i u italiji daju papire za  cuvanje babica,stan i hrana gratis a placa 1000eura sad negdje bude i 700 ...sve zavisi od pogadanja i kod kog radis,di ces u slavoniji nac placiu 1000eura..a zivit se mora

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 28
4.8.2010 12:57:20   
Domy
Da li koja od vas ide možda za Bihač ..imam i dosta prijatelja  i rodbine tamo...Da vidite vi žene moje koje su kuče tamo i kako ljudi žive..Al zato njihovi muževi rade u Austriji ,Švicarskoj..

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
4.8.2010 12:57:52   
ama
nemoj me pogresno shvatit al razgovaramo....na osnovu cega mozes ti da dobijes bilo sta i ikakvo pravo u drugoj drzavi?ja sam malo bolje upoznata stim i znam da je gotovo pa nemoguce...ipak cuda postoje ako nisu donjeli neki zakon drugi u zadnje vrijeme nadam se da jesu....

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

Neposredna veza do poruke: 30
4.8.2010 12:59:21   
njanja
IZVORNA PORUKA: Bebys

njanja slazem se s tobom...nije RUZICASTO...ali je bolje nego u hr...vjeruj mi...i ima se love i za ici ...a kakva je djeci perspektiva u hr...koji faks da se zavrsi da bude dobro za posao...NIJEDAN...ako se i pomucis ispocetka ...oni koji odu....djeci bude super...u to sam sigurna...a i sta nama fali...evo npr...ja sam dosla na gotovo ali moj suprug..nije...dosao je tu nije znao ni jezika ni nista...pa je sve naucio...za par godina radio...drzava mu pomogla...i toje to ...A KAKO HR. POMAZE...MISLIM JA SVOJU DRZAVU VOLIM I TO JAKO...ALI OD LJUBAVI SE NE ZIVI...U HR POGOTOVO...UVIJEK DOMA STIGNEM...jer je to korak nazad NAPRIJED JE TESKO ICI...
 evo ja sam ti primjer da se može....UZ PUNO TRUDAupisala sam fax bez vezediplomirala u 5 godina našla posao BEZ VEZE, preko internetadošla do tud gdje jesam s puno odricanja, prve 2 godine sma radila svaki dan od 9-19 h, šefica me znala zvati i u 22 h naveče, i sada kada odem na GO primam mailove na mobitel i radim posao po potrebi....nemojte mi reći da se ne može, može uz punoooo truda, ni meni nitko nije sve ovo što imam, niti ikome servirao

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
4.8.2010 12:59:28   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: Domy

Da li koja od vas ide možda za Bihač ..imam i dosta prijatelja  i rodbine tamo...Da vidite vi žene moje koje su kuče tamo i kako ljudi žive..Al zato njihovi muževi rade u Austriji ,Švicarskoj..
potpisujem neidem ali znam ih i kod nas tako zive

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 32
4.8.2010 13:00:43   
Domy
IZVORNA PORUKA: ama

nemoj me pogresno shvatit al razgovaramo....na osnovu cega mozes ti da dobijes bilo sta i ikakvo pravo u drugoj drzavi?ja sam malo bolje upoznata stim i znam da je gotovo pa nemoguce...ipak cuda postoje ako nisu donjeli neki zakon drugi u zadnje vrijeme nadam se da jesu....

Sasvim sam sigurna da za Australiju traže ljude..Još prije 15 god smo ja i mm bili pozvani da idemo..al eto nismo htjeli ..

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 33
4.8.2010 13:02:10   
natalijax

ma neshvačam te pogrešno,ko zna što postoji,vjerovatno nešto ko i za radnike koji idu van,znaći poslodavacti garantira vizu,Mislim kak su išli prije radit,

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 34
4.8.2010 13:03:35   
ama
a ja bas cula da su u italiji place premaleuser posted image jer znam jedne od tu....cure nemojte toliko da se zalite na HRV:ima puno gorih drzava gdje je i teze za zaradit ja oipet hrv.gledam ko lijepu zlatnu sredinu izmedju ovih okolo drzavauser posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 35
4.8.2010 13:05:18   
ama
e to je moguce...ja znam za vece gradove da masovno istjeruju narod pa zato a ako bi uspjela sredit nesto zasto ne uvijek se mozes vratit u hrvatsku zar ne?

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 36
4.8.2010 13:05:47   
adryosijek
ako ides preko rodbine van da ali ovak preko nekog kog nepoznas ili poznas kratko naravno da se nije  saliti i ici van,i ja cu kad mala cvrkne kad budem radila u it napraviti papire,i nevracam se tu.sta ne ici za boljim zivotom neg tu trunut i nemat nista zivis za rezije,i da nesto pojedes a da se obuces zaboravi,to pisem za slavoniju,u istri sam jako zadovoljna placama ,duplo vece ili troduplo od slavonskih placa

Neposredna veza do poruke: 37
4.8.2010 13:06:48   
Domy

a ja bas cula da su u italiji place premaleuser posted image jer znam jedne od tu....cure nemojte toliko da se zalite na HRV:ima puno gorih drzava gdje je i teze za zaradit ja oipet hrv.gledam ko lijepu zlatnu sredinu izmedju ovih okolo drzavauser posted image

ma tko je rekao da se mi žalimo na Hr ..al da bi otilša odavde da mi se ukaže bolja prilika bi zašto ne..

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 38
4.8.2010 13:07:21   
adryosijek
u italiji jesu manje place od austrije i svice ali su bolje neg u hr,za sad tamo pa ako bog da imamo opciju za svicarsku jer moj tam ima poznanika a u svici su dobre place user posted image

Neposredna veza do poruke: 39
4.8.2010 13:10:00   
Domy
IZVORNA PORUKA: adryosijek

ako ides preko rodbine van da ali ovak preko nekog kog nepoznas ili poznas kratko naravno da se nije  saliti i ici van,i ja cu kad mala cvrkne kad budem radila u it napraviti papire,i nevracam se tu.sta ne ici za boljim zivotom neg tu trunut i nemat nista zivis za rezije,i da nesto pojedes a da se obuces zaboravi,to pisem za slavoniju,u istri sam jako zadovoljna placama ,duplo vece ili troduplo od slavonskih placa

e sad se mi možemo ovako natezat do sutra ..kažeš za istru zavisi gdje radiš pa kažeš veče duplo plače tamo..moji žive u istri isto jedva krpaju kraj sa krajem..e jedino da imaš direktorsku plaču pa da možeš opstati..

Neposredna veza do poruke: 40
4.8.2010 13:14:02   
ama
heheh sto smo pohlepni za novacuser posted image user posted image user posted image  salim se naravno mi bi uvijek vise i uvijek nam se cini da je drugdje bolje vec kod nas...a ti natalijax javi kako to ide pa da se svi zgrnemo s raje rekla si da 2000 primajuuser posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 41
4.8.2010 13:18:27   
njanja
heheh sto smo pohlepni za novac salim se naravno mi bi uvijek vise i uvijek nam se cini da je drugdje bolje vec kod nas

"trava je uvijek kod susjeda zelenija"

-Tagore-

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 42
4.8.2010 13:19:07   
Domy

heheh sto smo pohlepni za novacuser posted image user posted image user posted image  salim se naravno mi bi uvijek vise i uvijek nam se cini da je drugdje bolje vec kod nas...a ti natalijax javi kako to ide pa da se svi zgrnemo s raje rekla si da 2000 primajuuser posted image

da li se ti zaista zezaš ili ozbiljno misliš sve ovo što si dosada iznjela..jer zaista mi sa tvojim iznjetim sugestijama ideš na user posted image user posted image al dobro poštujem tvoje mišljenje..Al sad reci da drugdje nije bolj život nego li kod nasnas ..Navedi mi bilo koga u Hr da je stekao ,bogastvo radeči u našoj lijepoj Hr.. doduše ima ih al su jako mali broj..

< Poruku je uredio Domy -- 4.8.2010 13:20:51 >

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 43
4.8.2010 13:19:32   
natalijax

a da me preduhitriteuser posted image user posted image

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 44
4.8.2010 13:20:03   
Anoniman

a, čuj-kak ne bi bili "pohlepni"! MM za sad sam radi, ima malu plaću, još k tome kredit, tako da mu mjesečno isplate 2300 kuna + dječji doplatak od 1250 kuna i ajde ti sad hrani nas petero s tim! Mi NE pušimo, NE pijemo, NE trošimo ni na što što je bespotrebni trošak, osim interneta, toga se ja ne želim odreći. user posted image
Sadimo vrt, hranimo svoje piliće, štedimo gdje god možemo, ali dalje više ne možeš... ja već tražim posao, ali je ponuda ... ahhh, šta da pričam...
jednostavno... već mi je dosta! želim ponekad odvesti djecu na sladoled, kupiti im neku sitnicu koju žele, a ne stalno govoriti - nemam novaca, nemam novaca, ko papiga user posted image
zbilja, da je to istina da se može u Austriju, ja bi se odmah počela pakirati!

(Odgovor članu ama)
  Neposredna veza do poruke: 45
4.8.2010 13:24:01   
njanja
meni je ovo nevjerojatno....zašto mislite da ćete odmah bolje živjeti npr u Austriji???U švicarskoj je sestrična od muža 10 godina radila kao čistačica aviona, svaki dan od 17-24 hnjena plaća koja je za naše uvijete bila jako velika je njima odlazila na stanarinu.... gdje vi živite???

-Tagore-

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 46
4.8.2010 13:27:31   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: Bebys

njanja slazem se s tobom...nije RUZICASTO...ali je bolje nego u hr...vjeruj mi...i ima se love i za ici ...a kakva je djeci perspektiva u hr...koji faks da se zavrsi da bude dobro za posao...NIJEDAN...ako se i pomucis ispocetka ...oni koji odu....djeci bude super...u to sam sigurna...a i sta nama fali...evo npr...ja sam dosla na gotovo ali moj suprug..nije...dosao je tu nije znao ni jezika ni nista...pa je sve naucio...za par godina radio...drzava mu pomogla...i toje to ...A KAKO HR. POMAZE...MISLIM JA SVOJU DRZAVU VOLIM I TO JAKO...ALI OD LJUBAVI SE NE ZIVI...U HR POGOTOVO...UVIJEK DOMA STIGNEM...jer je to korak nazad NAPRIJED JE TESKO ICI...
 evo ja sam ti primjer da se može....UZ PUNO TRUDAupisala sam fax bez vezediplomirala u 5 godina našla posao BEZ VEZE, preko internetadošla do tud gdje jesam s puno odricanja, prve 2 godine sma radila svaki dan od 9-19 h, šefica me znala zvati i u 22 h naveče, i sada kada odem na GO primam mailove na mobitel i radim posao po potrebi....nemojte mi reći da se ne može, može uz punoooo truda, ni meni nitko nije sve ovo što imam, niti ikome servirao

To je točno Njanja, sve što kažeš, ali treba naglasiti da si ti to napravila "uz puno truda", a nažalost našim ljudima je često lakše sjediti, kukati i kriviti sve oko sebe umjesto da "mrdnu guzicu". Koliko ljudi odlazi u prijevremene mirovine jer "Nije meni ova ni prošla država ništa dala pa šta joj ne bi ja uzeo i ono malo što ima". Koliko ljudi sjedi na burzi jer ne žele prihvatiti posao koji im je ponuđen.
Ali svi su glasni kada traže "svoja prava". Svi imaju beskrajna prava, a kad trebaju izvršiti neke obaveze onda se svi bune i ponovo pozivaju na neka prava.
Pa se onda nezaposlene rodilje bune da im je naknada mala, psuju državu i traže svoja prava. A da nisu rodile ne bi ništa primale.
user posted image
A vani ipak teče med i mlijeko. Tamo možeš dići noge u zrak i svi ti samo serviraju što god ti treba. Zato mislim da si ti bedasta skupa sa mnom što pokušavaš nešto stvoriti radom i trudom. Radije odi van, tamo je sve tako lako...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 47
4.8.2010 13:28:09   
Anoniman
joj, njanja, ne boj se, najvjerojatnije bum ostala tu gde jesam, ali imam pravo maštati o nečem boljem.... od toga još niko ni hmrl!
imam ja mamu vani, znam kak im je... imaju svoju firmu i rintaju danju i noću. ali ipak povremeno, kad je njihova sezona, imaju bolju zaradu i mogu si nešto priuštiti. za par godina, kad joj muž ode u mirovinu, to budu sve prodali i budu imali para ko perja. samo se ja ne nadam ničemu od njih. radije ću se sama pobrinuti za svoje.

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 48
4.8.2010 13:32:54   
njanja
IZVORNA PORUKA: Tsmee

Koliko ljudi odlazi u prijevremene mirovine jer "Nije meni ova ni prošla država ništa dala pa šta joj ne bi ja uzeo i ono malo što ima". Koliko ljudi sjedi na burzi jer ne žele prihvatiti posao koji im je ponuđen.
 od sestrične muže je otišao s 40 godina u mirovinu i sjedi doma i odmara, a oni kukaju da nemaju lovu i pitaju moju mamu da im posudi....40 godina, a on si ne može naći posao msa strane pa da makar u fušu zaradi...Po meni je to LIJENOST, BEZOBRAZLUK (što žicaju druge), a NE NEMOGUĆNOST...I sestra i ja smo u kreditima pa nikada moju mamu nismo pitali ni kunu da nam posudi od kada radimo (ja skoro 8 godina), a oni se usude pitati...SRAMOTA

-Tagore-

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 49
4.8.2010 13:35:23   
ama
Domy ja sam ozbiljna mamauser posted image naravno da se nezezam znas li ti kolika je prosijecna placa u Austriji?Neznam kako je cijeloj drzavi al znam da u Becu jedan stan od 50 kvadrata zna da kosta i preko 500eura a nije u nekom stanju mjesecno struja i voda ili gas zna da izadje po 200 a najcesce jedna obitelj trosi i 400eura i vise plus ako moras da nadoplatis potroseno godisnji obracum pa te izadje po 1000eura jos ako si zaradio vise od dozvoljenog godisnje ti to njima sve fino vratis....a kazi mi ko moze da kupi stan tamo koji kostaju da ti se zavrti u glavi?kolika god da je plata kad das na racune tebi ostane skroz malo stim da nisam ubrojala telefoone internet i dr,stvari....stim da svoju obitelj ako radis vidjas u prosjeku samo par sati....mogla bi pricat jos puno toga o drzavama jer sam zivjela svagdje i znam kako funkcionira zivot na nekim mjestima...zao mi je sto ti idem na zivceuser posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!