|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Što vas je povrijedilo na Ringeraji?
1.10.2010 16:21:48   
Ninaa
Da i jako me smeta nepismenost i mala slova ( što je i moja tema imala do danasuser posted image ) To mi je boljka jel sam spletom nesretnih okolnosti promašila profesiju

< Poruku je uredio Ninaa -- 1.10.2010 16:26:27 >

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 126
   RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji?
1.10.2010 17:18:18   
tiha

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: m600

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina...

koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije....

novamama nazalost ima jos takvih o kojima prica Nellyca, nije samo jedna user posted image

Mislim da se i mene nije niko sjetio na tim asocijacijama ali sa obzirom da tada nisam bila na raji sedmicu dana, eto kao shvatam da su me zaboravile vjestice user posted image
sem toga dosta su se javljale tek pristigle forumasice pa je bilo i jasno da nisu zapamtile moju repinu user posted image

eh da dodam da ima jedna osoba sto je mene uvrijedila na vulgaran nacin, mozda nije mislila tako ali ako nesto mrzim vise od gluposti to je prostakluk i vulgarnost, vjerujem da ce se prepoznati????

ma nemoj pogledaj moje asocijacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ozbiljno????? neko me se sjetio ???? user posted image
ima li ko link od teme da se idem obradovati user posted image

cally dobit ces po guzi sjetilo se tebe puno cura a i ja sam među njima

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 127
1.10.2010 18:21:20   
zg_cinik

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Znate što je mene još povrijedilo? Što se na ovu temu JOŠ nije pojavio cinik da nam se pošteno ismije i onako kulturno kaže kako smo kokoši user posted image    

user posted image

nemam komentara...

user posted image user posted image

P.S.
samo za Zvonki...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 128
1.10.2010 19:54:31   
bubaMaja
ma dobar je ovo forum. ja sigurno nisam htjela nikome tražiti trn u oku i ne mislim da su stariji članovi lijeni jer ne odgovaraju na postove koje su vjerojatno prežvakali milijom puta. tako je na svakom forumu. ne bih nikoga htjela uvrijediti jer se ovdje osjećam jako dobro... hvala što me primate ovakvu kakva jesam user posted image

možda bi admini i modovi foruma mogli malo pročešljati starije teme i počistiti ih od off-ova i nebitnih komentara pa bi bilo sve preglednije, a oko nekih tema bi se mogle razviti i nove rasprave. (ovo je samo prijedlog) - tako mi radimo na onom forumu kojeg sam prije spominjala.

hvala vam svima što se ovdje osjećam ugodno user posted image user posted image kao i moja user posted image

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 129
   RE: Što vas je povrijedilo na Ringeraji?
1.10.2010 21:42:39   
ivanaa
Cure moje ja sam najčešće na RR sa malim u krilu Bog dragi da pogodim tastaturu a kamoli slovo..pa me ispričajte.Il tak il nikak
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Da i jako me smeta nepismenost i mala slova ( što je i moja tema imala do danasuser posted image ) To mi je boljka jel sam spletom nesretnih okolnosti promašila profesiju

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 130
1.10.2010 22:55:14   
Dora04
IZVORNA PORUKA: FIONA

kaj bi me povredile...samo se raznerviram nekad i to sam si rekla nema više...izbjegavam biti tu jel mi mnoge teme nisi po mom i ne da mi se na njih pisati, mnoge su vec bile pa se ponavljaju a meni se to ne da...fali mi ona zafrkancia jel mi je to bilo primarno tu a tog vise nema...samo fucking crnjaci...ak neko nekog zgazi vec netko tu stavi u temu...ako netko krepa vec se pise o tome...osobno mi je crne kronike dosta i micem se od negative a ona se p mom skormnom misljenju uvukla u mnoge pore ovog foruma

Potpisujem samo na čakavskomuser posted image user posted image user posted image

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 131
2.10.2010 11:27:59   
Gogule
jako jako me povrijedilo što mene nitko nije spomenuo na asocijacijama i onda sam se ja jako jako naljutila i nisam ja napisala asocijacije.. (a imala sam ih)... šalu na stranu, do sada se nisam osjetila povrijeđenom možda nekad ignoriranom no shvaćam da je to bilo nenamjerno,i nadam se da ja nikog nisma stigla uvrijediti , poštujem tuđe mišljenje bez obzira da li se kosi s mojim i ispričavam se ako sam ja nekog ignorirala ( slučajno)

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 132
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!