Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Što vas je povrijedilo na Ringeraji? 1.10.2010 16:21:48
|
|
|
|
Ninaa
|
Da i jako me smeta nepismenost i mala slova ( što je i moja tema imala do danas ) To mi je boljka jel sam spletom nesretnih okolnosti promašila profesiju
< Poruku je uredio Ninaa -- 1.10.2010 16:26:27 >
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 1.10.2010 17:18:18
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina... koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije.... novamama nazalost ima jos takvih o kojima prica Nellyca, nije samo jedna Mislim da se i mene nije niko sjetio na tim asocijacijama ali sa obzirom da tada nisam bila na raji sedmicu dana, eto kao shvatam da su me zaboravile vjestice sem toga dosta su se javljale tek pristigle forumasice pa je bilo i jasno da nisu zapamtile moju repinu eh da dodam da ima jedna osoba sto je mene uvrijedila na vulgaran nacin, mozda nije mislila tako ali ako nesto mrzim vise od gluposti to je prostakluk i vulgarnost, vjerujem da ce se prepoznati???? ma nemoj pogledaj moje asocijacije ozbiljno????? neko me se sjetio ???? ima li ko link od teme da se idem obradovati cally dobit ces po guzi sjetilo se tebe puno cura a i ja sam među njima
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 1.10.2010 18:21:20
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Znate što je mene još povrijedilo? Što se na ovu temu JOŠ nije pojavio cinik da nam se pošteno ismije i onako kulturno kaže kako smo kokoši nemam komentara... P.S. samo za Zvonki...
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 1.10.2010 19:54:31
|
|
|
|
bubaMaja
|
ma dobar je ovo forum. ja sigurno nisam htjela nikome tražiti trn u oku i ne mislim da su stariji članovi lijeni jer ne odgovaraju na postove koje su vjerojatno prežvakali milijom puta. tako je na svakom forumu. ne bih nikoga htjela uvrijediti jer se ovdje osjećam jako dobro... hvala što me primate ovakvu kakva jesam možda bi admini i modovi foruma mogli malo pročešljati starije teme i počistiti ih od off-ova i nebitnih komentara pa bi bilo sve preglednije, a oko nekih tema bi se mogle razviti i nove rasprave. (ovo je samo prijedlog) - tako mi radimo na onom forumu kojeg sam prije spominjala. hvala vam svima što se ovdje osjećam ugodno kao i moja
|
|
RE: Što vas je povrijedilo na Ringeraji? 1.10.2010 21:42:39
|
|
|
|
ivanaa
|
Cure moje ja sam najčešće na RR sa malim u krilu Bog dragi da pogodim tastaturu a kamoli slovo..pa me ispričajte.Il tak il nikakIZVORNA PORUKA: Ninaa Da i jako me smeta nepismenost i mala slova ( što je i moja tema imala do danas ) To mi je boljka jel sam spletom nesretnih okolnosti promašila profesiju
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 1.10.2010 22:55:14
|
|
|
|
Dora04
|
IZVORNA PORUKA: FIONA kaj bi me povredile...samo se raznerviram nekad i to sam si rekla nema više...izbjegavam biti tu jel mi mnoge teme nisi po mom i ne da mi se na njih pisati, mnoge su vec bile pa se ponavljaju a meni se to ne da...fali mi ona zafrkancia jel mi je to bilo primarno tu a tog vise nema...samo fucking crnjaci...ak neko nekog zgazi vec netko tu stavi u temu...ako netko krepa vec se pise o tome...osobno mi je crne kronike dosta i micem se od negative a ona se p mom skormnom misljenju uvukla u mnoge pore ovog foruma Potpisujem samo na čakavskom
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 2.10.2010 11:27:59
|
|
|
|
Gogule
|
jako jako me povrijedilo što mene nitko nije spomenuo na asocijacijama i onda sam se ja jako jako naljutila i nisam ja napisala asocijacije.. (a imala sam ih)... šalu na stranu, do sada se nisam osjetila povrijeđenom možda nekad ignoriranom no shvaćam da je to bilo nenamjerno,i nadam se da ja nikog nisma stigla uvrijediti , poštujem tuđe mišljenje bez obzira da li se kosi s mojim i ispričavam se ako sam ja nekog ignorirala ( slučajno)
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!