Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 15:11:49
|
|
|
|
bembo
|
Nemam baš neki staž na RR pa možda nisam baš kompetentna za davanje kometara, a i nitko me nije povrijedio ili uvrijedio, nadam se i da je obratno.Samo bi htjela reći da smo sve mi različite i kako se u stavrnom životu ne možemo sa svima slagati, ne vidim zašto bi u virtualnom svijetu bilo drugačije.Ja sam tek trudilica i uglavnom sudjelujem u temama vezanim uz to, pišem ako imam nešto pametno (ili mislim da imam) za napisati.Osobno, nemam vremena za neke teme koje možda služe za razbibrigu drugima, tako da u njima ne sudjelujem.Poštujem svačije mišljenje ako je dobro argumentirano (u slučaju neki rasprava).
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 16:45:44
|
|
|
|
Krky
|
Ajmeeee...ma cure drage, daj se rastrčkajte po drugim temama, kakve "nove" - "stare", prepucavanja oko broja odgovora na neku temu, pa nismo sve tu svaki dan niti u svakom trenutku na raspolaganju jedna drugog, nismo sve niti "pozvane" tam gdje nemamo kaj za reć niti smo sve "sposobne" dat savjet u svemu. Kaj da ja npr. otvorim temu: "Kako da se organiziram s 5?" ili "Želim 6. 7...". Možete mi eventualno odgovorit da nisam normalna, pa se na to mogu uvrijedit i tak to. Iskreno, žao mi je ako negdje nisam dala savjet, ako sam mogla...u bircu sam rijetko...tak...ne da mi se baš, a kad jednom počnem radit, ni na Raji me neće bit uopće...pa što...uvijek će bit trudilica, trudnica i beba...a ako Raja poživi...ja možda jednog dana otvorim temu "1. baka Ringeraje!" E, da onda vidim ko mi se neće zakačit na temu!
|
|
[Obrisani korisnik] 30.9.2010 17:05:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 17:10:24
|
|
|
|
Thea
|
ja možda jednog dana otvorim temu "1. baka Ringeraje!" E, da onda vidim ko mi se neće zakačit na temu! Starka moja pazi da te ja ne preteknem.klinka mi ima 14 godina a ako bude napredna ko mama ja sam za 3 godine baka... O moj Bože.....
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 19:27:20
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA kaj bi me povredile...samo se raznerviram nekad i to sam si rekla nema više...izbjegavam biti tu jel mi mnoge teme nisi po mom i ne da mi se na njih pisati, mnoge su vec bile pa se ponavljaju a meni se to ne da...fali mi ona zafrkancia jel mi je to bilo primarno tu a tog vise nema...samo fucking crnjaci...ak neko nekog zgazi vec netko tu stavi u temu...ako netko krepa vec se pise o tome...osobno mi je crne kronike dosta i micem se od negative a ona se p mom skormnom misljenju uvukla u mnoge pore ovog foruma! potpisujem i nemam više vremena
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:12:33
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: maja moram ja ponovno pisati...jel tko vidi datum i godinu moga učlanjenja...i mene se nisu baš sjetili na asocijacijama i da bilo mi je žao, pogotovo što sam ovdje svaki j..... dan, ali pomislila sam si da sam si tome možda i sama kriva pošto sam većinom nevidljiva moram priznati da sam ovo već jednom pročitala od tebe i od tada pažljivo čitam svaki tvoj post, jer nije u redu da se osjećaš 'nevidljivo'... počni pi***arat, vikat, koristit smajliće, pljeskat, pa ćeš vidjet kako ćeš postati vidljivija (ali onda to ne bi bila ti i zato, ne daj se smesti!) meni si draga i rado te čitam, nasmijem se na to tvoje 'nevidljiva' jer meni nisi! p.s. odlučila sam ne otkriti tko je mene povrijedio, 2 od 4 cure ionako više ne dolaze na rr...uostalom, nije to bilo baš povrjeđivanje - digle su mi tlak na 1800 - bez pokrića, i odlučila sam da neću više sa njima raspravljati.... sa jednom sam ok, ali uvijek moram paziti što pišem...no big deal.... sa drugom sam na nevidljivo... njanja, ti nisi u ove 4 , tebi na skype saspem sve bez cenzure, i to je baš olakšavajuće na kraju, lijepo molim cure koje sam/ako sam JA povrijedila da se jave, rado ću im se ispričati i častit litrom tekile da im tu nezgodu izbrišem iz pamćenja
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:17:44
|
|
|
|
ELISABETH
|
IZVORNA PORUKA: novamama na kraju, lijepo molim cure koje sam/ako sam JA povrijedila da se jave, rado ću im se ispričati i častit litrom tekile da im tu nezgodu izbrišem iz pamćenja Super ideja, a da ipak sve popijemo po jednu? Odma bi nestale i tenzije
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:19:49
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: maja moram ja ponovno pisati...jel tko vidi datum i godinu moga učlanjenja...i mene se nisu baš sjetili na asocijacijama i da bilo mi je žao, pogotovo što sam ovdje svaki j..... dan, ali pomislila sam si da sam si tome možda i sama kriva pošto sam većinom nevidljiva moram priznati da sam ovo već jednom pročitala od tebe i od tada pažljivo čitam svaki tvoj post, jer nije u redu da se osjećaš 'nevidljivo'... počni pi***arat, vikat, koristit smajliće, pljeskat, pa ćeš vidjet kako ćeš postati vidljivija (ali onda to ne bi bila ti i zato, ne daj se smesti!) meni si draga i rado te čitam, nasmijem se na to tvoje 'nevidljiva' jer meni nisi! p.s. odlučila sam ne otkriti tko je mene povrijedio, 2 od 4 cure ionako više ne dolaze na rr...uostalom, nije to bilo baš povrjeđivanje - digle su mi tlak na 1800 - bez pokrića, i odlučila sam da neću više sa njima raspravljati.... sa jednom sam ok, ali uvijek moram paziti što pišem...no big deal.... sa drugom sam na nevidljivo... njanja, ti nisi u ove 4 , tebi na skype saspem sve bez cenzure, i to je baš olakšavajuće na kraju, lijepo molim cure koje sam/ako sam JA povrijedila da se jave, rado ću im se ispričati i častit litrom tekile da im tu nezgodu izbrišem iz pamćenja ja???????
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:26:11
|
|
|
|
novamama
|
m600 šta ti??? ne, ne ti! pa ti si mi frendica i na fejsu! brzo bi te otpilila da me nerviraš wtf? joj ne bih htjela da se ovo pretvori u igru pogađanja svih volim, life is beautiful
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:30:23
|
|
|
|
m600
|
hehe ma našalila sam se jer s tobom nikad nisam ulazila u rasprave doduše mislim da s nikim nisam ulazila u neke konflikte jer na takvim temam se rijetko javim malo te zezam
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:39:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina...
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:41:34
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: m600 hehe ma našalila sam se jer s tobom nikad nisam ulazila u rasprave doduše mislim da s nikim nisam ulazila u neke konflikte jer na takvim temam se rijetko javim malo te zezam a daj jesi me prepala di baš danas: nenaspavana sam jer sam sinoć ovdje lajala do 12ipo, dobila sam mengu, a i prvi dan dijete mi je
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:43:07
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina... koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije....
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:43:52
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: maja moram ja ponovno pisati...jel tko vidi datum i godinu moga učlanjenja...i mene se nisu baš sjetili na asocijacijama i da bilo mi je žao, pogotovo što sam ovdje svaki j..... dan, ali pomislila sam si da sam si tome možda i sama kriva pošto sam većinom nevidljiva moram priznati da sam ovo već jednom pročitala od tebe i od tada pažljivo čitam svaki tvoj post, jer nije u redu da se osjećaš 'nevidljivo'... počni pi***arat, vikat, koristit smajliće, pljeskat, pa ćeš vidjet kako ćeš postati vidljivija (ali onda to ne bi bila ti i zato, ne daj se smesti!) meni si draga i rado te čitam, nasmijem se na to tvoje 'nevidljiva' jer meni nisi! Ja sam poprično 'vidljiva' (po parametrima Novamame) pa me se u igri asocijacija sjetila jedino m600... Eto, Maja, jel' ti sada lakše? Nema veze sa 'vidljivošću'... Mene nekada ako nešto i zasmeta, zaključim da nije moj dan za 'forumiranje' i to je to... Pa ni ne može nam među tisuću ljudi sve biti lijepo i bravo... Ili mislimo da smo na RR našle svoju 'utopiju', ono što nemamo izvan virtualnog života? Nemoguća misija...
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:50:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina... koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije.... Da, te prve nema, a ova druga je tu i prilicno je aktivna na forumu i nije ni malo "nevidljiva". mislim da je bila dobila opomenu za to, pa se bila kao izvinjavala, da ona to nije mislila..u svakom slucaju smirila se dosta, a i iskreno vise njene postove ni ne citam.
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:51:15
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: m600 hehe ma našalila sam se jer s tobom nikad nisam ulazila u rasprave doduše mislim da s nikim nisam ulazila u neke konflikte jer na takvim temam se rijetko javim malo te zezam sorry ko treba ti dijeta,daj ne lupetaj a daj jesi me prepala di baš danas: nenaspavana sam jer sam sinoć ovdje lajala do 12ipo, dobila sam mengu, a i prvi dan dijete mi je sorry ko treba ti dijeta,daj ne lupetaj
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:52:07
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina... koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije.... novamama nazalost ima jos takvih o kojima prica Nellyca, nije samo jedna Mislim da se i mene nije niko sjetio na tim asocijacijama ali sa obzirom da tada nisam bila na raji sedmicu dana, eto kao shvatam da su me zaboravile vjestice sem toga dosta su se javljale tek pristigle forumasice pa je bilo i jasno da nisu zapamtile moju repinu eh da dodam da ima jedna osoba sto je mene uvrijedila na vulgaran nacin, mozda nije mislila tako ali ako nesto mrzim vise od gluposti to je prostakluk i vulgarnost, vjerujem da ce se prepoznati????
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:52:30
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina... koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije.... Da, te prve nema, a ova druga je tu i prilicno je aktivna na forumu i nije ni malo "nevidljiva". mislim da je bila dobila opomenu za to, pa se bila kao izvinjavala, da ona to nije mislila..u svakom slucaju smirila se dosta, a i iskreno vise njene postove ni ne citam. jesam li to možda ja?
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:53:09
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina... koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije.... novamama nazalost ima jos takvih o kojima prica Nellyca, nije samo jedna Mislim da se i mene nije niko sjetio na tim asocijacijama ali sa obzirom da tada nisam bila na raji sedmicu dana, eto kao shvatam da su me zaboravile vjestice sem toga dosta su se javljale tek pristigle forumasice pa je bilo i jasno da nisu zapamtile moju repinu eh da dodam da ima jedna osoba sto je mene uvrijedila na vulgaran nacin, mozda nije mislila tako ali ako nesto mrzim vise od gluposti to je prostakluk i vulgarnost, vjerujem da ce se prepoznati???? ma nemoj pogledaj moje asocijacije
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:56:09
|
|
|
|
leilany
|
..nista i nitko.... ..jer... A mene ne zanima to o cemu se prica a mene ne zanima to sto se dogadja Jer uvijek sam bio isti i svakom gledao u oci ne zelim razmisljati o novom pogledu na zivot zelim razmisljati o ljubavi zelim razmisljati o ljubavi Meni ne mozes lagati meni ne mozes pricati mene ne mozes ni zamoliti a mozes mi samo mahati Sa druge obale saljive obale, opasne obale koju zapljuskuju strahoviti valovi valovi bijesa, i zato ti kazem Povrati u rijeku, pasji skote pojedi novac i reci hvala ti, zivote...........
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:57:02
|
|
|
|
novamama
|
vi non stop o tim nekim asocijacijama a ja nemam blage o čemu pričate...di? tko? callamity jane, žao mi je što to čujem ja ih ne prepoznajem, a rado bih se makla od takvih.....
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:58:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina... koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije.... novamama nazalost ima jos takvih o kojima prica Nellyca, nije samo jedna Mislim da se i mene nije niko sjetio na tim asocijacijama ali sa obzirom da tada nisam bila na raji sedmicu dana, eto kao shvatam da su me zaboravile vjestice sem toga dosta su se javljale tek pristigle forumasice pa je bilo i jasno da nisu zapamtile moju repinu eh da dodam da ima jedna osoba sto je mene uvrijedila na vulgaran nacin, mozda nije mislila tako ali ako nesto mrzim vise od gluposti to je prostakluk i vulgarnost, vjerujem da ce se prepoznati???? ma nemoj pogledaj moje asocijacije ozbiljno????? neko me se sjetio ???? ima li ko link od teme da se idem obradovati
|
|
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:58:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
leilany
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:59:03
|
|
|
|
novamama
|
600 ti si prava smutljivica treba te zabranit
|
|
RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? 30.9.2010 22:59:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca Jedanput sam bila uvredjena na nacionalnoj osnovi, par meseci sam bila uclanjena na raji, i to je jedino sto me je do sad povredilo i sto pamtim kao ruzno...i par puta je jedna odredjena forumasica o mojoj naciji govorila na veoma ruzan nacin, i mnogo puta to bespotrebno provlacila po raznim temama, ali ne reagujem na takve stvari.ovde to nije vredno zivciranja i ispravljanja krivih drina... koliko se sjećam, te jedne više i nema ovdje...ne znam joj nick, ali znam da je baš bila bezobrazna...bolje da je nema, vjerojatno je skužila da ovdje nema plodno tlo za te pi***arije.... Da, te prve nema, a ova druga je tu i prilicno je aktivna na forumu i nije ni malo "nevidljiva". mislim da je bila dobila opomenu za to, pa se bila kao izvinjavala, da ona to nije mislila..u svakom slucaju smirila se dosta, a i iskreno vise njene postove ni ne citam. jesam li to možda ja? naravno da si ti, ti si najveci srbomrzac koga sam upoznala
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!