|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji?
30.9.2010 15:11:49   
bembo
Nemam baš neki staž na RR pa možda nisam baš kompetentna za davanje kometara, a i nitko me nije povrijedio ili uvrijedio, nadam se i da je obratno.Samo bi htjela reći da smo sve mi različite i kako se u stavrnom životu ne možemo sa svima slagati, ne vidim zašto bi u virtualnom svijetu bilo drugačije.Ja sam tek trudilica i uglavnom sudjelujem u temama vezanim uz to, pišem ako imam nešto pametno (ili mislim da imam) za napisati.Osobno, nemam vremena za neke teme koje možda služe za razbibrigu drugima, tako da u njima ne sudjelujem.Poštujem svačije mišljenje ako je dobro argumentirano (u slučaju neki rasprava). 

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 76
30.9.2010 16:45:44   
Krky
Ajmeeee...ma cure drage, daj se rastrčkajte po drugim temama, kakve "nove" - "stare", prepucavanja oko broja odgovora na neku temu, pa nismo sve tu svaki dan niti u svakom trenutku na raspolaganju jedna drugog, nismo sve niti "pozvane" tam gdje nemamo kaj za reć niti smo sve "sposobne" dat savjet u svemu. Kaj da ja npr. otvorim temu: "Kako da se organiziram s 5?" ili "Želim 6. 7...". Možete mi eventualno odgovorit da nisam normalna, pa se na to mogu uvrijedit i tak to. Iskreno, žao mi je ako negdje nisam dala savjet, ako sam mogla...u bircu sam rijetko...tak...ne da mi se baš, a kad jednom počnem radit, ni na Raji me neće bit uopće...pa što...uvijek će bit trudilica, trudnica i beba...a ako Raja poživi...ja možda jednog dana otvorim temu "1. baka Ringeraje!" E, da onda vidim ko mi se neće zakačit na temu! 

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 77
   [Obrisani korisnik]
30.9.2010 17:05:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 78
30.9.2010 17:10:24   
Thea
ja možda jednog dana otvorim temu "1. baka Ringeraje!" E, da onda vidim ko mi se neće zakačit na temu!

Starka moja pazi da te ja ne preteknem.klinka mi ima 14 godina a ako bude napredna ko mama ja sam za 3 godine baka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O moj Bože..... user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 79
30.9.2010 19:27:20   
ejmama

IZVORNA PORUKA: FIONA

kaj bi me povredile...samo se raznerviram nekad i to sam si rekla nema više...izbjegavam biti tu jel mi mnoge teme nisi po mom i ne da mi se na njih pisati, mnoge su vec bile pa se ponavljaju a meni se to ne da...fali mi ona zafrkancia jel mi je to bilo primarno tu a tog vise nema...samo fucking crnjaci...ak neko nekog zgazi vec netko tu stavi u temu...ako netko krepa vec se pise o tome...osobno mi je crne kronike dosta i micem se od negative a ona se p mom skormnom misljenju uvukla u mnoge pore ovog foruma!

potpisujem i nemam više vremena

H 07 E 09

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 80
30.9.2010 22:12:33   
novamama
IZVORNA PORUKA: maja
moram ja ponovno pisati...jel tko vidi datum i godinu moga učlanjenja...i mene se nisu baš sjetili na asocijacijama i da bilo mi je žao, pogotovo što sam ovdje svaki j..... dan, ali pomislila sam si da sam si tome možda i sama kriva pošto sam većinom nevidljiva

moram priznati da sam ovo već jednom pročitala od tebe i od tada pažljivo čitam svaki tvoj post, jer nije u redu da se osjećaš 'nevidljivo'...
počni pi***arat, vikat, koristit smajliće, pljeskat, pa ćeš vidjet kako ćeš postati vidljivija (ali onda to ne bi bila ti i zato, ne daj se smesti!)
meni si draga i rado te čitam, nasmijem se na to tvoje 'nevidljiva' jer meni nisi!

p.s. odlučila sam ne otkriti tko je mene povrijedio, 2 od 4 cure ionako više ne dolaze na rr...uostalom, nije to bilo baš povrjeđivanje - digle su mi tlak na 1800 - bez pokrića, i odlučila sam da neću više sa njima raspravljati....
sa jednom sam ok, ali uvijek moram paziti što pišem...no big deal....
sa drugom sam na nevidljivo...

njanja, ti nisi u ove 4user posted image , tebi na skype saspem sve bez cenzure, i to je baš olakšavajućeuser posted image

na kraju, lijepo molim cure koje sam/ako sam  JA povrijedila da se jave, rado ću im se ispričati i častit litrom tekile da im tu nezgodu izbrišem iz pamćenjauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 81
30.9.2010 22:17:44   
ELISABETH

IZVORNA PORUKA: novamama

na kraju, lijepo molim cure koje sam/ako sam  JA povrijedila da se jave, rado ću im se ispričati i častit litrom tekile da im tu nezgodu izbrišem iz pamćenjauser posted image

Super ideja, a da ipak sve popijemo po jednu?
Odma bi nestale i tenzije user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 82
30.9.2010 22:19:49   
m600

moram ja ponovno pisati...jel tko vidi datum i godinu moga učlanjenja...i mene se nisu baš sjetili na asocijacijama i da bilo mi je žao, pogotovo što sam ovdje svaki j..... dan, ali pomislila sam si da sam si tome možda i sama kriva pošto sam većinom nevidljiva

moram priznati da sam ovo već jednom pročitala od tebe i od tada pažljivo čitam svaki tvoj post, jer nije u redu da se osjećaš 'nevidljivo'...
počni pi***arat, vikat, koristit smajliće, pljeskat, pa ćeš vidjet kako ćeš postati vidljivija (ali onda to ne bi bila ti i zato, ne daj se smesti!)
meni si draga i rado te čitam, nasmijem se na to tvoje 'nevidljiva' jer meni nisi!

p.s. odlučila sam ne otkriti tko je mene povrijedio, 2 od 4 cure ionako više ne dolaze na rr...uostalom, nije to bilo baš povrjeđivanje - digle su mi tlak na 1800 - bez pokrića, i odlučila sam da neću više sa njima raspravljati....
sa jednom sam ok, ali uvijek moram paziti što pišem...no big deal....
sa drugom sam na nevidljivo...

njanja, ti nisi u ove 4user posted image , tebi na skype saspem sve bez cenzure, i to je baš olakšavajućeuser posted image

ja???????

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 83
30.9.2010 22:26:11   
novamama
m600 šta ti???user posted image user posted image user posted image

ne, ne ti! pa ti si mi frendica i na fejsu! brzo bi te otpilila da me nervirašuser posted image user posted image user posted image

wtf? joj ne bih htjela da se ovo pretvori u igru pogađanjauser posted image

svih volim, life is beautifuluser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 84
30.9.2010 22:30:23   
m600
hehe ma našalila sam se
jer s tobom nikad nisam ulazila u rasprave
doduše mislim da s nikim nisam ulazila u neke konflikte jer na takvim temam se rijetko javim
malo te zezamuser posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 85
30.9.2010 22:39:44   
Anoniman
Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina...

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 86
30.9.2010 22:41:34   
novamama
IZVORNA PORUKA: m600

hehe ma našalila sam se
doduše mislim da s nikim nisam ulazila u neke konflikte jer na takvim temam se rijetko javim

a daj jesi me prepala user posted image user posted image user posted image
di baš danas: nenaspavana sam jer sam sinoć ovdje lajala do 12ipo, dobila sam mengu, a i prvi dan dijete mi jeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 87
30.9.2010 22:43:07   
novamama
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina...

koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 88
30.9.2010 22:43:52   
pikachu

Ja sam poprično 'vidljiva' (po parametrima Novamame) pa me se u igri asocijacija sjetila jedino m600...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Eto, Maja, jel' ti sada lakše? Nema veze sa 'vidljivošću'...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene nekada ako nešto i zasmeta, zaključim da nije moj dan za 'forumiranje' i to je to... Pa ni ne može nam među tisuću ljudi sve biti lijepo i bravo... Ili mislimo da smo na RR našle svoju 'utopiju', ono što nemamo izvan virtualnog života? Nemoguća misija...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 89
30.9.2010 22:50:36   
Anoniman

koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije....

Da, te prve nema, a ova druga je tu i prilicno je aktivna na forumu i nije ni malo "nevidljiva". mislim da je bila dobila opomenu za to, pa se bila kao izvinjavala, da ona to nije mislila..u svakom slucaju smirila se dosta, a i iskreno vise njene postove ni ne citam.

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 90
30.9.2010 22:51:15   
m600

hehe ma našalila sam se

sorryuser posted image user posted image user posted image
ko treba ti dijeta,daj ne lupetajuser posted image user posted image
a daj jesi me prepala user posted image user posted image user posted image
di baš danas: nenaspavana sam jer sam sinoć ovdje lajala do 12ipo, dobila sam mengu, a i prvi dan dijete mi jeuser posted image user posted image user posted image

sorryuser posted image user posted image user posted image
ko treba ti dijeta,daj ne lupetajuser posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 91
30.9.2010 22:52:07   
CallamityJane

novamama nazalost ima jos takvih o kojima prica Nellyca, nije samo jedna user posted image

Mislim da se i mene nije niko sjetio na tim asocijacijama ali sa obzirom da tada nisam bila na raji sedmicu dana, eto kao shvatam da su me zaboravile vjestice user posted image
sem toga dosta su se javljale tek pristigle forumasice pa je bilo i jasno da nisu zapamtile moju repinu user posted image

eh da dodam da ima jedna osoba sto je mene uvrijedila na vulgaran nacin, mozda nije mislila tako ali ako nesto mrzim vise od gluposti to je prostakluk i vulgarnost, vjerujem da ce se prepoznati????

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 92
30.9.2010 22:52:30   
m600

Da, te prve nema, a ova druga je tu i prilicno je aktivna na forumu i nije ni malo "nevidljiva". mislim da je bila dobila opomenu za to, pa se bila kao izvinjavala, da ona to nije mislila..u svakom slucaju smirila se dosta, a i iskreno vise njene postove ni ne citam.

jesam li to možda ja?user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 93
30.9.2010 22:53:09   
m600

IZVORNA PORUKA: callanhoe

novamama nazalost ima jos takvih o kojima prica Nellyca, nije samo jedna user posted image

Mislim da se i mene nije niko sjetio na tim asocijacijama ali sa obzirom da tada nisam bila na raji sedmicu dana, eto kao shvatam da su me zaboravile vjestice user posted image
sem toga dosta su se javljale tek pristigle forumasice pa je bilo i jasno da nisu zapamtile moju repinu user posted image

eh da dodam da ima jedna osoba sto je mene uvrijedila na vulgaran nacin, mozda nije mislila tako ali ako nesto mrzim vise od gluposti to je prostakluk i vulgarnost, vjerujem da ce se prepoznati????

ma nemoj pogledaj moje asocijacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 94
30.9.2010 22:56:09   
leilany
..nista i nitko....
..jer...

A mene ne zanima
to o cemu se prica
a mene ne zanima
to sto se dogadja

Jer uvijek sam bio isti
i svakom gledao u oci
ne zelim razmisljati
o novom pogledu na zivot
zelim razmisljati o ljubavi
zelim razmisljati o ljubavi

Meni ne mozes lagati
meni ne mozes pricati
mene ne mozes ni zamoliti
a mozes mi samo mahati

Sa druge obale
saljive obale, opasne obale
koju zapljuskuju strahoviti valovi
valovi bijesa, i zato ti kazem

Povrati u rijeku, pasji skote
pojedi novac i reci hvala ti, zivote...........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 95
30.9.2010 22:57:02   
novamama
vi non stop o tim nekim asocijacijama a ja nemam blage o čemu pričate...di? tko?user posted image

callamity jane, žao mi je što to čujemuser posted image
ja ih ne prepoznajem, a rado bih se makla od takvih.....

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 96
30.9.2010 22:58:29   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: callanhoe

ma nemoj pogledaj moje asocijacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ozbiljno????? neko me se sjetio ???? user posted image
ima li ko link od teme da se idem obradovati user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 97
30.9.2010 22:58:53   
pepeljuga
leilanyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 98
30.9.2010 22:59:03   
novamama
600 ti si prava smutljivicauser posted image user posted image user posted image
treba te zabranituser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 99
30.9.2010 22:59:36   
Anoniman

jesam li to možda ja?user posted image user posted image user posted image

naravno da si ti, ti si najveci srbomrzac koga sam upoznala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!