|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolje "provale" naših mališana!
28.9.2010 8:46:11   
cuba
E baš sam se lipo nasmijala na ove provale user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 476
28.9.2010 9:49:48   
luce5
kaže ona neki dan :joj jedva čekam da se udam,da radim šta hoću a ti ćeš meni i mužu kuhati i prat nam robu.uživat ću!
jadno dijete živi u zabludi!

a ima nekog prijatelja kojeg obožava pa je rekla kad naraste i kad budu dečki trčali za njom da im bude cura ona će im reći da voli samo jednog.

u subotu ja kažem mm da bi mogla s curama na cugu,a ona će:ne može,ti nisi cura,ti si mama!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 477
28.9.2010 9:58:08   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu luce5)
Neposredna veza do poruke: 478
28.9.2010 10:09:12   
Krky
Gledam ja jučer "Priče s poroda" i komentiram dečkima kako su se i oni tako rodili i kako su bili takve bebice...gledaju oni, pita jedan od njih: "Mama gdje je ovoj bebi pišonja, jel smotan negdje?" Ok, brat mu objasnio da curice toga nemaju...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 479
28.9.2010 10:09:56   
Njofra
Luce mala je za 5. Nasmijala meuser posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu luce5)
Neposredna veza do poruke: 480
28.9.2010 10:13:19   
luce5
joj,a neki dan je išla sa svekrvom u goste i već na vratima ona se okrene i baki:bako,pazi šta radiš tamo i nemoj pričat gluposti da ti se ljudi smiju.
boji se valjda da ju baka na osramoti!

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 481
28.9.2010 10:35:55   
Krky
Prošlo već dosta vremena kad je moja prva i jedina bila u prvom (razredu). Sastavak "Moj tata". Jedna rečenica je bila: "Moj tata ima kosu u zrak i stalno prigovara mami da nema čistih čarapa u ladici..."

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu luce5)
Neposredna veza do poruke: 482
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 10:37:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 483
28.9.2010 10:41:55   
mama mery
IZVORNA PORUKA: Krky

Prošlo već dosta vremena kad je moja prva i jedina bila u prvom (razredu). Sastavak "Moj tata". Jedna rečenica je bila: "Moj tata ima kosu u zrak i stalno prigovara mami da nema čistih čarapa u ladici..."

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 484
28.9.2010 10:43:52   
Krky
Ta ista mala. Zahvaljujemo za hranu, a ona će: "Hvala ti Bože za hranu, za mamu, tatu...hvala ti za životinje i za majmuna i za bananu da ima što jesti i za (tu i tu životinju)...(zamuck...zamuck...tišina i topot nožica)...mi pogledamo u čudu..eto nje s albumom "Životinjsko carstvo", otvara i pokazuje prstićem: "I hvala ti Bože za ovu životinju i ovu životinju i ovu..."

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 485
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 10:47:52   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 486
28.9.2010 10:48:13   
mami 36
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 487
28.9.2010 10:58:48   
Krky
Kaže mi jučer oprezno i umiljato 1/2: "Mama, ja sam danas vidio da ti imaš malo veliku gu.u..." user posted image (vrijeme za dijetui vježbanje - definitivno!)

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 488
28.9.2010 11:06:27   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ta ista mala. Zahvaljujemo za hranu, a ona će: "Hvala ti Bože za hranu, za mamu, tatu...hvala ti za životinje i za majmuna i za bananu da ima što jesti i za (tu i tu životinju)...(zamuck...zamuck...tišina i topot nožica)...mi pogledamo u čudu..eto nje s albumom "Životinjsko carstvo", otvara i pokazuje prstićem: "I hvala ti Bože za ovu životinju i ovu životinju i ovu..."

Ahahhahahaha.past ću na pod.ahahauser posted image user posted image user posted image user posted image Genijalka!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 489
1.10.2010 14:30:45   
anuska08
Ajme kakvih provala imauser posted image user posted image djeca su totalni smijeh

Moja još naravno nema provale, ali totalno me raznježila jučer.
Ja na Raji, pišem nešto, a ona oko mene puzi, igra se  i odjednom (valjda vidi da mama u svome svijetu) počne me gladiti po nozi i govori "dagi, dagi"user posted image sva sam se raznježilauser posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 490
14.10.2010 11:50:25   
MaTana
Evo i moja je počela sa provalama!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jako voli jesti šipak i već je naučila da treba pljunuti pice (koštice) (koje su male bijele i sliče na rižu)... Neki dan joj davam juhicu sa rižom i odjednom ona počne pljuvati - ja je pitam: Što to pljuvaš - a ona me gleda kao da nisam normalna i kaže: Piceuser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 491
14.10.2010 12:46:30   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 492
14.10.2010 12:47:27   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 493
18.10.2010 13:51:49   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 494
18.10.2010 13:53:01   
Anoniman

Kaže mi jučer oprezno i umiljato 1/2: "Mama, ja sam danas vidio da ti imaš malo veliku gu.u..." user posted image (vrijeme za dijetui vježbanje - definitivno!)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da, tak je meni moja Eli rekla - "joj, mama kak ti imaš velike gaće!"user posted image

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 495
18.10.2010 23:13:05   
CallamityJane
tepa meni moja Kike :" mamo, mamo, mamonjooo, mamonjoooo, mamunjeeee, mamunjeee" i tako kroz cijeli dan i od mamo kako me inace zove postadoh na kraju majmun user posted image

Okupala ja nju i sada ju mazem mlijekom i golicam i pitam:" ko je majmun, ma dacu ti ja majmuna, ko ti je sad majmun",  a ona gleda u mene i kes od uha do uha:" pa mamoooo user posted image "
ja se rascerekam na sav glas a ona stavi prstic na usta i kaze:" mamunje ssssss...." user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 496
   [Obrisani korisnik]
18.10.2010 23:18:31   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 497
18.10.2010 23:21:03   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 498
18.10.2010 23:29:28   
ELENA35
Call,suze su mi pošle od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,preslatka je malena.

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 499
18.10.2010 23:31:33   
CallamityJane
a da vidis tek facijalnu ekspresiju joj, famozna je nije sto je moja ali je rodjena za glumicu, koju mimiku to dijete ima user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!