Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 14:42:22
|
|
|
|
ikica84
|
tuzim se na mm,danas sam toliko ljuta na njega uhh vristala bi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 14:51:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme ikice pa sto je napravio,ajde brzo ces se odljutit
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 14:56:31
|
|
|
|
ikica84
|
nije napravio nista u tome i je problem...trebao je cuvat maloga kad je dosao s posla,imala sam neke obaveze i na kraju se spakovao i otisao sa svojim taticom kod nekih susjeda i tamo bio 2 sata...i dosao kuci i legao da spava jer sam se izdrala na njega kako je mogao otici i sad je on ljut na mene umesto ja na njega
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:36:49
|
|
|
|
danery
|
ikice,prepisujem....ovaj moj isto tako jučer...došao s posla,naručio palačinke ,otišao po plin da JA mogu NJEMU ispeći iste,trebao čuvati malu,utrapio ju svekrvi i otišao na kavu sa frendom...a kasnije tulio pred kompom,a meniiiiii tlak na milijardu... i onda se čudi kad dijete skače od veselja kad ga vidi....sreća pa ga jadna i prepozna... sad sam mu servirala da ga dijete skoro i ne pozna,objesio nos na to....i sad evo ovaj čas kaže IMAM JEDNU FAMOZNU IDEJU...A ZAŠTO JA DANAS NE BI ISPEKAO PALAČINKE? plače mi se od smijeha....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:39:42
|
|
|
|
ikica84
|
ma... sad sam malo manje besna jer je opet otisao van kuce pa ga ne vidim i ovaj moj mali jedva ceka da se igra sa njim a on nikad NE MOZE,ima posla?!! mi zene uvek mozemo i da se igramo,i da kuhamo i da budemo raspolozene i sve naj naj
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:42:39
|
|
|
|
danery
|
ma mene ti ne zanimaju njegove kave i što mu se ne ide....e kad mi tako kaže,nabila bi ga tavom na glavu....šta onda dođeš pa mi se prenemažeš....zvao me,al mi se ne ide....šta tti misliš o tome.... šta mislim?
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:43:01
|
|
|
|
nemammaste
|
A muškima je malo teže skužiti neke stvari...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:43:44
|
|
|
|
ikica84
|
sad si me nasmijala,hvala ti!!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:44:16
|
|
|
|
danery
|
o,da,a kad im sse u gegama nešto nadigne,odmah sve razumiju
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:44:58
|
|
|
|
ikica84
|
tako sam ja danas bacila paljbu
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:45:26
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: danery o,da,a kad im sse u gegama nešto nadigne,odmah sve razumiju
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:45:42
|
|
|
|
danery
|
za nas aždaje
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:45:44
|
|
|
|
ikica84
|
IZVORNA PORUKA: danery o,da,a kad im sse u gegama nešto nadigne,odmah sve razumiju da..
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 15:51:34
|
|
|
|
pincirotvajler
|
cure
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2011 16:01:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 16:01:59
|
|
|
|
modesty blaise
|
Moj je na putu po mjesec dana, ja se na koga nemam ni naljutit ,a S mi se druži samo sa ženskama tak da čim vidi mušku facu prepadne se i rasplače na najjače...
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 16:03:20
|
|
|
|
modesty blaise
|
U ova 4,5 mjeseca kaj je Sebač živ nije ga bilo cijeli 11.mjesec i evo otišao je točno na staru godinu i još ga nema................. al sva sreća da se i on plače za nama
< Poruku je uredio modesty blaise -- 20.1.2011 16:04:10 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 16:21:13
|
|
|
|
nemirna mama
|
napišem roman pa me izbaci ukratko i ja sam na svog bijesna kad ga nisam ubila zove mene susjeda na kavu i ja velim da ću doći, kažem mm da pripazi djecu na pola sata da ću brzo drage moje nisam ni sjela on već zove....šta da radi, da nisu normalni (mislim si to su i tvoja djeca, a ne samo moja), da će poludit s njoma...meni tlak na 200 i niišt anisam ni popila kavu otišla sam kući dođem djeca kao da su podivljala.....veli on meni j ane znam kako ti s njih troje e velim ja njemu : tu te čekam.....kad god bi nešto tražio, neku glupost i ja ne napravim ja sam bezobrazna ako kažem danisam mogla od djece jer sam s njima nešto radila....da odmah bi me dočekao kako ja ništa ne radim, ko d aje djecu teško čuvat e da dragi moj, ja sam non stop s njima od jutra do mraka i non stop pa zim na njih, igram se s njima, kuham, spremama, čistim a ti dragi moj nemožeš biti s njim ani hebeni 5 min. i sad ti reci jel djecu lako čuvat samo šuti, i sad se umiljava...nem aništ a nema seksa dok se ne ispriča jer kad im se digne on astvar onda sve razumiju, akad se spusti opet su oni isti tudumi koji ne znaju ni vlastito djete čuvat a kamoli gdej ih ima više
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 16:23:41
|
|
|
|
pincirotvajler
|
istina je sve to nemirna,,aliiiiii ako si ti ko i ja..ti ćeš prva tražit sex
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 16:27:36
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler istina je sve to nemirna,,aliiiiii ako si ti ko i ja..ti ćeš prva tražit sex draga sestrice isprika do večeras pada 100 % u to ne sumnjam.....oboje smo isti što se seksa tiče javim ti kako je prošlo ali sad me toliko drži bijes da nemaš pojma, takvu me jo nije vidio u ovih 6 godina (točnije 29.1. će nam biti 6 punih godinica)
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 16:30:23
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 19:24:39
|
|
|
|
ikica84
|
izgleda da nisam jedina koju je muz iznervirao danas evo moj i dalje cuti,videcu ga kad legnemo dal ce cutati...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 19:40:47
|
|
|
|
danery
|
a moj već 4 sata vašari oko male,hahahah,neka,neka...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 19:42:38
|
|
|
|
Mašaaa
|
Ikica,ja sam diplomirala cutanje,odlazenje mamici i pizdjenja raznog tipa. Plakala,kukala i bila jadna. Uspio je samo da mi se zamjeri. A i ja njemu. Zasto? Zato sto su oni vjecna djeca.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.1.2011 19:51:32
|
|
|
|
Mašaaa
|
Muski! Mulci! Nekad mislim da je najsebičnije stvorenje na svijetu. Svi su isti. Jasno kad upadne u govna,zna se ko e glavni da ga vadi.
|
|
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!