Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 12:40:59
|
|
|
|
Joanna
|
IZVORNA PORUKA: m600 tema je što vas je povrijedilo a ne tko? napisala sam gore neke cure među kojima sam i ja NEKAD smo totalno ignorirane kad sam bila trudna na svako moje pitanje se odgovaralo brzo i dijelilo se puno mišljenja i savjeta zato sam i ostala s vama a sad kad pitam nešto ili otvorim neku temu javi se samo par cura i to je baš tužno mislim da si trebamo odgovarati na teme o djeci a ne o ani magaš i tražiti izliku za fajt Opet te moram potpisati ak kaj ću sad! Slažem se s tobom.
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 12:41:24
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: livona Kao freška ili nova nije me nitko povrijedio, ali ruku na srce kad sam se tek ukljucila usla sam prvo u ono jutarnje cavrljanje (ne znam naziv) i dozivjeh IGNORE od jedne stare clanice to me bilo malkice zasmetalo ali s ovim vremenom koje sam ovdje uvidjeh da mozda nije primjetila moje jutarnje pitanje... Ma o tome treba pisati. Pa jednostavno e možemo na sve odgovarati, pogotovo u birtiji. Ja sam pričam tamo sa cubom a ima i Imre i još nekih pa ne možemo uvijek baš svakoga zvati i pitati ili nešto. Meni je ustvari baš sad bed jer imru čak i ne znam baš jer je nova a nisam s njom puno pričala, pa si mislim šta da joj pišem A u birtiju ti se ionako ulati ovako: BOOOOOK, JA SAM TU!!!!!!DAJTE KAVE.ŠTA IMA???
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 12:43:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: livona Kao freška ili nova nije me nitko povrijedio, ali ruku na srce kad sam se tek ukljucila usla sam prvo u ono jutarnje cavrljanje (ne znam naziv) i dozivjeh IGNORE od jedne stare clanice to me bilo malkice zasmetalo ali s ovim vremenom koje sam ovdje uvidjeh da mozda nije primjetila moje jutarnje pitanje... Ma o tome treba pisati. Pa jednostavno e možemo na sve odgovarati, pogotovo u birtiji. Ja sam pričam tamo sa cubom a ima i Imre i još nekih pa ne možemo uvijek baš svakoga zvati i pitati ili nešto. Meni je ustvari baš sad bed jer imru čak i ne znam baš jer je nova a nisam s njom puno pričala, pa si mislim šta da joj pišem A u birtiju ti se ionako ulati ovako: BOOOOOK, JA SAM TU!!!!!!DAJTE KAVE.ŠTA IMA??? ti si Zvonki danas blentava ali skroz livona neka te ne brine ignoriranje x puta mi se to desi, jos u bircu ako nas ima puno, samo sa zesticom ispod ruke mozes im privuci paznju
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 12:43:46
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama ako nekog potpisem to je zato sto dijelim misljenje s tom osobom i ne da mi se nanovo pretipkavati. price o ulizivanju su mi smjesne. Ovo potpisujem u potpunosti. Maloprije sam potpisala njanju u jednom njenom postu i sad neka svi misle da joj se ulizujem
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 12:58:29
|
|
|
|
m600
|
da zvonki sigurno se ulizuješ mislim koja je meni svrha ulizati se nekome u dupe s kim sam dobra dobra sam,a potpisat ću ga ako dijelim mišljenje a ne zato što tu osobu volim ili joj se želim ulizati gluposti
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:02:12
|
|
|
|
livona
|
Za birc kako vi kazete sve 555 Vaznije su mi neke teme i pitanja na koja svi odgovorite A ovo za potpisivanje (zbilja mi nije potreba se nikome ulizivati) potpisem se kad se slazem s nekim misljenjem ali jednostavnije je napisati POTPISUJEM nego U POTPUNOSTI SE SLAZEM S TVOJIM MISLJENJE I JA BIH NAPISALA ISTO DA MI SE DA TIPKATI
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:06:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve ignorirane, trk u birtiju! Tamo sam ja prestala biti nevidljiva! Šalu na stranu, da se uključim u ovu temu. Mene ništa i nitko nije povrijedilo jer se ne dam. Iskreno, nije me puno briga. S nekim ljudima mogu više razgovarati, s nekima manje, ali svi ste mi ok. Iskreno, nemam baš nekih postova ni problema. Moja tema o Podobniku je imala nekoliko stranica, ali samo zato što je otišla ot. Ne smeta me to previše jer je često tako. Ja želim nešto, mami x ili y je to jako smiješno i ne može vjerovati ovo ili ono. Mislim da se najbolje ne uzbuđivati oko toga. Ajmo tete u birtiju da si jedno pivce za živce drmnemo!!!
< Poruku je uredio Kejt -- 30.9.2010 13:07:33 >
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:07:15
|
|
|
|
ivanaa
|
Ja sam sad jako sretna jer me nitko nije prozvao mislila sam da će bar 4 cure . Hvala na brzoj reakciji za čestitke,al zaista umjesto da se bavimo ovakvim temama bilo bi bolje da si dajemo čestitke.
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:08:10
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa Ja sam sad jako sretna jer me nitko nije prozvao mislila sam da će bar 4 cure . Hvala na brzoj reakciji za čestitke,al zaista umjesto da se bavimo ovakvim temama bilo bi bolje da si dajemo čestitke. Čestitam što te nitko nije prozvao
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:11:07
|
|
|
|
Joanna
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki [ Čestitam što te nitko nije prozvao Zvonki je danas nešto jako raspoložena. Jesi me nasmijala
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:14:30
|
|
|
|
ivanaa
|
Čestitam ja tebi što si ti prozvana inaće te se samo za ljepo proziva IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: ivanaa Ja sam sad jako sretna jer me nitko nije prozvao mislila sam da će bar 4 cure . Hvala na brzoj reakciji za čestitke,al zaista umjesto da se bavimo ovakvim temama bilo bi bolje da si dajemo čestitke. Čestitam što te nitko nije prozvao
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:16:30
|
|
|
|
Zvonki
|
Eto vidiš ivanaa, konačno se pokazalo moje pravo lice
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:19:43
|
|
|
|
Joanna
|
Da me krivo ne shvatite nisam ja ništa loše mislila! Meni je Zvonki baš super! Malo sam skrenula s teme
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:22:08
|
|
|
|
Krky
|
Daajte cure, kaj će nam ova tema...pa tu smo da se hrabrimo i podržavamo, pa nikom valjda nije namjera da povrjeđuje i ljuti drugu...a baš ako se desi...pa cure smo, trudilice, trudnice i mame...sve nas bombardiraju ili hormoni ili djeca...(muževi, mame, svekrve...), ne moramo i međusobno...
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:23:08
|
|
|
|
Zvonki
|
Znate što je mene još povrijedilo? Što se na ovu temu JOŠ nije pojavio cinik da nam se pošteno ismije i onako kulturno kaže kako smo kokoši
< Poruku je uredio Zvonki -- 30.9.2010 13:27:01 >
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:27:06
|
|
|
|
ivanaa
|
Ja sam osoba koja ima grdi jezik.Što na umu-to na drumu..al još nisam rekla svoje.To samo pokazuje vrijednost otvaranja ovakvih tema
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:35:49
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: m600 tema je što vas je povrijedilo a ne tko? napisala sam gore neke cure među kojima sam i ja NEKAD smo totalno ignorirane kad sam bila trudna na svako moje pitanje se odgovaralo brzo i dijelilo se puno mišljenja i savjeta zato sam i ostala s vama a sad kad pitam nešto ili otvorim neku temu javi se samo par cura i to je baš tužno mislim da si trebamo odgovarati na teme o djeci a ne o ani magaš i tražiti izliku za fajt obožavam pljeskati i potpisivati pa tako plješćem ivani i potpisujem ju u potpunosti sramota je da na temama rođendana ima samo jedna stranica i to jadna a kojekakve gluposti tu su svi samo se prepirete i uživate u tome...mislim da neke dotične osobe dolaze ovdje liječiti svoje živce pogledajte jučerašnju temu čestitke sretan rođendan uspavana samo vas par se javilo da joj čestita rođendan,a koliko vas je već na ovoj temi svi se mi uvrijedimo nekad ali neke forumašice namjerno nameću svoje stavove i govore kako rr više nije što je nekad bio... oprostite nije to zbog nas "novih" kako nas nazivate,nego je to upravo zato što se neke cure uvrijede i odu a s kim su imale okršaj u to ne ulazim mene je jako povrijedilo što na temama asocijacije mene se sjetilo samo 3 cure i to one s kojima se rijetko čujem a one s kojima sam dijelila savjete i iskustva nisu se sjetile ali nema veze.....ja se ovdje dođem zabaviti,čestitati rođendane,rođenja,čekati s trudnicama i iščekivati trudnoće kad ste sretne vi sretna sam i ja obožavam čitati kako su vaša dječica velika i što sve znaju isto tako volim podijeliti što je sve moja P naučila ali u zadnje vrijeme to se na ovom forumu jako malo piše tako da ste mogle vidjeti da i ja rijetko pišem napretke petre svaki dan se prepirete oko nečega umjesto da pišete o nečemu što je vezano za ovaj forum sad ću ja biti popljuvana što sam rekla svoje mišljenje Potpisujem oba dva posta od m600 jer je točno pogodila ono što sam htjela ja ..Ovo crveno me pogotovo boli (mene se je sjetila samo m600) S vama sam od početka svoje treće trudnoće i vi ste bile prve koje su nakon obitelji(mm-a i djece) saznale da sam rodila i vidjele slikice iz bolnice jer sam imala prijenos uživo Sad imam osjećaj da zato jer branim svoje mišljenje koje ćesto popljuju da sam crna ovca.Zato u zadnje vrijeme izbjegavam ostale teme osim roćkasa i ako mogu kome šta savjetovati,a da nikog ne uvrijedim...
< Poruku je uredio Thea -- 30.9.2010 13:36:27 >
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 13:39:36
|
|
|
|
ivanaa
|
Thea
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 14:03:23
|
|
|
|
mamacita
|
Nitko me nije povrijedio. Jedno sto moramo non stop imati na umu je to da svi imamo svoje misljenje u vezi sa svim temama. Zivot je pre kratak da bi ljudi jos zapocimali ovakve on-line svadje i nesuglasice... ta takvih ljudi ima cijela hrpa u stvarnom zivotu. Dakle, ako nas necije razmisljanje ili komentari vrijedjaju, onda prijedji preko toga i odluci se ne zamarati s takvom osobom.
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 14:28:09
|
|
|
|
cokolada
|
nitko me nije osobno uvrijedio, kazem sto mislim i postujem tude misljenje iako bilo drugacije, ako netko provocira ne obracam paznju i to je to. Ali me smeta, da na neke teme se uopce ne odgovara i diskutira, a svi smo na ovaj forum dosli prvenstveno radi djece i milijun pitanja koja nas muce, a to sto su se neke cure skompale pa su u bircu neka budu mene ne smeta, ali je cinjenica da se ostali ignoriraju, eto to me ljuti. Mislim da bi se trebalo diskutirati i odgovarati na teme jer tome forum sluzi. Sto se tice rodendana i "vibrica" neka se nitko ne ljuti sto tamo ne sudjelujem jer mi se to cini proforme, sto ne znaci da ne mislim kako je nekome tesko ili da mu zelim sretan rodendan!
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 14:38:00
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mene vrijeđa što neke misle da sam luda nimfomanka
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 14:43:22
|
|
|
|
FIONA
|
kaj bi me povredile...samo se raznerviram nekad i to sam si rekla nema više...izbjegavam biti tu jel mi mnoge teme nisi po mom i ne da mi se na njih pisati, mnoge su vec bile pa se ponavljaju a meni se to ne da...fali mi ona zafrkancia jel mi je to bilo primarno tu a tog vise nema...samo fucking crnjaci...ak neko nekog zgazi vec netko tu stavi u temu...ako netko krepa vec se pise o tome...osobno mi je crne kronike dosta i micem se od negative a ona se p mom skormnom misljenju uvukla u mnoge pore ovog foruma!
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 14:46:17
|
|
|
|
maja
|
moram ja ponovno pisati...jel tko vidi datum i godinu moga učlanjenja...i mene se nisu baš sjetili na asocijacijama i da bilo mi je žao, pogotovo što sam ovdje svaki j..... dan, ali pomislila sam si da sam si tome možda i sama kriva pošto sam većinom nevidljiva isto tako ja još nisam naišla na niti jednu temu od kako sam ovdje na koju se nije odgovorilo, možda puno cura kao i ja neće odgovoriti na temu ako ne zna nešto o njoj, ali uvijek se nađe i onih koji će odgovoriti zato nemojte pričati da nema odgovora vjerujte mi i kada kažem da je i prije tri godine bilo prepucavanja, ali se je sve riješilo na prvoj stranici i nije nam trebalo 5, eto to je jedina razlika kad spominjete stare-nove
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 14:46:53
|
|
|
|
ivanaa
|
Luđakinjo IZVORNA PORUKA: pincirotvajler mene vrijeđa što neke misle da sam luda nimfomanka
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 14:48:38
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa Luđakinjo IZVORNA PORUKA: pincirotvajler mene vrijeđa što neke misle da sam luda nimfomanka
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!