|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što vas je povrijedilo na Ringeraji?
29.9.2010 23:39:32   
Ninaa
Evo vezano za raspravu na RR raspravama novamama predložila da otvorim temu. Što vas je najviše povrijedilo na ovom forumu? Ne što vas smeta već što vas je onak povrijedilo malo ili puno?Trenutno se ne mogu sjetiti ali javim se sutra dok malo razmislimuser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 29.9.2010 23:43:16 >

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji?
29.9.2010 23:41:01   
novamama
Uh, ja sam predložila da se izjasnite točno Tko vas je povrijedio na rr...

uh, prijeti rat svjetova, a ja ću napisati tko me povrijedio tek na jedno 3-4 straniciuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
29.9.2010 23:42:50   
Imra
niko me nije povrijedio

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 3
29.9.2010 23:43:24   
Anoniman
Hmm..sorry, nitko..još.user posted image
Ali teško me inače uvrijediti, moraš me baš gadno zaj..ezik povući da bi se naljutila.user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 4
30.9.2010 0:41:24   
marija0
nije niko nisam baš uvredljiva osoba user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
30.9.2010 8:50:42   
maja
uh...nije da me je uvrijedila nego malo povrijedila ali ona to i znauser posted image , to je prošlo, a ja nastojim biti bolja user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 6
30.9.2010 9:18:13   
Zvonki
Majo, oprosti user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
30.9.2010 9:21:01   
maja
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Majo, oprosti user posted image

nisam rekla da si ti user posted image
user posted image user posted image

bilo, prošlo, zapravo cure ova tema uopće nije loša, mada će sigurno u krivom smjeruuser posted image , ali možda je ovo način da kažemo i oprostimouser posted image

< Poruku je uredio maja -- 30.9.2010 9:23:03 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 8
30.9.2010 9:23:15   
Zvonki
Ma da...Ja znam da jesam. Po tvojoj zadnjoj rečenici. Nije mi bila namjera te povrijediti. Taku si lijepu gestu učinila za onaj blagdan, bila sam jako dirnuta. Majo, budi ono što jesi jer si takva naj naj user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 9
30.9.2010 9:24:29   
Zvonki
Mene nije nitko povrijedio, uvrijedio ali ne volim "pikanja" na temama.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 10
30.9.2010 9:31:51   
ninolina

Mene nije nitko povrijedio, uvrijedio ali ne volim "pikanja" na temama.

potpisujem te

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 11
30.9.2010 9:33:08   
ivanaa
Uf tu če se mene prozvati više puta..
Ja ne želim reći tko me povrijedio,jedna jedina osoba al radije ču to riješiti na pp.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 12
30.9.2010 9:37:53   
njanja
Nitko me nije povrijedio na RR.Može me povrijediti samo onaj do kojem mi je stalo, a to su na raji Iva Piva, Koka, Ruža, Tonka, Cvrčak, Maja, NOvamama, Puli i Mirna....Izuzev Cvrčka, sa svim ovim curama sam provela cijelu Janovu 1. godinu i povrijedile bi me kada bi mi rekle nešto u stilu: Užasna si mama, Jan ti je odvratan....Naravno da one to ne bi nikada rekle, ali od njih bi nešto ružno rečeno doživjela kao uvredu. Ostale cure koje volim više ili manje, ne mogu me povrijediti. Međutim, LJUTE ME, ali zaista me LJUTE neki stavovi na raji, tipa da ako te netko potpisao da ti se ulizuje jer si stara članica (a da se uopće ne razmišlja o tome da li je ono što je potpisano ispravno ili ne), LJUTI me stav od Zvonki da ako želiš dokazati da si u pravu ili ako braniš svoj stav da zapravo želiš da ti netko hrani ego, LJUTI me kada imam ISPAVAN stav, ali zaista ispravan po svim moralnim načelima (tipo pušenja u trudnoći), ali ME NADGLASA VEČINA, ali ne zato jer večina ima ispravan stav, nego zato jer SU U PREDNOSTI JER IH JE VIŠE i LJUTI ME što ista ta večina onda od mene i istomišljenika napravi budalu (kao u slučaju RR slika i facebooka)..... LJUTI me kada smo dvolične na nekim temama i kada pročitam post nekih osoba, a onda na sljedećoj stranici pročitam post iste te osobe koji sad veći vodi na drugu stranu..... Ali ipak sam tu JER me VESELI što si pomažemo, veseli me što se svi raduju napredku moga Jana, što ja s jednakom radošću se veselim napredku vaše djece, veseli me što iščekujemo bebice, veseli me što slavimo rođendane i ZAISTA, ZAISTA me vesele konstruktivne rasprave GDJE SVAKO BRANI SVOJ STAV, ALI I UVAŽAVA STAV SUPROTNOG MIŠLJENJA. OVo zadnje je ono što mi fali u zadnje vrijeme i zbog toga sam otvorila temu RR rasprave.....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
30.9.2010 9:41:52   
ivanaa
user posted image user posted image I ja sam te povrijedilauser posted image user posted image i mene volišuser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: njanja

Nitko me nije povrijedio na RR.Može me povrijediti samo onaj do kojem mi je stalo, a to su na raji Iva Piva, Koka, Ruža, Tonka, Cvrčak, Maja, NOvamama, Puli i Mirna....Izuzev Cvrčka, sa svim ovim curama sam provela cijelu Janovu 1. godinu i povrijedile bi me kada bi mi rekle nešto u stilu: Užasna si mama, Jan ti je odvratan....Naravno da one to ne bi nikada rekle, ali od njih bi nešto ružno rečeno doživjela kao uvredu. Ostale cure koje volim više ili manje, ne mogu me povrijediti. Međutim, LJUTE ME, ali zaista me LJUTE neki stavovi na raji, tipa da ako te netko potpisao da ti se ulizuje jer si stara članica (a da se uopće ne razmišlja o tome da li je ono što je potpisano ispravno ili ne), LJUTI me stav od Zvonki da ako želiš dokazati da si u pravu ili ako braniš svoj stav da zapravo želiš da ti netko hrani ego, LJUTI me kada imam ISPAVAN stav, ali zaista ispravan po svim moralnim načelima (tipo pušenja u trudnoći), ali ME NADGLASA VEČINA, ali ne zato jer večina ima ispravan stav, nego zato jer SU U PREDNOSTI JER IH JE VIŠE i LJUTI ME što ista ta večina onda od mene i istomišljenika napravi budalu (kao u slučaju RR slika i facebooka)..... LJUTI me kada smo dvolične na nekim temama i kada pročitam post nekih osoba, a onda na sljedećoj stranici pročitam post iste te osobe koji sad veći vodi na drugu stranu..... Ali ipak sam tu JER me VESELI što si pomažemo, veseli me što se svi raduju napredku moga Jana, što ja s jednakom radošću se veselim napredku vaše djece, veseli me što iščekujemo bebice, veseli me što slavimo rođendane i ZAISTA, ZAISTA me vesele konstruktivne rasprave GDJE SVAKO BRANI SVOJ STAV, ALI I UVAŽAVA STAV SUPROTNOG MIŠLJENJA. OVo zadnje je ono što mi fali u zadnje vrijeme i zbog toga sam otvorila temu RR rasprave.....  

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 14
30.9.2010 9:46:53   
njanja
ivana, nisi me povrijedila, samo naljutila (ili bolje rečeno raspi....zdila)user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 15
30.9.2010 9:53:42   
ivanaa
To mi je dražeuser posted image .

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 16
30.9.2010 10:00:21   
Zvonki

LJUTI me stav od Zvonki da ako želiš dokazati da si u pravu ili ako braniš svoj stav da zapravo želiš da ti netko hrani ego,

Ispravak netočnog navoda - nikada to nisam rekla. Molim, citiraj me tamo gdje sam to rekla user posted image  

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 17
30.9.2010 10:01:29   
Zvonki
A vidim da si napomenula Cvrčak kao nekoga do koga ti je stalo. Zašto? Imate sličan stav jedna drugoj i naravno da ti više "paše". Ili kako se to već smije reći ovdje na forumu user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 18
30.9.2010 10:01:54   
njanja
zvonki neću se natezati, rekla sam što mislim....eto to je to o čemu pričam....

-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 19
30.9.2010 10:04:13   
ivanaa
Vas dve ste vrlo slične osobe zato se ne kombinirate.Dva jaka ista autoriteta.

LJUTI me stav od Zvonki da ako želiš dokazati da si u pravu ili ako braniš svoj stav da zapravo želiš da ti netko hrani ego,

Ispravak netočnog navoda - nikada to nisam rekla. Molim, citiraj me tamo gdje sam to rekla user posted image  

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 20
30.9.2010 10:05:25   
njanja

A vidim da si napomenula Cvrčak kao nekoga do koga ti je stalo. Zašto? Imate sličan stav jedna drugoj i naravno da ti više "paše". Ili kako se to već smije reći ovdje na forumu user posted image
 Pa naravno da mi istomišljenici pašu...S cvrčak se razumijem i vrlo često mislimo isto....Ali s novom mamom se kačim po temama ko velika, a svejedno ju obožavam i privatno se čujemo i jako ugodno razgovaramo pa čak i razglabamo.... Sorry, ninolina i tebe sam zaboravila nabrojati...i ti si bila samnom i janomuser posted image

-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 21
30.9.2010 10:06:44   
Zvonki

Pa čekaj, ne možeš se sada povući. Gdje sam rekla da netko hrani TVOJ ego user posted image  Eto, to mene sada vrijeđa. user posted image  

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 22
30.9.2010 10:09:00   
ninolina
Sorry, ninolina i tebe sam zaboravila nabrojati...i ti si bila samnom i janomuser posted image

već sam mislila da si me zaboravilauser posted image user posted image
ma šalim se...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 23
30.9.2010 10:12:58   
njanja

Pa čekaj, ne možeš se sada povući. Gdje sam rekla da netko hrani TVOJ ego user posted image  Eto, to mene sada vrijeđa. user posted image  
 zvonki pp....

-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 24
30.9.2010 10:17:26   
neron
u dobra tema
mene nije povrijedilo al me u trenutku dirnuo jedan post (neda mi se traziti od koga je) kad se izmedju redova kao odgovor na moj post naslo kao nesto u tom smislu , da savijet daje neko ko nije kompetenta( tj. neko ko nema djece).to me malo dirnulo u bolnu tacku, mada mislim iako nemam djece da bar imam dovoljno prakse i fakultetskog obrazovanja da bi mogla pisati o nekim stvarima vise nego one koje ih imaju, al nisam htjela dalje ulaziti u raspravu jer mislim da se ne vrijedi raspravljati o takvim stvarima.
p.s. mozda sam i ja nekog nekad povrijedila nesvjesno, pa smatram i da je ta osoba to uradila nesvjesno.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!