Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 8:46:11
|
|
|
|
cuba
|
E baš sam se lipo nasmijala na ove provale
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 9:49:48
|
|
|
|
luce5
|
kaže ona neki dan :joj jedva čekam da se udam,da radim šta hoću a ti ćeš meni i mužu kuhati i prat nam robu.uživat ću! jadno dijete živi u zabludi! a ima nekog prijatelja kojeg obožava pa je rekla kad naraste i kad budu dečki trčali za njom da im bude cura ona će im reći da voli samo jednog. u subotu ja kažem mm da bi mogla s curama na cugu,a ona će:ne može,ti nisi cura,ti si mama!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 9:58:08
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 10:09:12
|
|
|
|
Krky
|
Gledam ja jučer "Priče s poroda" i komentiram dečkima kako su se i oni tako rodili i kako su bili takve bebice...gledaju oni, pita jedan od njih: "Mama gdje je ovoj bebi pišonja, jel smotan negdje?" Ok, brat mu objasnio da curice toga nemaju...
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 10:09:56
|
|
|
|
Njofra
|
Luce mala je za 5. Nasmijala me
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 10:13:19
|
|
|
|
luce5
|
joj,a neki dan je išla sa svekrvom u goste i već na vratima ona se okrene i baki:bako,pazi šta radiš tamo i nemoj pričat gluposti da ti se ljudi smiju. boji se valjda da ju baka na osramoti!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 10:35:55
|
|
|
|
Krky
|
Prošlo već dosta vremena kad je moja prva i jedina bila u prvom (razredu). Sastavak "Moj tata". Jedna rečenica je bila: "Moj tata ima kosu u zrak i stalno prigovara mami da nema čistih čarapa u ladici..."
|
|
[Obrisani korisnik] 28.9.2010 10:37:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 10:41:55
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: Krky Prošlo već dosta vremena kad je moja prva i jedina bila u prvom (razredu). Sastavak "Moj tata". Jedna rečenica je bila: "Moj tata ima kosu u zrak i stalno prigovara mami da nema čistih čarapa u ladici..."
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 10:43:52
|
|
|
|
Krky
|
Ta ista mala. Zahvaljujemo za hranu, a ona će: "Hvala ti Bože za hranu, za mamu, tatu...hvala ti za životinje i za majmuna i za bananu da ima što jesti i za (tu i tu životinju)...(zamuck...zamuck...tišina i topot nožica)...mi pogledamo u čudu..eto nje s albumom "Životinjsko carstvo", otvara i pokazuje prstićem: "I hvala ti Bože za ovu životinju i ovu životinju i ovu..."
|
|
[Obrisani korisnik] 28.9.2010 10:47:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 10:48:13
|
|
|
|
mami 36
|
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 10:58:48
|
|
|
|
Krky
|
Kaže mi jučer oprezno i umiljato 1/2: "Mama, ja sam danas vidio da ti imaš malo veliku gu.u..." (vrijeme za dijetui vježbanje - definitivno!)
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 11:06:27
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Krky Ta ista mala. Zahvaljujemo za hranu, a ona će: "Hvala ti Bože za hranu, za mamu, tatu...hvala ti za životinje i za majmuna i za bananu da ima što jesti i za (tu i tu životinju)...(zamuck...zamuck...tišina i topot nožica)...mi pogledamo u čudu..eto nje s albumom "Životinjsko carstvo", otvara i pokazuje prstićem: "I hvala ti Bože za ovu životinju i ovu životinju i ovu..." Ahahhahahaha.past ću na pod.ahaha Genijalka!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 1.10.2010 14:30:45
|
|
|
|
anuska08
|
Ajme kakvih provala ima djeca su totalni smijeh Moja još naravno nema provale, ali totalno me raznježila jučer. Ja na Raji, pišem nešto, a ona oko mene puzi, igra se i odjednom (valjda vidi da mama u svome svijetu) počne me gladiti po nozi i govori "dagi, dagi" sva sam se raznježila
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 14.10.2010 11:50:25
|
|
|
|
MaTana
|
Evo i moja je počela sa provalama!!! Jako voli jesti šipak i već je naučila da treba pljunuti pice (koštice) (koje su male bijele i sliče na rižu)... Neki dan joj davam juhicu sa rižom i odjednom ona počne pljuvati - ja je pitam: Što to pljuvaš - a ona me gleda kao da nisam normalna i kaže: Pice
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 14.10.2010 12:46:30
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 14.10.2010 12:47:27
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.10.2010 13:51:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Krky Prošlo već dosta vremena kad je moja prva i jedina bila u prvom (razredu). Sastavak "Moj tata". Jedna rečenica je bila: "Moj tata ima kosu u zrak i stalno prigovara mami da nema čistih čarapa u ladici..."
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.10.2010 13:53:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Krky Kaže mi jučer oprezno i umiljato 1/2: "Mama, ja sam danas vidio da ti imaš malo veliku gu.u..." (vrijeme za dijetui vježbanje - definitivno!) da, tak je meni moja Eli rekla - "joj, mama kak ti imaš velike gaće!"
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.10.2010 23:13:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
tepa meni moja Kike :" mamo, mamo, mamonjooo, mamonjoooo, mamunjeeee, mamunjeee" i tako kroz cijeli dan i od mamo kako me inace zove postadoh na kraju majmun Okupala ja nju i sada ju mazem mlijekom i golicam i pitam:" ko je majmun, ma dacu ti ja majmuna, ko ti je sad majmun", a ona gleda u mene i kes od uha do uha:" pa mamoooo " ja se rascerekam na sav glas a ona stavi prstic na usta i kaze:" mamunje ssssss...."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.10.2010 23:18:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.10.2010 23:21:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.10.2010 23:29:28
|
|
|
|
ELENA35
|
Call,suze su mi pošle od smijeha ,preslatka je malena.
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.10.2010 23:31:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
a da vidis tek facijalnu ekspresiju joj, famozna je nije sto je moja ali je rodjena za glumicu, koju mimiku to dijete ima
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!